|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienię kosmetyki STYCZEŃ
witam
mam na wymiane olej kokosowy nowy odzywke alverde z hibiskusem nowa olejek alterra użyty raz limonkowy maske alterra granat 1 raz uzyta odzywke garnier waniliowa z Dm nowa maskę pilomax do włosów farbowanych nowa odzywke dermena wzmacniajaca włosy nowa olejek balea arganowy czarny nowy maske elseve sun defense nowa maske romantic z jedwabiem nowa żele avon pod prysznic nowe rozne zapachy 500ml maske natur vital zielona uzyta 2 razy dezodorant balea mango mambo nowy olejek yves rocher odudowujacy nowy fluid p2 nowy masło do ciała isana kakaowe uzyte 3 razy maske seri miodowa nowa odlewki masek kallos algae 100ml , kallos keratin 100ml ,kallos silk 100ml , kallos crema all latte 100ml , sleek line 100ml maska gloria nowa odzywke mrs potters z aloesem 500ml uzyta 1 raz Edytowane przez dmaniaczka Czas edycji: 2015-01-29 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: sprzedam kosmetyki tanio
Autorko, przeczytaj proszę regulamin Targowiska. I pamiętaj - żadnych ofert sprzedaży, będę Cię obserwowała
![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
olej kokosowy nowy
olejek alterra użyty raz limonkowy odzywke garnier waniliowa z Dm nowa olejek balea arganowy czarny nowy żele avon pod prysznic nowe rozne zapachy 500ml dezodorant balea mango mambo nowy olejek yves rocher odudowujacy nowy masło do ciała isana kakaowe uzyte 3 razy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki STYCZEŃ
coś u mnie za te produkty? ma trochę rzeczy do włosów w wątku, jakby co to poza poszukam, bardzo mi zależy na tych kosmetykach, szczególnie na pierwszych kilku
![]() olej kokosowy nowy maske natur vital zielona uzyta 2 razy odzywke mrs potters z aloesem 500ml uzyta 1 raz odzywke alverde z hibiskusem nowa odzywke dermena wzmacniajaca włosy nowa olejek yves rocher odudowujacy nowy odlewki masek kallos algae 100ml , kallos crema all latte 100ml , Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2015-01-29 o 11:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
olej kokosowy nowy
olejek alterra użyty raz limonkowy coś u mnie?
#9 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za żele pod prysznic Avon ?
#10 |
Wtajemniczenie
|
olej kokosowy nowy
odzywke alverde z hibiskusem nowa olejek alterra użyty raz limonkowy maske alterra granat 1 raz uzyta odzywke garnier waniliowa z Dm nowa maskę pilomax do włosów farbowanych nowa olejek balea arganowy czarny nowy maske elseve sun defense nowa dezodorant balea mango mambo nowy Może coś u mnie?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie? Dużo mi się podoba u ciebie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wiecie co ta strona chyba nie jest dla mnie nie interesują mnie wymiany zbytnio...
Założyłam go bo myślałam że można sprzedawać nawzajem. Trochę to bez sensu...ALE... Edytowane przez dmaniaczka Czas edycji: 2015-01-29 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
odzywke garnier waniliowa z Dm nowa odzywke alverde z hibiskusem nowa olejek alterra użyty raz limonkowy maske alterra granat 1 raz uzyta ? |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Szef ds. Wymianek
|
No chyba nie bardzo, skoro parę godzin później składasz propozycje zakupu...
Cytat:
Wątek tymczasem zamykam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.