![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki, targowanie, wymienianie, zadowolenia szukanie :D
Witajcie. Zasady są proste- Wizażanka wizażance zawsze uczciwa
![]() Co na czarno- jest. Mam nowy wątek, nie mam przekupek- wysyłam pierwsza. Kolorowe: PODKŁADY: 1. Paese Long Cover Fluid 01 jasny beż (nowy, sprawdzany) 2. Bourjois 123 Perfect CC Cream 32 beige clair (nowy, sprawdzany) 3. Holika Holika Petit BB Clearing (nowy, sprawdzany) 4. Rimmel Lasting Finish 25 hr 200 soft beige (nowy, sprawdzany) SZMINKI 5. Paese nr 49 (nowa ale maźnięta po ręce) 6. Eveline Aua Platinum nr 487 (użyta 2x) i nr 482 (użyta kilka razy) INNE 5. AA Skin Future, nawilżający krem wyrównujący koloryt na dzień do cery jasnej, SPF 15 (cały 50ml) 6. Manhattan Natural Bronzing Powder (używany 2-3 razy) 7. Avon true colour, róż Soft Plum (ubytek 20%) Mineralne 1. Silk Naturals, Flavored Lip Gloss, kolor Bloom http://host.silknaturals.com/creb/bl...nce-p-794.html (ubytek niewielki ale jest) 2. Meow Cosmetics, Munchkin podkładu 2-Frisky Abyssinian w formule Flawless (Nowy ale odpakowany, za inny dobry podkład) Pielęgnacyjne: 1. Alterra, Hydro Nachtcreme z olejem z pestek winogron i masłem schea. (Użyty max 4x) 2. Barwa, krem do twarzy antybakteryjny, matujący Siarkowa Moc (użyty w 40%) 3. Mixa, mleczko do demakijażu, skóra bardzo wrażliwa i reaktywna (ubytek 25%) 4. Soraya Metamorphose, przeciwzmarszczkowe serum rozświetlające na dzień do cery szarej i zmęczonej. (Zużycie minimalne, góra 3%) 5. Playboy, balsam do ciała Play it sexy, w saszetkach 14x 6ml 6. Soraya, wyszczuplająco-ujędrniające mleczko do ciała z olejem arganowym. (270ml) 7. Ava, Bio Alga, krem pod oczy z algami morskimi (25ml użyty trzy razy) 8. Bielenda Color Control CC Cream, krem neutralizujący cienie, tonujący i dodający blasku (ok 30ml) 9. Nivelazione antycellulitowy krem wyszczuplająco-ujędrniający. (180ml) 10. Błoto z morza martwego, maska na twarz i całe ciało bez konserwantów i dodatków chemicznych, White Flowers (480g) Biochemia 1. Kwas salicylowy z zsk 20g ważny do 2016r 2. Hydromanil z zsk 30ml ważny do 2015r 3. Elastyna z zsk 10ml ważna do 2015r 4. Ekstrakt z soku młodej pszenicy w proszku z zsk ważny do 03.2015r ZAPACHY 1. Elizabeth Arden Sunflowers (25ml w orginalnym flakonie) 2. Montana Parfum de Peau (40ml w orginalnym flakonie bez korka) 3. Serge Lutens Cedre (10ml w szklanym atomizerze)
Edytowane przez klatka Czas edycji: 2015-01-07 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki, targowanie, wymienianie, zadowolenia szukanie :D
znajdziesz coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- jaki jest kolor pudru healthy balance? podoba mi się też: 7. Bourjois, Color Boost, lipstick, kolor 03 Orange Punch (użyta trzy razy) i może któryś krem
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
Bourjois, Color Boost, lipstick, kolor 03 Orange Punch
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zeby było zgodnie z regulaminem.
Oddaje dwie paletki cieni z Avonu za podkład burzuja, bell i końcówkę pudru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za 4 i 6?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
z lakierem mam pewien problem, mianowicie, mimo,że to tylko lakier do paznokci to jego koszt wcale nie był mały, ta pojemność tej marki to koszt 50-60 zł i nie ukrywam,że chciałabym go wymienić na kosmetyk, który mi jest w jakiś sposób niezbędny np bronzer lub coś o zbliżonej wartości
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Niestty nic nie znalazlam ;(
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Zapachy wymieniam na inne zapachy, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Z Twojego wątku podoba mi się kredka Burżuja, ale to troszkę mało jak za róż i lakier.
Generalnie to chętnie wymieniłabym podane przez Ciebie rzeczy na jakiś bronzer albo rozświetlacz. Może masz coś takiego poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
witaj, niestety nic dla siebie nie widzę, ale będę zaglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
w tej chwili niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, nie masz czegoś więcej z biochemii?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
aa Eveline chciałabym
Astor Perfect Stay Oxygen Fresh, korektor do twarzy, odcień 001 Ivory krem pod oczy i Bourjois 123 już zarezerwowane- jeśli się zwolnią dam znać
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za puder rimmela i CC bielendy?
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Oprócz bourjois podobają mi się kosmetyki mineralne ![]()
Szukam Chanel Coromandel ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2014-09-08 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Cześć, znalazłabyś coś u mnie za:
-2. Meow Cosmetics, Munchkin podkładu 2-Frisky Abyssinian w formule Flawless? Co prawda nie mam u siebie podkładów, ale może wypatrzysz coś innego... Chętnie przyjmę też odsypkę z tego Munchkina, nie musi być cały. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Mnie pasuje. ![]() Czarnego mydła mogłabym Ci odlać 75 ml (akurat takie mam opakowanie pod ręką, niby pisałam o odlewce 50 ml ale mogę oddać więcej ![]() Może chciałabyś, żebym dorzuciła do tego próbkę podkładu Meow w innym odcieniu niż posiadasz albo któryś z balsamów do ust? Zrobiłam mini-dokładkę, zobacz sobie. Chętnie oddam za nic, bo i tak nie mam co z tym zrobić. ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Niestety, bladzioch jestem. ![]() Chociaż mam u siebie Caramel od Amilie Minerals, nie wiem, czy nie byłby za ciemny, ale wydaje mi się, że skoro Meow 3 mógłby Ci pasować, to i ten byłby okej. Dobrze oddane swatche Amilie możesz znaleźć na blogu Lady Chwila, jak zobaczysz to daj znać, czy też byś go chciała. A balsam który? Bo mam Balea i Oriflame. ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Rozumiem, ja właściwie chciałam używać tego odcienia jako lekkiego bronzera, ale i dla mnie był zbyt pomarańczowy - zdecydowanie muszę celować w oliwki. ![]() Balsam chętnie dorzucę, i jak zwykle sypnę próbkami, powinnam jeszcze mieć coś ciekawego. W razie, gdybyś była już zdecydowana na wymianę, napisz na PW, to wymienimy się adresami i ustalimy szczegóły wysyłki. Póki co zarezerwuję te rzeczy dla Ciebie. ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Kobieto, zwariowałaś, żeby nowe opakowanie kupować? ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- To właściwie jak Ci wygodniej, może być opakowanko z ZSK, zawsze mi się do czegoś potem przyda. ![]() Tak swoją drogą, jakbyś kiedyś miała dwójkę Korata to też dawaj znać, właśnie testowałam ten kolor i też jest milutki. ![]()
Moja wymianka - klik! Edytowane przez AncientQueen Czas edycji: 2014-10-03 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, próbki wymieniam raczej na inne próbki, a może masz dodatkowo jakieś na wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Póki co jednak podziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.