|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Rodzaje fryzur na zakola
Witam. Mam problem dotycz±cy fryzury. Nazywam siê Adrian. Mam 20 lat, ciemne blond w³osy, gêste, krêc±ce. Pojawiaj± siê powoli ma³e zakola. Jakie polecacie fryzury? Mam ogromny problem z dobraniem fryzury. Zawsze mam irokeza (fryzura musi mieæ dosyæ sporo w³osów z ty³u, bo mam tam 2 du¿e znamiona i dziêki temu s± przykryte). Z przodu g³owy zaczynaj± siê robiæ zakola, a nie mogê zrobiæ sobie grzywki przez zadziory, które siê zaraz pojawiaj±. Jak mam d³u¿sze w³osy to wygl±da to tak, jakby w³osy zaczyna³y siê od ¶rodka g³owy. G³owê mam lekko okr±g³±. Te zadziory nie daj± postawiæ w³osów na ¿el.
Edytowane przez smoczek12 Czas edycji: 2015-01-18 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Dot.: Rodzaje fryzur na zakola
My¶la³am w³a¶nie o d³u¿szej postrzêpionej grzywce- mo¿e jaki¶ kosmetyk by j± u³agodzi³?
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Nied³ugo wybieram siê do fryzjera to powiem fryzjerce, ¿eby postrzêpi³a mi t± fryzurê.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Bardzo dobry pomys³
![]() Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2.
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.