|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Ślub w zimie zdjęcia w lecie
Kochane żonki
ślub braliśmy 14.02.2014r mimo że pogoda nam bardzo dopisała to jednak zdjecia nie wyszły ( oprócz kamerzysty mieliśmy kilka aparatów tak ze zazwyczaj każdy patrzył w inna stronę) zaraz po ślubie wyjechaliśmy na wczasy a pózniej wróciliśmy do Niemiec gdzie mieszkamy. W czerwcu mamy w planach powtórzyć sesje tyle ze nie będę miała już Rej samej fryzury ani makijażu. Niestety wcielam włosy z zza łopatek do brody, Co o tym myślicie? Dobry czy zły pomysł? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ślub w zimie zdjęcia w lecie
jak dla mnie pomysl ok
bedziecie miec ladne zdjecia, bedzie co powiesic nad lozkiem czy kominkiem ja bym robila, bo wiem, ze pozniej bym zalowala ze nie mam nic ladnego
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ja też bym zrobiła sesję , skoro nie jesteście do końca zadowoleni z tych ślubnych
fryzurę i makijąż zrób sama lub może poproś mamę/przyjaciółkę/ świadkową?
"Choć konwalie kwitną dla mnie i tylko dla mnie." <3! http://www.suwaczek.pl/cache/68248416b8.png Edytowane przez takajedna4 Czas edycji: 2014-04-26 o 09:47 |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym zrobiła
Ważna jest pamiątka. Jak nie zrobisz to będziesz żałowała, bo zdjęcia jeśli wywołasz przetrwają na wieki, a wiadomo, że z nagraniami bywa różnie Zawsze możesz poprosić kogoś o uczesanie jeśli nie możesz skorzystać z usług fryzjera, a makijaż też nie musi być przecież taki jak na ślubie. Tak jak mówiłam najważniejsze jest to, że ty WY tam będziecie, a nie taka sama fryzura i makijaż. Ma być tam wasze szczęścia z dnia ślubu. I to się liczy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego pomysł miałby nie być zły? Ja ślub brałam w sierpniu, w maju rok później miałam możliwość zrobienia takiej dodatkowej sesji w innych klimatach niż ta ślubna. Namówiłam męża, spędziliśmy świetnie dzień, mamy piękne zdjęcia a przez chwilę mogłam znów poczuć się tak, jak wtedy
![]() Na tą sesję też nie miałam wypasionej fryzury, makijażu czy bukietu. Czesałam się i malowałam sama. Nie żałuję decyzji ani odrobinę. Tobie też radzę się nawet nie zastanawiać Jeśli jest okazja - wykorzystaj ją!
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie ja bym zrobiła drugi raz sesję zdjęciową latem. Nie musisz przecież mieć koniecznie tej samej fryzury i makijażu |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki postanowiliśmy ze sesje zrobimy w pod koniec sierpnia, czyli po ślubie kościelnym
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Work, work, work
|
Cytat:
Tylko tym razem weźcie kogoś kto się na tym zna, aby mieć przynajmniej dobre zdjęcia i jakąś fajną pamiątkę. Znam wiele par, co np. po ślubie nie miały czasu, bo tak, jak wy- na co dzień mieszkają za granicą albo PM była w ciąży i sesję plenerową robiły sobie w późniejszym czasie, nierzadko już z nowym członkiem rodziny ![]() Nieważne, że nie będzie wyglądać to tak, samo jak w dniu ślubu, bo czas, fryzura czy makijaż nie ten, po prostu pomysł dobry i go realizujcie
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Kochaneemdziekuje wam za wsparcie I wmpodziekowaniu wrzucam kilka zdjatek z sesjii
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Świetne zdjęcia ! ja osobiście uważam,że śub w zimie to super opcja! Zdjęcia o tej porze roku wychodzą fantastyczne- nawet jeśli nie ma śniegu
! Byłam raz na takim weselu i było bajkowo... Sama interesuję się tematyką ślubną . xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-12-16 o 09:49 Powód: reklama |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
U mnie bylo cieplej niz na wiosne
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

ślub braliśmy 14.02.2014r mimo że pogoda nam bardzo dopisała to jednak zdjecia nie wyszły ( oprócz kamerzysty mieliśmy kilka aparatów tak ze zazwyczaj każdy patrzył w inna stronę) zaraz po ślubie wyjechaliśmy na wczasy a pózniej wróciliśmy do Niemiec gdzie mieszkamy. W czerwcu mamy w planach powtórzyć sesje tyle ze nie będę miała już Rej samej fryzury ani makijażu. Niestety wcielam włosy z zza łopatek do brody, 

bedziecie miec ladne zdjecia, bedzie co powiesic nad lozkiem czy kominkiem
Ważna jest pamiątka. Jak nie zrobisz to będziesz żałowała, bo zdjęcia jeśli wywołasz przetrwają na wieki, a wiadomo, że z nagraniami bywa różnie