portale/ serwisy randkowe - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 16:20   #1
usmiechnietaa
Raczkowanie

portale/ serwisy randkowe

Witam. Czy korzystacie z tego typu portali? Ostatnio chciałam na jednym z nich założyć konto, ale okazał się być płatny. Odwiedziłam jeszcze kilka innych- wszystkie z mniej lub bardziej ukrytymi opłatami. Czy polecicie jakieś w pełni bezpłatne serwisy randkowe?
usmiechnietaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 16:35   #2
Leszy
Zakorzenienie

Dot.: portale/ serwisy randkowe

Cytat:
Napisane przez usmiechnietaa Pokaż wiadomość
Witam. Czy korzystacie z tego typu portali? Ostatnio chciałam na jednym z nich założyć konto, ale okazał się być płatny. Odwiedziłam jeszcze kilka innych- wszystkie z mniej lub bardziej ukrytymi opłatami. Czy polecicie jakieś w pełni bezpłatne serwisy randkowe?
Na sympatii można spokojnie nie płacić i miarę dobrze korzystać z tego portalu.
Tak, korzystałem z tego portalu. Tak poznałem wiele ciekawych kobiet, w tym moją obecną partnerkę

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 16:47   #3
usmiechnietaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Na sympatii można spokojnie nie płacić i miarę dobrze korzystać z tego portalu.
Tak, korzystałem z tego portalu. Tak poznałem wiele ciekawych kobiet, w tym moją obecną partnerkę
A za wysyłanie i odbieranie wiadomości na sympatii nie trzeba płacić?
Stary 2013-11-28, 16:54   #4
Leszy
Zakorzenienie

Jest limit wysyłania jednej dziennie. Ale można to obejść "przepychając" swój numer np. gadu-gadu do opisu.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 16:56   #5
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Nie znam takiego w pełni bezpłatnego bo wiadomo, że każdy właściciel takiej strony chciałby zarobić. Ja korzystałam z 2 które ogólnie są bezpłatne i tylko niektóre opcje mają płatne:
- sympatia - spotkałam kilku normalnych facetów, ale w większości są tam starzy (po 30) faceci którzy chcą łatwo zaliczyć. Przez pierwsze 30 dni masz bezpłatny serwis, później jeżeli chcesz dalej korzystać w pełni z jego możliwości musisz wykupić pakiet premium, albo dalej korzystać bezpłatnie (wtedy nie możesz patrzyć kto odwiedzał Twój profil i możesz wysłać tylko 1 wiadomość dziennie).
- badoo - mam tam teraz konto i jest tam znacznie więcej młodych ludzi. Oczywiście zdarzają się tacy którym chodzi tylko o jedno, ale głównie są tam normalni faceci. Rozmawiasz bez ograniczeń i możesz sobie dokupić "supermożliwości", ale łatwo można sobie poradzić bez tego. Jedynie czytałam, że badoo lubi wykradać dane z Twojego fb i poczty i wysyłać w Twoim imieniu zaproszenia, ale wystarczy nie powiązywać konta na badoo z fb i założyć osobnego e-maila.
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 16:57   #6
usmiechnietaa
Raczkowanie

Cytat:
Jest limit wysyłania jednej dziennie. Ale można to obejść "przepychając" swój numer np. gadu-gadu do opisu.
O to o takiej metodzie nie pomyślałam. Bardzo dziękuję za odpowiedź
Stary 2013-11-28, 19:39   #7
201606010921
Konto usunięte

Ja korzystam z badoo. W sumie nie taki zły portal
201606010921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 19:58   #8
LinaInverse
Przyczajenie

Ja korzystam z Sympatii. Ale nie jestem zadowolona
Jeden trzymiesięczny związek, z w miarę sensownym mężczyzną, ale on miał już 32 lata i swoje "starokawalerskie" przyzwyczajenia i wizje.
Piszą do mnie sami nieciekawi panowie, domorośli filozofowie, spryskani samoopalaczem, skąpcy (o czym się przekonuję na randkach), albo zbyt nachalni, tylko seks im w głowie, albo po 40stce.
Kiedyś tych ostatnich ignorowałam, ale teraz odpisuję.
Marnuję tę jedną wiadomość dziennie i im piszę, że co oni sobie w ogóle myślą, żeby pisać do 27 latki, i kulturalnie im sugeruję, żeby poszukali pani w swoim wieku.
A jak chcą się ze mną umawiać to za to się płaci i to się inaczej nazywa.
Nie randka a sponsoring. A droga jestem, oj droga.
LinaInverse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 23:39   #9
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nigdy nie pisałam do takich, którzy od razu podają na tacy wszystkim numer gg w opisie, bo wydawało mi się to desperackie

Można pisać jedną wiadomość dziennie, jak poznałam kogoś ciekawego z kim chciałam częściej pisać, to wtedy kupiłam pakiet za 17 zł bodajże.
Stary 2014-01-23, 17:24   #10
czarodziejka_31
Przyczajenie

Każdy portal ma jakieś ograniczenia i wymagania i te opłaty czasem małe czasem duże. Nietypowy jest Chevalier bo opłat nie ma ale potrzebna rekomendacja i głosu uzytkowników by tam założyć konto. Ale ma to na celu wpuszczanie tylko osób jakimś poziomie, które potrafią coś napisać o sobie. No i w sumie moim zdaniem można poznać też kogoś ciekawego na forum czy nawet na GG, nic nie trzeba płacić a niektórym szczęście dopisuje. Moja znajoma poznała kogoś przypadkiem na GG.

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2014-01-24 o 09:13 Powód: link
czarodziejka_31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-24, 14:38   #11
Individualist
Rozeznanie

Nie korzystam, ale koleżanka mówiła mi właśnie o badoo bo z niego korzysta, nie mówiła że korzysta z jakiś płatnych usług więc pewnie większość darmowa.

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-24, 17:25   #12
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez Individualist Pokaż wiadomość
Nie korzystam, ale koleżanka mówiła mi właśnie o badoo bo z niego korzysta, nie mówiła że korzysta z jakiś płatnych usług więc pewnie większość darmowa.

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
W sumie jakieś 7 zł miesięcznie ,trzeba by liczyć ,nie jest to obowiązkowe by się komunikować ,ale pozwala się ukryć ,co bywa przydatne .
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-25, 15:54   #13
ytaaa
Zadomowienie

Podawanie swojego gg u mężczyzny, który pracuje kojarzy mi się tylko ze skąpstwem. I raz się przekonałam Jeszcze studentowi bym wybaczyła, ale jak facet zarabia i to sporo i ciężko mu zapłacić za członkostwo to od razu go skreślam. Mój wspomniany adorator był kierowcą ciężarówki, a chciał mnie zaprosić na spacer w zimie i naprawdę był zdziwiony, dlaczego nie chcę. Dałam mu jeszcze jedną szansę, by mógł mnie zaprosić na głupią kawę, czy herbatę, ale to chyba było ponad możliwości.

Z tymi panami, którzy szukają sobie panienek do seksu to w 100 % prawda, więc takiego z portali trzeba dłużej trzymać od siebie, by być pewnym o co ich chodzi.

Ostatnio wykupiłam sobie członkostwo na jednym z portali randkowych, nie sympatia. Wydałam 17 zł, bo nie mogłam oczytać wiadomości od osoby, więc kupiłam. Najgorzej wydane pieniędzy, bo portal był naprawdę mało odwiedzany. Test na dopasowanie i osobowość to jeden wielki śmiech.
ytaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-25, 17:08   #14
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Ja w ogóle nie polecam portali randkowych. Nigdy nie miałam konta na żadnym, więc uważam, że da się bez tego żyć i umawiać z chłopakami Koleżanki korzystały z tych portali i na podstawie ich opowieści mam złe odczucia w tym temacie. Wydaje się, że tam są albo faceci którzy desperacko szukają jakiejkolwiek żony albo tacy na numerek. A pozostali to zachowują się na takich portalach jak w sklepie z zabawkami, uważają że mogą sobie przebierać między dziewczynami, rozmawiają z wieloma naraz, umawiają się z kilkoma po kolei i potem wybierają sobie jedną, która najardziej przypadła do gustu a z innymi urywają kontakt nagle. I wtedy jest przykro tym nagle odrzuconym.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-25, 20:00   #15
un_chocolat
Raczkowanie

Czytając historie ludzi o portalach rankowych można stwierdzić, że tylko pojedyncze przypadki się dobrze docierają i wynika z tego coś ciekawego. Dla osób szukających drugiej połówki bym bardziej doradzała przebywanie na stronach związanych z ich zainteresowaniami, czegoś w rodzaju forum i nawiązywanie znajomości z użytkownikami, którzy wydają się ciekawi ze swoich wypowiedzi. Przynajmniej na starcie będziecie wiedzieć kilka rzeczy, np. czy ktoś używa poprawnej polszczyzny, jak się wypowiada, czy ma coś ciekawego do powiedzenia, że podziela wasze zainteresowania... itd.
un_chocolat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-26, 00:54   #16
OnAnonim
Raczkowanie

zapisanisobie pl Całkowity brak "dziczy", przynajmniej jeżeli chodzi o kobiety i dziewczyny
OnAnonim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-26, 08:39   #17
m_szemrany
Raczkowanie

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;44799996]Nigdy nie miałam konta na żadnym, więc uważam, że da się bez tego żyć i umawiać z chłopakami Wydaje się, że tam są albo faceci którzy desperacko szukają jakiejkolwiek żony albo tacy na numerek. A pozostali to zachowują się na takich portalach jak w sklepie z zabawkami, uważają że mogą sobie przebierać między dziewczynami, rozmawiają z wieloma naraz, umawiają się z kilkoma po kolei i potem wybierają sobie jedną, która najardziej przypadła do gustu a z innymi urywają kontakt nagle. I wtedy jest przykro tym nagle odrzuconym.[/QUOTE]

Zburzę twoją wizję świata. Ludzie robią tak nawet gdy nie korzystają z portali randkowych.

Większa aktywność w środowisku związanym z naszym hobby w celu znalezienia partnera? DESPERACJA.
m_szemrany jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-30, 16:27   #18
marcela016
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez usmiechnietaa Pokaż wiadomość

Hej!
Odnośnie portali, śmiało mogę polecić całkowicie bezpłatny portal www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Sama z niego korzystam i jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza najbardziej podoba mi się proste rozwiązania w zakresie umieszczania fotografii oraz możliwość zamiany zdjęcia na graficzny wizerunek. Świetna sprawa. Wszystkich zainteresowanym i pragnącym poznać swoją drugą połowę zachęcam do skorzystania z owego portalu, który daje wiele możliwości Pozdrawiam wszytskich singli!
marcela016 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-30, 18:59   #19
Gregorius_
BAN stały

A liczba jego wiadomości równa 1 ...
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-22, 17:26   #20
Issabele
Raczkowanie

GG do Issabele Send a message via Skype™ to Issabele

Szczerze powiem ja jestem w szalenie szczęśliwym związku właśnie z portalu randkowego. Jesteśmy ponad rok razem mieszkamy razem i planujemy ślub. Nie ma reguły. Dlaczego szukałam na portalu? Bo mieszkam za granica. Ciężko mi było znaleźć znajomych ot tak. Nie mam tu przecież żadnych znajomych ze szkoły czy coś w tym rodzaju. Moj chłopak był całe życie typem samotnika i nigdy nie potrafił udawać imprezowicza którego wymagało otoczenie i dlatego znalazł się tam. Nie bo szukał poruchanka. Nie ma reguł i nie należy patrzeć stereotypami. Nigdy.
Issabele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości