|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Magazyny z usa.
Witam wszystkich.
Tematem mojego watku sa sprowadzane z usa lub innych krajow rozniste magazyny. Wiem z doswiadczenia, ze bardzo trudno takie zdobyc, wiec moglybysmy sobie jakos pomoc, albo wymienic sie doswiadczeniami ![]() Obecnie interesuje mnie miesiecznik seventeen i natrafilam na ten formularz: https://subscribe.hearstmags.com/sub...?cds_to_id=sub Z tego co pisze, to za nieclae 15 dolarow, mozna miec juz 36 wydan. To bardzo insteresujaca propozycja, dlatego mam pytanie. Jak wyglada zamownienie, oplata za przeslanie do Polski i takie tam podobnego typu rzeczy? Jestem w tym zielona, wiec przepraszam jezeli swiece glupota ![]() Pozdrawiam, Hania ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Magazyny z usa.
Z tego co wiem, to "Seventeen" można zakupić na allegro. Empik również ma w swojej ofercie mnóstwo zagranicznych magazynów, w tym Glamour, Cosmopolitan i bardzo możliwe, że także Seventeen
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Magazyny z usa.
No wlanise wiem, tylko chodzi o to ze na allegro kosztuje jeden 11 zlotych. A tutaj 12 za 20 dolarow, wiec jakis interes jest.. przynajmniej na te chwile kiedy kurs dolarow jest taki tani.
Niestety empika w swojej miescinie nie mam, wiec nie moge skorzystac ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.