|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jysk. Jaką kołdrę wybrać? Czy poliestrowa jest ok?
Czy może ma ktoś kołdrę z Jyska godną polecenia?
Ostatnio u znajomych spałam pod kołdrą poliestrową, podobala mi sie bo nie byla ciężka, jednak nie wiem czy na zimne dni bylaby ok. Czy ktos ma taka poliestrowa- jak sie sprawdza w dni chłodne? Jesli ktos z Was moze polecić konkretny model kołdry to bede wdzieczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jysk. Jaką kołdrę wybrać? Czy poliestrowa jest ok?
Mam Kronborg Living Medical, pojedynczą, bardzo ciepłą- jaka gramatura wsadu nie wiem, ale na pewno szukałam tych najcieplejszych. Sprawdza się bardzo dobrze, jest lekka, ale cieplejsza niż kołdry z pierza i z wełny, bo i takie przerabiałam. Teraz mam ochotę kupić dwie spinane, bo pod tą latem nie da się wytrzymać z ciepła
![]()
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
polecam kołdrę "Micro LUX" ciepła, lekka, po 3 latach nie zmieniła się w ogóle, jest taka sama jak w dniu kupna, nie zbija się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.