|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy rude włosy to dobry pomysł?
Witajcie
Mam ochotę zrobić sobie rude włosy, jednak nie jestem do końca przekonana czy będą mi takowe pasować ![]() Chciałabym uzyskać mniej więcej taki odcień jak w załączniku Dodaje również moje zdjęcia, z góry przepraszam za te głupie miny, te zdjęcia nie były robione w celu upubliczniania I bardzo Was proszę doradźcie mi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy rude włosy to dobry pomysł?
bardziej niz w marcherwke poszlabym w czerwienie i wisnie na Twoim miejscu, jednak jak sie boisz tego koloru i nie jestes pewna, zrob kilka refleksow na grzywce i ogolnie z przodu przy twarzy.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Osobiście uważam, że rudy to zawsze świetny pomysł!
) Pytanie tylko jaki odcień do Ciebie pasuje. Moim zdaniem do Twoich oczu pasowałoby coś wpadającego w burgund
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Myslę, ze dobry pomysl, taki rudy brąz bylby korzystny dla Ciebie, albo taki jak na zdj.nr 3
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że będzie Ci pasował taki rudy odcień, jaki sobie wymarzyłaś i pokazałaś na zdjęciu
Osobiście nie jestem zwolenniczką czerwieni - uważam, że wygląda sztucznie i tandetnie, zwłaszcza u osób z ciemniejszą karnacją. Natomiast bardziej naturalne odcienie rudości - łagodny mahoń, kasztan, ciemny rudy - będą dla Ciebie idealne.
|
|
|
|
|
#6 |
|
ZrobToSama
|
Jak najbardziej będzie Ci pasował
. Ale miej na uwadze, że w przyszłości ewentualne pozbycie się rudych refleksów to nie lada wyczyn. Sama od ponad roku się z tym zmagam i pomimo, że w międzyczasie miałam już od blondu po ciemny brąz to mój rudy i tak nie daje o sobie zapomnieć .
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo wam dziekuje za pomoc
czerwienie sa piekne i to takie moje skryte marzenie, jednakze chcialabym zaczac przygode z rudosciami od delikatniejszych kolorow, dlatego zdecyduje sie na ten, ktory udostepnilam i jak najbardziej mam na uwadze, ze pozbycie sie rudych refleksow jest trudne
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokaż zdjęcie po metamorfozie
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Kasztanowe byłyby dobre!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
mam rude loki
tylko ostatni bardzo mi wypadają
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Na siłę rudy będzie ci pasował o ile można tak powiedzieć kiedy coś jest na siłę, bo właśnie tak będziesz wyglądać w tym kolorze, trochę sztucznie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
rudości na pewno będą Ci pasować
![]() I jak po zmianach? |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Będzie pasować rudy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Mam ochotę zrobić sobie rude włosy, jednak nie jestem do końca przekonana czy będą mi takowe pasować 
Dodaje również moje zdjęcia, z góry przepraszam za te głupie miny, te zdjęcia nie były robione w celu upubliczniania
I bardzo Was proszę doradźcie mi 

.