|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Krótki staż w związku a prezent
Cześć!
Jestem z chłopakiem oficjalnie zaledwie od miesiąca, znamy się dość dobrze, ale regularnie spotykamy się od 4 miesięcy. Nie robiliśmy sobie mikołajkowych prezentów, bo obydwoje wolimy dawać je na Gwiazdkę. I teraz mam problem jaki prezent mu podarować, o jakiej wartości. Niestety nie wiem jak on do tego podchodzi, nie chciałabym wprawić go w zakłopotanie kupując np. zbyt drogą rzecz, a równocześnie nie chciałabym kupować drobiazgów, bo być może ja dostanę coś 'większego'. Myślałam, aby kupić mu dobre perfumy lub ewentualnie grę komputerową (koszt ok. 130 zł). Ale czy to mimo wszystko będzie dobry prezent? Nie chciałabym przesadzić z wartością prezentu. Macie może pomysł jak wyjść z tego obronną ręką? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Krótki staż w związku a prezent
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dajesz taki prezent, na jaki cię stać i ile na niego chcesz przeznaczyć, tego się nie liczy w stażu związku
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Myślę, że ok 150-200 zł. Ale czy to nie będzie zbyt drogi prezent?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
W zasadzie to nie wiem. Też mam odczucia że to jednak powinno być coś tańszego. Ale na taki prezent nie mam pomysłu, chciałabym żeby to bylo coś praktycznego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Skoro lubi gry komputerowe to może myszka? Dobra podkładka chłodząca, tańsze perfumy...Co jeszcze lubi/czym się zajmuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dzięki, pomyślę nad tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Cześć Jestem facetem ,który już wie dużo o związkach relacjach damsko męskich Jeżeli jesteś z nią dopiero miesiąc błagam cie ! nie kupuj prezentu bo potraktuje cie jako orbitera naprawdę !. Co najmniej po pół roku możesz kupić coś bo pomyśli ,że sie przymilasz czy coś. Mam już doświadczenie wielkie i prosze cie nie rób tego . Może być nie pewna swoich uczuć jeszcze więc wstrzymaj się z prezentami, różami itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po drugie co to za reguła kupowania czegoś po pół roku? trzeba dokładnie wyliczać dni i godziny, czy wystarczy w przybliżeniu wyznaczyć datę? ![]() Pomijając to Autorka napisała, że znają się dłużej (4 miesiące?), to nie jest to prezent taki sobie, a świąteczny, a skoro są w związku to wydaje mi się normalne robienie sobie prezentów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
[1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;49384426]Hahaha, ale to pisze Autorka, kobieta
![]() Po drugie co to za reguła kupowania czegoś po pół roku? trzeba dokładnie wyliczać dni i godziny, czy wystarczy w przybliżeniu wyznaczyć datę? ![]() Pomijając to Autorka napisała, że znają się dłużej (4 miesiące?), to nie jest to prezent taki sobie, a świąteczny, a skoro są w związku to wydaje mi się normalne robienie sobie prezentów.[/QUOTE] popieram ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ja spotykam się z chłopakiem od miesiąca. nie jesteśmy oficjalnie parą, ale spotykamy się, więc uważam, że miło jest coś podarować.
skoro mnie stać, to kupuję. ja mojemu kupiłam piękny sweterek. Ostatnio wspominał, że chciałby się wybrać kupić sobie kilka rzeczy, bo ma niedobór, także wpadłam na pomysł sweterka. podpytałam jakie kolory lubi, w czym się dobrze czuje no i samo wyszło. wiem, że będzie mu się podobał. pamiętaj, że nie liczy się kasa, tylko gest. jeśli chcesz coś kupić to kupuj. może pomyśl o postawieniu biletów do kina albo zaproszeniu go do kawiarni? jesli nie masz pomysłu na prezent, właśnie takie "wyjście razem" może być fajne. ja np bardzo często tak robię, kiedy nie mam pomysłu na prezent dla przyjaciółki= zabieram ją do jakiejś nowej kawiarni, bo wiem, że to uwielbia! ![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Ponoć 'przez żołądek do serca' więc ja bym postawiła np. na smakowite wypieki pierniczków, przyzdobione ładnie lukrem w pudełku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
[1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;49383602]Skoro lubi gry komputerowe to może myszka? Dobra podkładka chłodząca, tańsze perfumy...Co jeszcze lubi/czym się zajmuje?[/QUOTE]
Myszki dla graczy są po 500 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
No taka myszka ma sens dla kogoś kto mocno interesuje się grami
![]() ![]() Autorko skoro piłka nożna to może właśnie dobra piłka albo inny gadżet sportowy? Rękawice, koszulka? Może bilety na jakiś maraton albo koncert? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
W związkach masz doświadczenie marne, z tego co piszesz, a w czytaniu ze zrozumieniem jeszcze mniejsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
pisałaś, że lubi filmy, więc może tak
wariant 1. jakieś bilety na maraton filmowy dla dwojga wariant 2. własnoręcznie zrobione zaproszenie na maraton filmowy, który sama urządzisz ![]()
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
może maraton z Hobbitem? nie wiem czy lubi fantasy?
jakiś gadżet z ulubionego zespołu? Koszulka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.