![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Seagirl zaprasza-ciuszki na wymiankę!!Co jakiś czas dokładka.
Hej,
oto ciuszki na wymianę.Szczegółowe wymiary postaram się dodać później ewentualnie proszę o nie pytać. Niektóre zdjecia są robione w lustrze więc proszę o wyrozumiałość dla jakości zdjęć. Oto lista: 1.Biało-czerwona sportowa bluzeczka bez rękawów z napisem 68 JEANS, rozmiar S lub S/M, szerokosć 36cm-50cm, długość 46cm,noszona 8 razy, napis w rzeczywistości nie jest pomarańczowy (to efekt flesza od aparatu)autentyczny kolor pokazuje drugie zdjęcie 2.Czarny bezrękawnik ATOMIC, na suwaczek i ze stójką, milutki i mięciutki, niewiele używany, na metce rozmiar S, ale wygląda na większy, dobry zarówno dla kobiet i dla chłopców 3.Czarna bluza ATOMIC do kompletu, materiał ten sam, zapinana na suwak od wysokosci piersi, również może być dla dziewczyn i chłopców, prawie nieużywana 4.Beżowa bluzeczka, z kołnierzykiem i bez rękawów, na kołnierzyku i pośrodku metalowe dziurki. Przez te dziurki posrodku był przeplatany rzemyk i tak była zawiązywana, niestety nie mam już rzemyka, ale można sobie dokupić zwykły rzemyczek brązowy lub czarny-pasuje najlepiej. Noszona kiedyś kilkanaście razy ale ostatnio długo przeleżała w szafie, jej stan jest bardzo dobry.Rozmiar małe S lub XS. Do tej bluzeczki posiadam również rybaczki, malutki rozmiar XS. Jest to komplecik. 6.Bordowy komplecik, staniczek +figi, prezent ale nie będę go nosić bo nie mój rozmiar, staniczek rozmiar 70B, figi na oko rozmiar S lub S/M 7.Czarny gruby golf w kwadraty, rozmiar S lub S/M, noszony ok 10 razy 8.Czarna elegancka bluzka z rozszerzanymi rękawami i panterkowym środkiem, noszona ok 10 razy, ostatnio dużo przeleżała w szafie, stan bardzo dobry, pasuje na S i na M 9.Bluzeczka w biało-zielone paski, dekolt w serek, rozmiar S lub S/M , szerokosć pod pachami 37cm, długość 49cm -dużo się rozciaga,noszona 5 razy 10.Bluzeczka w pastelowe paski bez rękawów, rozmiar S, stan bardzo dobry, szerokość 35cm-46cm, długość 42cm,noszona 8 razy- 11.Dopasowany bordowy sweterek, środek przeplatany srbrną nitką, noszony z 20 razy,stan dobry,rozmiar S 12.Oliwkowa katanka, środek pikowany, rękawy ze sweterka, na metce rozmiar XL ale jest to S lub S/M.Noszona jeden sezon, stan bardzo dobry 13.Różowa bluzeczka na ramiączka,odcinana w biuście,rozmiar S, stan dobry,noszona ok 15 razy 14.Śliczna bluzeczka w zielonym kolorze, materiał taki troszkę "śliski", 100% microfibra.Rozmiar raczej M, dokładne wymiary: szerokosć na dole 39-40cm, długość 50cm. Kolor troszkę bardziej "żywy" niż na zdjęciu, przy dekolcie białe różyczki, noszona ok 7 razy, w bardzo dobrym stanie. 15. Sweterek z krótkim rękawkiem w białe i ciemno granatowe pasy.Rozmiar S, dokładne wymiary:szerokosć 33cm ale się rozciąga, długość 41cm. Bardzo fajnie wygląda do dżinsów,kilkanaście razy noszony ale w dobrym stanie 16.Kremowa kurteczka z materiału skóropodobnego, w sam raz na wiosnę lub jesień, rozmiar S, jedna wada: skaza na rękawie w postaci czarnej kropki, coś jakby przypalenie papierosem , widać na zdjeciu ale nie rzuca się to w oczy, mozna coś na to naszyć, mnie to jednak nie przeszkadzało, poza tym w dobrym stanie 17.Biała dopasowana koszula w szare wzorki z dodatkiem srebrnego. Zapinana na haftki, po bokach ściągana, bardzo ładna, noszona ok 10 razy, wcieta w pasie.Po praniu wzorki zrobiły się trochę jaśniejsze.Rozmiar małe S lub XS , na szczupłą osóbkę z małym biustem 18. REZERWACJA GABI CZarna bluzeczka na imprezę na jedno ramię, ze srebrnymi ćwiekami, rozmiar S, noszona z 5 razy 19.Kremowa koszula, zaokrąglony dół, rękaw 3/4, rozmiar XS lub S,noszona z 10 razy 20.Jasno-niebieska spódniczka przed kolano, po bokach dwa małe rozporki, w pasie zawiązywana na czarny sznureczek, rozmiar S, nosozna kiedyś z 12 razy 21.Różowa bluzeczka na ramiączka ze srebrną nitką, zdjecie nie oddaje w rzeczywistosci wyglądu materiału, pasuje na S lub S/M, nosozna z 5 razy 22.Niebieskie dźinsy, rozmiar 36, noszone z kilkanaście razy, widac że były używane, jednak nadal sa bardzo ładne, niskie biodrówki, nogawki rozszerzane - wymienie lub sprzedam za 34zł z przesyłką Obwód na górze 34cm Wysokosć stanu 19cm Długość zewnętrzna 102cm Szerokość w udzie 24cm 23.Biała krótka koszula w szare paseczki, rękaw 3/4 ściągany sznureczkiem, sznureczki są również na przodzie, uzywana kilkanaście razy, rozmiar S 24.Bluzeczka z krótkim rękawkiem i suwaczkiem, w pastelowe paseczki, rozmiar M lub małe L ,noszona 8 razy 25.Bawełniana biało-różowa bluzeczka z napisem UNITED GIRLS 23, rozmiar s, kilkanaście razy noszona 26.Błękitne stringi z biało-różowymi listkami i wstążeczką, rozmiar S, nowe z metką Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2005-10-21 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Seagirl zaprasza-ciuszki na wymiankę!!Co jakiś czas dokładka.
![]() Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2005-10-21 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
kolejne:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
następne:
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
kolejne:
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
kolejne:
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,ja bylabym zainteresowana białym staniczkiem…
http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=187443 Tym sweterkiem http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=187452 Prosilabym o rezerwacje... na chwile obecna mam tylko rzeczy w starym watku,nowego nie zalozylam... ale zerknij moze cos ci sie tam spodoba... ciuszki na stronie 9 i 10... w piatek mozliwe,ze zaloze nowy watek i dojdzie jescze chyba kilka rzeczy ![]() Link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60167 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
następne:
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
seagirl - moze znajdziesz cos za te bluzeczke http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=187466 u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej, interesuje mnie:
12.Oliwkowa katanka, środek pikowany, rękawy ze sweterka, na metce rozmiar XL ale jest to S lub S/M.Noszona jeden sezon, stan bardzo dobry Mój wątek w podpisie.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie 18.CZarna bluzeczka na imprezę na jedno ramię, ze srebrnymi ćwiekami, rozmiar S, noszona z 5 razy
moje wątki w podpisie
#13 |
Zadomowienie
|
Gabi podobają mi się te kolczyki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=180285 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=180306 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=180308 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=180309 Czy mogłabys zrobic więcej zdjęć? Abym je mogła zobaczyć dokładniej?Bo na tych zdjęciach, pierwszych dwóch par prawie wogóle nie widać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi ale tej kurtki na kosmetyki raczej nie chcę wymieniać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
a co byś chciała za nią?
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Seagirl - wiesz co - ja robilam je w makro i wlasnie nie wiem czemu wyszly tak niewyraznie, mimo iz staralam sie zrobic mega zblizenie. aparat zlapal ostrosc na narzute od lozka chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ok,
ja tez poproszę o rezerwację tylko nie wiem których, nie chcę ci wszystkich zajmować. to może 2 i 3-cie z moich linków. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciuszki noszę w romziarze XS lub S. A do tej bluzeczki to i tak na razie pierwsza była Gabi. ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Witam. Podoba mi się biała koszula w szare paski. może znajdziesz coś u mnie?
![]()
#23 |
Zadomowienie
|
17.Biała dopasowana koszula w szare wzorki z dodatkiem srebrnego.
Zapinana na haftki, po bokach ściągana, bardzo ładna, noszona ok 10 razy, wcieta w pasie.Po praniu wzorki zrobiły się trochę jaśniejsze.Rozmiar małe S lub XS , na szczupłą osóbkę z małym biustem Mozna prosic o wstepna rezerwacje i wymiarki?? |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
a czy cos za komplecik bordowy bys u mnie znalazła ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=71527
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
i jeszcze interesowała by mnie ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=187480 jesli nic u mnie nie znajdziesz to napisz czego szukasz
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
raczej za duże sa na mnie twoje bluzeczki. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
raczej nic nie wpadło mi w oko, szczególnie to niczego nie szukam ale chcę się pozbyć tych ciuszków bo mi tylko zalegają w szafie. Wymienie na coś co mi wpadnie w oko, jakieś modne bluzeczki w małym rozmiarze, dopasowane albo coś do pracy, jakieś koszule mogą być. Kolczyki mogą być, bieliznę mogę oddać za coś z kosmetyków do pielęgnacji, z kolorówki to jakieś błyszczyki lub puder brązujący. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
We wzorki i gwiazdki:-szerokosć pod pachami 37cm, długość 50cm, dł.rękawa zew.od szwów 56cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.