|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wspólne odchudzanie!
Hej!
Założyłam ten wątek dla osób, które chcą zrzucić kilka zbędnych kg. Jak wiemy- razem jest łatwiej! Na tym forum powstał już podobny wątek, ale można sie było wpisywać tylko do 1 czerwca. Kochani, ruszamy z odchudzaniem? ![]() Napiszcie swoje aktualne wymiary, wagę, i wymarzone wymiary i wagę ![]() ![]() ![]() Życzę wszystkim powodzenia i zapraszam do wspólnego odchudzania! Całuję ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie!
Kochani, moje wymiary:
162cm wzrostu 52kg wagi 80 w biuście 60 w pasie 90 w biodrach cele: 40kg !!! nie będę jeść słodyczy! I nic po godzinie 17! I do wakacji muszę schudnąć do 48kg
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
... a ja popieram i Sweeney i Bamsie
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jw +NolQa
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() Uwielbiam Was dziewczyny ![]() --- Ale żeby nie było, że My takie niemile jesteśmy ![]() Mary, wymiary masz piękne, waga też jest ok. Rozumiem jednak, że możesz być niezadowolona z pewnych partii swojego ciała, dlatego pracuj nad nimi (np. trening siłowy). Odżywianie też jest ważne, ale odżywiaj się zdrowo!!!! - "lub w ogóle nie jeść" - nie napisałaś, że chcesz stosować głodówkę, ale... napiszę: to nie jest droga ani do zdrowia, ani do ładniejszej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Italianko - my nie jestesmy wredne, po prostu to 100 post DZIWNYCH ludzi.. Ktorzy mysla, ze jak przestana jest np na tydzien to schudna 5 kg i beda mialy te marne 40 kg na wadze i beda boskie.
Dziewczyny to nie tak.. Dietetyka to bardziej skomplikowana rzecz - niestety. A ty Mary wez sie za trening i wtedy zobaczysz szybko rezultaty tych partii ciala ktorych w sobie nie lubisz ![]() I powtarzam my wcale nie jestemy wredne ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
4 kilogramy do wakacji to nie tak dużo, na pewno przy stosowaniu jakiejś racjonalnej diety osiągniesz swój cel 48 kg w co głęboko wierzę, a dziewczyny na pewno Ci doradzą w tej kwestii (sama niestety niezbyt się znam bo moją dietę układam sama
![]() Jednak niepokoi mnie że Twoja wymarzona waga przy wzroście 162 to 40 kg. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak takie wychudzenie negatywnie wpłynie na Twoje zdrowie, nie chcę Cię straszyć ale możesz nawet zostać bezpłodna (wiem z przykładów) uważam że powinnaś jeszcze raz to przemyśleć, to Twoje życie i zrobisz jak zechcesz ale zastanów się jeszcze kilka razy zanim swój pomysł zaczniesz realizować. Pozdrawiam i życzę sukcesów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Czy znajdą się na forum osoby, które pomogłyby i wypełniły krótką ankietę?
![]() ![]() http://www.interankiety.pl/interanki...11830a95d77d99 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.