|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Testy psychologiczne
Dziewczyny mam pewien problem
Mam niedługo testy psychologiczne w sprawie pracy (na której oczywiście bardzo mi zależy ![]() zdaje sobie sprawe że nie można się do nich za bardzo przygotować (przeszłam raz już takie testy ale myślę że były całkowicie inny typ ponieważ chodziłotylko o znajdowanie podobnych elementów) i mam wielka schize w zwiazku z tym ze trzeba pisać prawde - nie zebym byla jakąś kłamczuchą ![]() może pamiętacie jakieś dziwne pytania z Waszych testów? ewentualne wskazówki? za wszelkie rady z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
调解人
|
Dot.: Testy psychologiczne
Poradzę ci dobrze- nie myśl o tych testach, wypełniaj zgodnie z prawda, ponieważ wysoki wynik w skali kłamstwa dyskwalifikuje niemal natychmiast.
![]()
![]() |
#3 |
Mrs Mrau
|
Testy psychologiczne w pracy to zazwyczaj testy na inteligencję lub jakieś inne sprawdzające predyspozycje do wykonywania zadań.
Moim zdaniem nie da sie do nich przygotować i nawet tego nie powinno się robić. Nie powinnaś też raczej kłamać.Te testy są przecież po to aby wychwycić ludzi nadających sie do danej pracy,a nie osób które mogą sie w poźniejszym okresie się nie sprawdzić,nie radzić sobie. Głowa do góry. Podawanie pytan, a co gorsza uczenie sie ich na pamięć jakis które jakims cudem zdobyło przed testem też nie powinno mieć wogole miejsca ehhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
chyba rzeczywiście nieco wariuję ale jak mi kolega powiedział że miał pytanie np.
Czy lubisz rąbać drzewo? to przyznam że trochę mnie zatkało i jeżeli wcześniej liczyłam że z moim ścisłym umysłem nie bedę miała problemu z pytaniami matematyczno-logicznymi to teraz sobie myślę że chyba się myle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.