|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Matka wie lepiej-oglądał ktoś wczoraj?
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak skończył się ten film-usnęłam w momencie gdy matka zlecała zabójstwo zięcia.
proszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matka wie lepiej-oglądał ktoś wczoraj?
okazalo się,ze gosciu który miał go zabić był podstawionym policjantem.załatwili wszystko tak jak prosila matka,byl nawet strzal,ale obok ofiary,zabrali go do jakiegos hotelu i dali ochronę.corka miala oszukac matkę,ze jej mąż nie zyje,ta sprawdzila w kostnicy i umowila się z mordercą zeby mu zapłacic,wtedy złapała ją policja i on się ujawnil.matka dostala 3 lub 5 lat,dokladnie nie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja oglądałam. Matka zlecała zabójstwo zięcia ale nie wiedziała że ten facet który miał go zabic jest policjantem. Matka wszytkiego dopilnowała i wiedziała ze napewno nikt sie nie dowie. Doszło do napadu, policjant strzelił gdyż bał sie że matka może go sledzic i domyslec sie kim byl naprawde, oczywiscie nie celował w chłopaka. Wszystko przebiegalo tak jakby byl to prawdziwy napad, policjant wsadzil go do bagaznika, pozorujac morderstwo, i zawiózł mezczyzne w bezpieczne miejsce. Córce powiedziano ze coś złego stało się z jej mężem, ona jak najszybciej przyjechała do domu i dowiedziala sie ze jej matka zlecila morderswo, naszczescie nic zlego sie nie stalo, poniewaz trafila na policjanta. Policja prosila ją aby udawala przed matką ze wie o zabójstwie, jednak nikt nie jest podejrzany. Matka byla pewna ze nikt sie o niczym nie dowie. Doszlo w koncu do dnia w ktorym miala zaplacic policjantowi. Aby sie upewnic czy nie zostalo zadnych dowodow dokladnie wypytywala sie co zrobil z bronią, czy zostawil przy ciele narkotyki itp. gdy byla pewna ze nic jej nie grozi zaplacila za morderstwo wtedy policjant ujawnil sie a matke aresztowano, jednak ona mimo tego usilnie starala sie udowodnic ze robila to wylącznie dla dobra córki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
5 lat i juz nigdy sie z corka nie zobaczyła <to wazne bo mozna by pomyslec ze wyszla z paki i bajka sie zaczyna od nowa> fajny film hehe
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Potwierdzam, 5 lat dostała, i dodali na koniec, że "od tamtej pory matka już nigdy nie widziałą się z córką"...
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]()
podobał mi się ten film ... na początku myślałam że się to morderstwem skończy... uffff
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczęta kochane jesteście -dziękuje bardzo-pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mamunia nieźle stuknięta była. A film na faktach podobno...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
W czwartki zawsze lecą filmy na faktach "Prawdziwe historie"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja dziękuję mieć taką "troskliwą" mamusię
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, tak na początku troszkę ją rozumiałam tzn. nie rozumiałam tylko jakby mniej potepiałam bo wiadomo jak to jest w takich środowiskach. Oni z wielkiego świata, wszyscy wykształceni a tu taki mechanik zwykły < nie popieram takich różnic> ale póxniej jak na jaw wyszło że jakiejś tam fundacji za którą dostała nagrodę wogóle nie było i ze zadnych studiów nie ukonczyła no to juz bylo bezczelne
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a mnie zastanawia kwestia tatusia. mogliby nadmienić na koncu, czy tez urwał mu sie kontakt z córką czy nie i co zrobił jak sie dowiedział o wszystkim
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Swoja drogachyba juz 4 raz go ogladałam i nadal zrobil namnie wielkie wrazenie co za tesciowa !!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
to ta tesciowa zlecila morderstwo tylko z podowu roznic majatkowych ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.