|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rajd Katalonii
Musze sie Wam pochwalic ,ze bylam na tym rajdzie i bylo super.Z tego wzgledu ze mieszkam w Hiszpani od trzech lat ,mialam okazje zobaczyc samego Sebastiana Loeba i wielu innych rajdowcow . Wspaniale przezycie , ludzie jak opetani biegaja z aparatami i kamerami , zeby uchwycic te niesamowita chwile.Jesli bede tu w przyszlym roku napewno pojade jeszcze raz uslyszec ten wspanialy rrryk!silnikow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rajd Katalonii
Cytat:
![]() Nie mogłam się opanowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ekstra!!! ja obserwuję w necie i w tv
też byłam 2 razy na MŚ - tyle, że na rajdzie Niemiec - to fajne przeżycie być na imprezie o tak dużej randze i widzieć swoich ukochanych kierowców w akcji (mój - Petter Solberg),ale więcej nie zamierzam jechać na asfalty bo są nudniejsze niż szutrowe rajdy- marzy mi sie finlandiam ale to straszliwe koszty ![]() robiłaś jakieś fotki ??
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Robiłam ale niestety nie cyfrówką .Muszę najpierw wywołać zdięcia i zobaczyć co z tego wyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.