![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Luty 2015
Cześć!
![]() Nie będę wymagająca, bo chcę się pozbyć tych kosmetyków i zrobić miejsce na nowe :P Wymiana także na książki, maskotki (mój psiak je uwielbia), woski zapachowe i tealighty (także bezzapachowe). Zdjęcia są tu: http://kosmetyczne-widzimisie.blogsp...esprzedam.html Wymienię: *Puder Rimmel Match Perfection kolor 200 - użyty raz, dla mnie za ciemny *Eveline Arganowy olejek 8w1 do włosów (zużycie ok. 1 cm z butelki) *Avon Color trend Deluxe *Essence Brązer z limitki Creamylicious - UNIKAT *Be Beauty lakier czarny *Catrice cień w kremie Metall of Honor *Essence colour arts Baza pod pigmenty (ok. połowa) *Elf Matte lip colour (brak nr, ale jest to taki brzoskwiniowy nude) *Avon - grzebień do prostowania włosów przy użyciu suszarki wszystkie kosmetyki używane, proszę pytać o zużycie. Edytowane przez Pamircia Czas edycji: 2015-04-06 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty 2015
Coś u mnie za kilka pomadek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ok, zgadzam się, napisz do mnie na priv
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- dopiero teraz zerknęłam na zdjęcie... myślałam, że ona jest nowa. w takim razie mogę za nią oddać po jednej bazie UD z każdego rodzaju. pasuje?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Tusz mogę oddać. To do kredki może mogłabym dobrać rozświetlacz Ladycode i jedną z pomadek? Podobają mi się dwie: ladycode brak numeru i be beauty 01, masz może jakieś ich swatche?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie wiem, ponieważ nigdzie nie ma na ten temat informacji. one są w takiej formie: http://i1.wp.com/staceymakeup.com/wp...size=560%2C315
ja jednej takiej próbki używałam przez dość długi czas ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
https://www.google.pl/search?q=Lorea...ed=0CAYQ_AUoAQ o ten, extra black, nie wiem czy jest jakaś różnica pomiędzy carbon black a extra, wyglądają tak samo.
Możesz zrobić teraz w sztucznym świetle nawet, albo z lampą, mi to nie przeszkadza ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Mogłabym Ci ewentualnie dołożyć kilka tealightów zapachowych jeśli by Cię interesowały, jeśli nic już w wątku nie widzisz ![]() I nie wiem czy Cię zainteresuje ale mam 3/4 rozświetlacza z limitki Essence, ten z pompką crystalliced, widzę w Twojej wish P. Coelho i miałabym gdzieś 11 minut i małą odsypkę glinki zielonej. Zainteresowałaby mnie jeszcze Princesska z Catrice ![]() Edytowane przez wypad Czas edycji: 2015-02-04 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Właściwie to dużo
![]() Catrice Ultimate colour Like my high heels, Paese Manifesto nr 910 i może kredka Casablanca Highlight's. Spray i wosk mogę oddać bez problemu, ale nie wiem ile mogłabym sobie za to wybrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Za Princess Peach już nic nie dobierzesz z tego co mówiłam?
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Jeśli Princess peach się zwolni to za 11 minut pasowałoby Ci oddać PP i tą pomadkę w kredce z Oriflame? Z racji tego że Catrice jest dość mało już? Ah i jak coś to jutro będę wysyłać paczki, więc daj znać do jutra tak nie wiem, do 14:00? 15 max ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Jasne, do jutra zatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ah i jakby ta z Catrice się nie zwolniła to może planujesz jakieś dokładki lub masz coś poza wątkiem z pielęgnacji czy jakiś tusz do rzęs? Chętnie 11 minut Ci oddam za coś drobnego
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Nic więcej nie wynajdziesz? ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- To może jeśli Catrice nie będzie dostępna to wymienilabyś za książę pomadkę z Zoevy i tą odlewkę (?) perfum? Nawet jeśli się zgodzisz to wolałabym zamiast tej z Catrice, Zoevę, kolor bardziej mi się podoba. Co myślisz? ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- To zoeva :P Duże jest jej zużycie? To kredka wysuwana czy temperowana? ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- To: tusz loreal, 8 tealightów, 11 minut za: kredkę catrice rozświetlacz ladycode pomadka be beauty, ladycode pomadka zoeva tak? czy chcesz tą oriflame też dorzucić czy już nie? jeśli dobrze napisałam to zapraszam na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nic dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A jaki prezencik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli to nie problem dla Ciebie to chciałabym zarezerwować te pomadki do wieczora, wybieram się właśnie na zakupy i podejdę do Natury sprawdzić sobie wszystkie kolory o które pytałam, bo moja kolekcja nietrafionych odcieni niebezpiecznie się powiększa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Coś za kredkę z Catrice i Lilota Lempicka EDT perfumetka 7 ml psiknięta 3 razy, oddam wraz z pudełeczkiem. O taka: http://kosmetyczne-widzimisie.blogsp...zien-2014.html
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak mieć pecha, Natura wyprowadziła mi się z galerii w zeszłym tygodniu
![]() Wzięłabym więc Essence Smooth Berry, Rimmel Kate 05, Paese 910 i Catrice Like my high heels. Dopiero teraz kuknęłam na zdjęcia i widzę dosyć duże zużycie szminek, napisz proszę jeszcze ile zostało tych płynnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam, pamiętam
![]() Napisz mi proszę jakbyś to widziała w obecnej sytuacji (4 pomadki z czego te 2 z dużym zużyciem) i klepniemy wymiankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.