![]() |
#1 |
ćwir ćwir
|
Wątek o sklepie DrJays
Link do sklepu:
http://www.drjays.com/ Wysyłka uzależniona jest od ceny zamówienia i rozkłada się następująco: Up to $50...................... .$28.95 $50 - $100.................... $37.95 $100 - $150...................$4 7.95 $150 - $250..................$57 .95 $250 - $500 .................$67.95 $500 - $1000...............$87.9 5 Nie wysyłają do Polski zamówień powyżej 1000$ Kontakt: tel. 1-888-437-5297 e-mail: international@drjays.com Chyba jeszcze nigdy nie było składane zamówienie na Wizażu, więc szczegółów bliższych brak co do czasu oczekiwania, jakości ubrań i rozmiarówki. Trzeba wziąć pod uwagę, że są tam rzeczy firmowe, które mogą być wysoko oclone- o wiele wyżej od butów z CutesyShoes czy ubrań z CCT. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek o sklepie DrJays
To ja troche tu pomoge.
Gdy zamawialiśmy ze znajomymi ciuszki z tej strony to przeważnie przez znajomych z USA. Wtedy paczka tam idzie nawet w ciągu 1-2 dni i wtedy ta osoba wysyla do Polski normalnie od siebie paczuszke (przy tej formie NIGDY nie bylo klopotow na granicy i ze clem). Raz bezposrednio zamowili z tej stronki i paczka zostala zatrzymana na graniicy i Panowie celnicy zatrzymali kilka par butow a na reszte dosc duze clo nalozyli. Jednakze znam tez osoby, co zamawiaja bezposrednio ze strony i im osobiscie na granicy nic sie nie stalo. Ciuszki sa bardzo fajne, mam kilka z tej stronki i jestem bardzo zadowolona z gatunku. Czasami jednak jest klopot z rozmiarowka, bowiem ta amerykanska akurat na tej stronie jest dosc duza. Moj TŻ nosi XL, a ma ciuszki z tej strony i niektore L sa nawet troszke duze na niego, ale on akurat takie lubi;p Damskie rzadko napotykaja takie klopoty. Sa to ciuskzi orginalne i naprawde polecam ![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chetnie zamowila rzeczy dla brata za okolo 60$
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ooo... a ja butki - reeboki , są suuuper
![]()
#5 |
Wtajemniczenie
|
buty, torebki, bluzy sa mniam mniam
![]() a rzeczy dla TŻ-ych to juz w ogole ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
pomyłkaa
![]()
#7 |
Wtajemniczenie
|
Pragnę zwrócić uwagę na to, iż zamówienia do Polski są wysyłane tylko i wyłącznie na adres podany na karcie kredytowej/debetowej. Chciałam zorganizować zamówienie, przy czym skorzystać z usług Polamer. :/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
jakby znalazła się Organizatorka to byłabym chętna do zamówienia
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czy znalazlaby sie jakas organizatorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Super butki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Może zanjdzie się jakaś organizatorka
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, trochę mnie przeraża to co napisała jedna z dziewczyn, ze mogą "zabrać buty"
![]() ![]() ![]() ale z chęcią bym łyknęła jakieś buciki. ![]() Koszt wysyłki jest dość niski. Ale nie możemy zamówić więcej niż 15 sztuk, bo więcej nam nie wyślą ![]() Ja mam ochotę na 1 parę bucików... Chyba, że mój TŻ by też jakieś chciał no to wtedy u mnie max 2 rzeczy... ![]() Dziewczyny wklejajcie linki jutro - przy 15stym (gdyby było tyle chętnych ![]() Ponieważ jest to sale to chciałabym jutro wieczorem wyliczyć to i podać Wam dane do wpłaty, bo pojutrze chciałabym złożyć zamówienie ![]()
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2008-11-24 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
JA jestem chętna jak wórce ze szkoły dam linki .
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja bym byla chetna
![]() http://www.drjays.com/shop/G4-V35704...s-own-tee.html 3xl czarne http://www.drjays.com/shop/G4-V35708...inted-tee.html 3xl biale http://www.drjays.com/shop/G4-V69726...hoodie-bt.html 4xl czarna razem 52$. moze tak byc? Edytowane przez mad86 Czas edycji: 2008-11-25 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zbieram linki do północy.
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na chwilę obecną wygląda to tak:
mad 86 250,34zł No_Doubt1 286,48zł To są kwoty już z wysyłka expresową do PL. ![]() Ale ma dołączyć jeszcze jedna dziewczyna, więc poczekamy na nią i dziś wieczorem roześlę Wam dane do wpłaty na PW. ![]() Aha - dokładne wyliczenie wkleję też wieczorem. Na razie tym co napisałam się nie sugerujcie za bardzo.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze nie jestem pewna .. Dopiero teraz przeczytałam że jedej dziewczynie zabrali buty , ale dam dzisiaj znak co i jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
candace1 wiem, ze to sa wstepne wyliczenia, ale jesli wysylka wyjdzie tak duza to bede musiala zrezygnowac. Spodziewalam sie kwoty w wysokosci okolo 60zl, a tu wyszlo prawie 100. A to niestety wiecej niz przeznaczylam na te zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną wychodzi mi 9 usd za sztukę - koszt przesyłki, więc każda z Was może sobie łatwo policzyć ile jej wychodzi.
Chyba, ze chcecie liczyć od wartości zamówienia - wtedy koszty będą różne dla każdej z nas. Jak wolicie? Chyba najsprawiedliwiej będzie wg wartości zamówienia.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
WYLICZENIA KOSZTU WYSYłKI:
MAD86 - WYSYłKA 17,16 USD NO_DOUBT1 WYSYłKA 28,05usd m-habibi wysyłka 16,17 usd Koszt swoich zamówień znacie, więc wystarczy dodać koszt wysyłki i gotowe - wyjdzie Wam koszt zamówienia. Proszę o podjęcie decyzji do godziny 22. Wtedy rzucę okiem na topik - jak się zdecydujecie to podam Wam na PW dane do wpłaty pieniędzy. I jutro zamawiamy. Jeszcze mam pytanie. Mam wybrać wysyłkę Fedexem czy UPSem? Fedex jest szybki ale ja nie mam po nich dobrych wspomnień ![]() UPSem przesyłka idzie do 12 dni i jest parę dolców tańsza - chyba z 5usd mniej kosztuje. Wybór zostawiam Wam ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ja niestety rezygnuje , trochę się boję że wydam pieniądze i zostane bez butów
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli zamówienie padło dziewczyny, więc już nie czekam na resztę - zamykam zamówienie. Chciałam Ci tylko napisać, ze ja zamawiałam jakiś czas temu buty D&G dla mojego TŻta - były na cle - zostały oclone i puszczone do mnie, więc nie rozumiem dlaczego UC miałby zatrzymać buty innej firmy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No szkoda wielka... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
no szkoda... wedlug tych nowych wyliczen wysylka mi sie bardzo podobala
![]() ![]() dziewczyny a we 3 nie da rady? bo jesli wysylka wyszlaby w granicach 60 zl to ja nadal bym byla chetna? |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sprawdzę jak to wyjdzie i dam znać później. A teraz lecę kąpać małą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Wyszło mi tak:
mad86 wysyłka Fedexem 21,31 usd/ wysyłka UPSem 20,27 usd m-habibi wysyłka Fedexem 20,10 usd/ wysyłka UPSem 19,11 usd Także dziewczyny zamawiamy czy nie? ![]() Podejmijcie decyzję - mnie jest wszystko jedno bo też chcę buty na lato ![]() A jak zamawiamy to czym? Fedex od 3 do 5 dni dociera do PL/ UPS od 6-12 dni... Dla mnie bez różnicy ![]() Liczymy dolca po 3 zł, bo jest blisko 3 zł jakoś 2,92 czy coś... Jak się mylę to mnie poprawcie ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
zamawiamy
![]() a mialbyscie cos przeciwko tej drozszej wysylce? te moje ciuszki maja byc pod choinke wiec zalezy mi na czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.