|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
szybki kurs przedmałżeński małopolska
Witam,
W lipcu bierzemy ślub, mamy tylko mały problem z kursem przedmałżeńskim. Ja, jako narzeczona posiadam taki kurs, jednak mój narzeczony nie ma . Czy znacie może jakieś kurs przedmałżeńskie np jednodniowe albo weekendowe? Narzeczony pracuje za granicą, i tak trochę czas nas trzyma. Bardzo mi zależy żeby na ten kurs mógł jechać sam narzeczony, ja mam kurs i nie potrzebnie znowu robić, a poza tym pracuje i nie mam możliwości w weekend jechać na taki kurs. Interesują mnie kursy w okolicy Bochni i Sącza. Szukałam w internecie ale wszędzie chcą aby przyjechali narzeczeni. Proszę o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybki kurs przedmałżeński małopolska
to nie można zadzwonić i wytłumaczyć księdzu że Ty takowy kurs posiadasz a narzeczony nie i że przyjedzie sam - u mnie w świętokrzyskim są takie kursy i nie ma problemu by przyszła 1dna osoba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tak na prawdę to nie ma obowiązku aby oboje narzeczeni szli na kurs jeśli jedna osoba ma kurs ale zazwyczaj tak zalecają bo na kursie jest mówione o komunikacji w małżeństwie są różne ćwiczenia w parach, omawia się jakieś tematy pokrótce - ma to być podsunięcie jakiejś myśli żeby do niej wrócić po jeszcze - pewnie dlatego.Tu jest spis gdzie są weekendowe kursy w archidiecezji krakowskiej
http://www.diecezja.pl/narzeczeni/ku...dwudniowe.html wystarczy zadzwonić i zapytać o termin - na stronie innych diecezji też są wypisane - poszukaj w googlach jeśli nie jest to to czego szukasz Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-12-26 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Dzięki za informacje . Właśnie wszędzie gdzie pytam to chcą żeby w parach przychodzić, bo im nie pasuję że tylko jedno przyjdzie.
Właśnie myślałam o Niepołomicach, ale nie mogłam znaleźć numeru do nich , żeby zapytać, a przez mejla to odpisali że właśnie nalegają żeby dwoje było. Dzięki " anannke " za informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.