|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Sprawdzona krawcowa- ŚLĄSK
Dziewczyny, proszę o pomoc!
Chciałabym uszyć suknię na wzór Justin Alexander 8610 (w załączniku)- czy znacie krawcową ze Śląska, która podołałaby temu zadaniu? Widziałam już mnóstwo sukienek uszytych ze zdjęć, które można opisać jednym słowem- KASZANA. Boję się więc komuś zaufać, żeby się na tym nie przejechać... Jeśli macie namiary na taką krawcową, to będę BARDZO wdzięczna. Pozdrowienia
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzona krawcowa- ŚLĄSK
Cytat:
mi szyła suknię na wzór San Patricka - Bahamas i była idealna
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedź
a masz na nią jakieś namiary, np czy ma stronę www?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Strona miała być ale czy powstała to nie wiem
![]() tu jest forum z opiniami na temat sukni Pani Ewy. http://forum.gazeta.pl/forum/w,46390...leria_EVA.html Na PW wyślę ci nr telefonu do niej. Zadzwoń i dopytaj
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ja gorąco polecam pracownię sukni ślubnych Mode Walus w Mysłowicach.
Rewelacyjne krawcowe, uszyły mi suknię idealnie, odtworzyły ze zdjęcia. Jestem bardzo zadowolona i w dodatku cena niewygórowana. http://www.mw-suknieslubne.pl/ |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Z Mysłowic mogę też polecić Kwiat Lotosu www. kwiat lotosu .pl , ewentualnie z Mysłowic żona od kolegi z pracy szyje suknie ślubne, również na życzenie uszyje każdy model, jeśli chcesz mogę podać nr telefonu.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
reklama
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2015-01-07 o 17:10 Powód: reklama |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Nie śmiejcie się dziewczyny, ale ja mam problem z moim lubym;P
Szukam krawca, który uszyje mu ładny granitur na miarę. Słyszałam, że na śląsku jest taka firma https://www.facebook.com/pages/TIVIANO-Atelier Zna ktoś ich może? Szyją ładnie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.