|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Fryzury na związane włosy
Hej!
![]() Mam proste włosy, długości mniej więcej za łopatki, z przedziałkiem na środku i najlepiej czuję się w rozpuszczonych. Jednak gdy chodzę do pracy, muszę mieć związane (gastronomia, wiadomo). Nie chcę cały czas chodzić w zwykłym kucyku (mam drobną buzię i wydaje mi się, że to uczesanie sprawia, że wyglądam bardziej dziecinnie, a poza tym raczej nie lubię siebie z odkrytymi uszami..) No i w związku z tym, że w pracy mam kontakt z ludźmi, chciałabym jakoś przyzwoicie wyglądać ![]() Nie mam pomysłu, jakie fryzury by mi pasowały.. Moje włosy są cienkie, sypkie i "płaskie" u nasady, brak im objętości, przez co w jakimkolwiek upięciu wyglądają na ulizane - np. gdy próbuję uczesać kłosa z boku. Do tego z tyłu na czubku głowy bardzo dziwnie się wtedy układają (takie "uklepane" i przetłuszczone właśnie w tym miejscu). Nie wiem, może to ja coś źle robię. Poradzicie mi, w jakie fryzury mogę się czesać z takimi włosami? Albo chociaż jak je stylizować, by lepiej to wyglądało (aktualnie na codzień używam tylko szamponu i odżywki) Z góry dziękuję za pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzury na związane włosy
Jest też bardzo wiele różnych, fantazyjnych koczków
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.