|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czym kierujecie się przy wyborze włóczki?
Witam
Jak w temacie
![]() przedział cenowy)? Zastosowaniem? Składem (wełna, akryl, moher)? Kolorem (ciemniejsze czy jaśniejsze)? Preferujecie włóczki jednokolorowe czy melanże? I włóczki zwykłe czy fantazyjne? I gdzie chętniej kupujecie - w pasmanteriach internetowych czy też w tradycyjnych? Ew. na co jeszcze zwracacie uwagę? Wiadomości potrzebne mi są do pracy z marketingu, pomyślałam o połączeniu przyjemnego(hobby) z pożycztecznym ![]() z góry dzięki za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czym kierujecie się przy wyborze włóczki?
jak do pracy to proszę !!! :
ceny - 5-10 zł za motek mogę dać jak mi się podoba , skład - akryl , bawełna - mam uchulenie na wełnę więc odpada , brrr kolor - jaki się podoba i jaki jest potrzebny , gdzie - tradycyjne pasmanterie - muszę dotknąć i obejrzeć ....
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dzieki serdeczne
![]() Może ktos jeszcze chce przyczynić sie do rozowju polskiej nauki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
no to ja tez
kupuje raczej w pasmanterii choc zdrarza mi sie przez poczte wysyłkowa ale tutaj jestem pewna koloru i gatunku bo zawsze zamawiam ten sam z łodzi zwasze kupuje zapasy kordonku czeskiego płace za niego ok 15 zł za całą zgrzewke w której miescie sie 8sztuk 100%bawełna kolor albo ekri albo biały czasem jakis inny w zaleznosci od potrzeby ale przewazaja te dwa kolory zawsze jednak sugeruje sie jakoscia a nie cena w tym przypadku to jest praca reczna i efekt jest najlepszy przy produktach wysokogatunkowych no to sie rozpisałam
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No to i ja Ci powiem: kupuję włóczki wyłącznie w pasnanterii bo muszę widzieć co biorę. Zwracam uwagę na cenę, ale bez przesady, jeśli mi się podoba, płacę ile chcą. Co do gatunku, to zależy od przeznaczenia włóczki ale staram się aby była w miarę miękka i miała odpowiednią grubość. Jeśli chodzi o kordonki to czasem kupuję przez internet.
Ostatnio koleżanka kupiła mi na bazarku chyba ze 3 kg bawełnianych nici na wielkiej szpuli za 30zł. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.