|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() w jaki sposób podarować prezent?
zbliża się dzień chłopaka, jak już każda z Was zdążyła pewnie zauważyć
![]() ![]() a maże Wy przekazałyście prezencik komuś jakoś tak niebanalnie? ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w jaki sposób podarować prezent?
Ja uważam że z wycieraczką ciekawy pomysł ale jest pewne ryzyko czy odbiorcą będzie właśnie ON. Czy otworzy drzwi czy ktoś inny.
Jeśli to mały drobiazg to może ukradkiem włożenie go do kieszeni z liścikiem, albo jeśli bedziesz u niego w pokoju zostawienie na widocznym miejscu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
mnie chłopak kiedyś tak zrobił: Jechałam autobusem i gadałam z nim przez telefon. Nagle czuje że ktoś łapie mnie w talli, całuje mnie, daje bez słowa prezent i wychodzi... <szok> niezłą mine mieli ludzie w autobusie
![]() ![]() Myśle że nie ma co planować jak dasz prezent. niech to bedzie spontaniczne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Bezka, aż taki malutki to on nie jest, wielkości kartki A4 mniej więcej, więc pomysł z kieszenią nie wypali, a szkoda, bo nawet niezły
![]() ![]() jeśli któraś ma jeszcze inne pomysły, to czekam na ich prezentację ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- castano, gratuluję pomysłowego chłopaka ![]() pozazdrościć ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
był pomysłowy :P i romantyczny.. ale na tym jego zalety się kończyły :P naszczęscie uwolniłam się od jego wybujałej fantazji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ok, nie wnikam w szczegóły
![]() już żadna niema pomysłu? ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=78366539b4b6f6153fe83f7 4bc8dfd6d5935c0ba_5ec707f 2bba47;22303229]mnie chłopak kiedyś tak zrobił: Jechałam autobusem i gadałam z nim przez telefon. Nagle czuje że ktoś łapie mnie w talli, całuje mnie, daje bez słowa prezent i wychodzi... <szok> niezłą mine mieli ludzie w autobusie
![]() ![]() Myśle że nie ma co planować jak dasz prezent. niech to bedzie spontaniczne! ![]() Domyślam się ,że prezentem nie był słownik ortograficzny . |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
znaczy piżmak
|
Mogę napisać jak ja wręczyłam prezent. Miała to być niespodzianka bez okazji. Byłam akurat u mojego Faceta i zbliżała się godzina pożegnania. Zastanawiałam się gdzie zostawić ten prezent, żeby mieć pewność, że znajdzie go gdy już sobie pójdę. Gdybym położyła go tak całkiem na wierzchu (na biurku, czy stoliku) to zobaczyłby go pewnie od razu po powrocie z toalety, jeszcze przy mnie (ten moment jego chwilowej nieobecności wybrałam na ulokowanie prezentu). Dlatego wpadłam na pomysł włożenia pakunku do... łóżka.
![]()
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak byłam mała to dostałam w taki sposób prezent od mamy i byłam bardzo szczęśliwa i zaskoczona ![]() ![]() Tylko żeby nie było to nic delikatnego, bo gdyby Twój chłopak chciałby się położyć to żeby nie było potem tragedii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez lucfyferka Czas edycji: 2010-09-29 o 01:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam! mam pytanie otóż chcę podarować prezent mojemu mężowi a dokładnie bilet do Egiptu. Chcę żeby było to na prawdę wyjątkowe a nie mam żadnego pomysłu jak mu to wręczyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wiem, że wątek stary, ale może ktoś nadal szuka pomysłów na wręczanie prezentów...
Kupiłam swojemu chłopakowi prezent bez okazji. W związku z tym, że uwielbia on słodycze zapakowałam prezent w papier ozdobny, który uformowałam na kształt dużego cukierka. W trakcie rozmowy zwyczajnie zapytałam, czy może nie ma ochoty na coś słodkiego, bo mam bardzo dobre cukierki. Odpowiedział, że ma. Wówczas wręczyłam mu prezent hehe. Może dziecinne, ale mój chłopak wspomina to z uśmiechem do dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.