|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
"Mamtowdupizm"
Hej!
Czy zdarzyło się Wam kiedyś tak, że mieliście problem: błahy, albo przeciwnie: super poważny, ciągnący się latami i staraliście się go rozwiązać, ale to nic nie dawało. Aż w końcu kompletnie przestaliście się tym przejmować, i nagle cudownie się rozwiązało? Nie wiem, czy widać, o co pytam, jeśli nie, to piszcie :P Edytowane przez MistrzyniDrugiegoPlanu Czas edycji: 2014-12-21 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Mamtowdupizm"
Nie. Nie zdarzylo mi sie nic takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie. No chyba, że liczyć mój związek. Długooo miałam nadzieję na jednego pana, który związku nie chciał. Kiedy dałam sobie spokój, sytuacja się zmieniła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Całe życie marzyłam o miłości, żeby spotkać faceta, z którym stworzę jakąś relację i to, że nikt sie mną nie interesował było dla mnie w pewnym sensie problemem. Jak nagle totalnie przestało mi na tym zależeć to się pojawił mój TŻ
![]() Nie wiem, czy to dobry przykład. W innych dziedzinach życia chyba mi się nic takiego nie zdarzyło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Latami moze nie, ale ogolnie tak.
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Czy to jest pytanie z "dogłębnym" podtekstem
![]()
![]() |
#10 |
jestę wieszczę
|
Całe lata gryzłam się tym, że ludzie mnie nie lubią i mnie odtrącają, nie chcą mnie takiej, jaką jestem. Jak zaczęłam mieć to gdzieś, to nagle się okazało, że masa ludzi ma o mnie dobre zdanie, szanują mnie i podziwiają
![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tak, schudłam w ten sposób i przestałam się wreszcie zadręczać. Co za święty spokój.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie, bo zawsze się przejmuję, analizuję, panikuję. Potem mija jakiś czas i umiem spojrzeć na niego z innej perspektywy, ale sam z siebie nigdy się nie rozwiązał.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
od 6 lat wypadały mi włosy, pomimo chodzenia po lekarzach, nie udało się ustalić jednoznacznej przyczyny, a więc i sposobu leczenia, wydawałam połowę pensji na nowe cuda kosmetyczne i apteczne-szampony, ampułki,witaminy. Przez cały ten czas towarzyszył mi silny lęk, że na pewno zostanę łysa. W pewnym momencie widząc, że walka z wypadaniem włosów to walka z wiatrakami, powiedziałam sobie, trudno. Jak ołysieje, kupię sobie porządną perukę i już. Od tametej pory problem z wypadaniem włosów znacznie się zmniejszył. Nie ustąpił całkiem, ale jest wg mnie lepiej. I nie ma znaczenia czy używam szamponu Vichy za 50zł czy Barwy z 5zł, włosy wypadają tak samo, i póki co nie jestem na razie łysa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
O, mi sie stosunkowo czesto zdarza takie cos, niestety, rzadko kiedy mam cos w dupie
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Miej wy☠☠☠ane, a będzie Ci dane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Nie. Nie potrafię przestać myśleć o problemach, ciągle tylko się zadręczam i nie umiem odpuścić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.