|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwny sen...
Witajcie,
W nocy miałam strasznie dziwny sen i może któraś z Was pomoże mi go zinterpretować. Śniło mi się, że byłam w pokoju z moim byłym (które notabene był moim katem i oprawcą przez 5 lat - nie jesteśmy już razem ponad rok) on siedział na kanapie ja stałam nad Nim i po chwili zaczełam na Niego wymiotować krwią, gdy skończyłam wymiotować powiedziałam mu , ze była to krew menstruacyjna.... :O Po chwili zaczełam na Niego krzyczeć i wyzywać... Wiem, że nic nie możemy za sny.. ale zastanawia mnie czy to moja podświadomość tak walczy z tymi zdarzeniami? Jak to interpretować? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Dziwny sen...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Najprawdopodobniej tak. Jeśli to trwało tak długo i było bardzo bolesne to może syndrom stresu pourazowego. Jeśli Cię to niepokoi, poszukaj profesjonalnej pomocy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sen to sen, nie ma co się dopatrywać w nim znaczenia. Masz skrajnie negatywne odczucia do byłego, to i mózg podczas snu pokazuje skrajne negatywne obrazy.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Byłam u psychologa, mam nadzieje, że to juz ostatnie "podrygi" moich odczuć wobec tych zdarzeń... dziekuje za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() wesołych i spokojnych przede wszystkim! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.