|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zachowanie znajomej.
Hej. Mam koleżankę, z którą czasami spotykałam się na lodach- a ze wykonujemy ten sam zawód, to miałyśmy zawsze wspolny temat. Na sylwestra, z racji,że moj partner wyjechał w podróż słuzbową, zaproponowałam jej wspony wyjazd w góry.
Dopiero na wyjezdzie mialam okazje ja blizej poznać. Bardzo dała mi w kość- znajoma moja często denerwuje się na małe rzeczy warcząc na mnie. Przykład: niemilym aroganckim, pelnym obuzenia glosem zrobila awanture, ze kogos tam nie widzialam na mieście- kiedy ta osoba szla przed nami i jak jej moglam nie zauwazyc ( chodzi o osobe obcą, która miala rodzaj butów o jakich rozmawiałyśmy). Bardzo zburzyła mój pokój wewnętrzny podczas tego wyjazdu. Doszło do tego, że nie mogłam sie zrelaksować, tylko koncentorwalam sie juz na jej zachowaniu i czekaniu na kolejna rzecz, na która ona sie zdenerwuje. Urwałybyście te relacje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zachowanie znajomej.
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Urwałabym relację - co to za znajomość, która nie sprawia nam żadnej przyjemności? Bez sensu.
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W każdym razie już z nią lepiej nigdzie nie wyjeżdżaj skoro tak Cię to stresuje. Co najwyżej zostańcie przy lodach.
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.