|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
POMOCY!Trudna biżuteria,serca :(
Dziewczyny mam nadzieje, ze mi pomożecie (Gosiu, Anies5,Carrie
![]() Otóż dostałam w prezencie biżuterię z motywem "serca" i teraz nie wiem z czym i w jakich zestawach mam ją nosić,a przynajmniej kilka razy ubrac muszę bo nie chce żeby ktoś się obraził ![]() Biżuteria została kupiona w H&M ale szczerze mówiąc boję się jej, nie chce wyglądac tandetnie,a szczerze mowiąc motyw serca z tym mi się kojarzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: POMOCY!Trudna biżuteria,serca :(
Kolczyki ładne, ale co do zawieszki mam watpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki są bardzo ładne
![]() Według mnie będą pasować do jakichś romantycznych ciuchów - np. do bluzki z falbankami, lub spódnicy w stylu hippie itp. ![]() Myślę, że nawet do dżinsów będą pasować, ale góra(top, bluzka) powinna być jakaś delikatna i zwiewna ![]() Co do wisiorka - niezbyt mi się podoba ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie cierpię serc, ale co tam
![]() Kolczyki ok ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej Satine
![]() Mysle, ze kolczyki mozesz nosic tak jakbys nosila kolczyki kola - nie ubieralabym do eleganckich strojow, raczej do czegos na codzien, na luzie ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie wypowiedzi
![]() Co do kolczyków to miałam mieszane uczucia, bo niby fajne, lubie złotą biżuterię i kolczyki koła,ale kształt serca to chyba już zbyt wiele ![]() ![]() Co do wisiorka to utwierdziłyście mnie w przekonaniu że jest paskudny (wg. mnie wyglada jak ze straganu odpustowego) i aż się dziwie że kupiony w H&M-ie skąd pochodzi 80 % mojej biżuterii i dodatków ![]() Cóż mam nadzieje, że osoba która mnie tym obdarowała nie bedzie za mna dzień w dzień chodzic i sprawdzać czy noszę wisiorek ![]() ![]() EDIT: Szkoda że nie mam duuuuużo mlodszej siostry bo pewnie by się ucieszyła z wisiorka ![]() Edytowane przez satine Czas edycji: 2006-10-17 o 17:44 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.