|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Facet nie ma czasu- co robić?
Jestem od 2 miesięcy w związku.
Niby wszystko było w porządku do... niedawna. W sylwestra pierwszy raz ,,zapaliła mi się czerwona lampka,,. Byłam pewna, że spędzimy go razem, ale on stwierdził, że został zaproszony na domówkę i na nią idzie, a mnie nie może zabrać, bo koleżanka nie pozwoliła zaproszonym brać osób towarzyszących (to była jej impreza u niej w domu) Było mi przykro, zdziwiłam się że chce isć sam, jakiś czas potem powiedziałam mu o tym, że to trochę ,,nie halo,, i że mi się nie podoba. Jesteśmy w klasie maturalnej, mamy trochę nauki, dodatkowo chłopak gra w zespole muzycznym i chodzi na zajęcia teatralne, więc rozumiem to, że nie możemy widywać się bardzo często. Widujemy się 2 razy w tygodniu, teraz gdy są ferie co kilka dni.(Chłopak mieszka 18-20 km ode mnie.) Od kilku dni gdy do niego piszę- zbywa mnie mówiąc że nie ma czasu, bo robi to, albo tamto. Wcześniej w miarę rozmawialiśmy.A ja głupia, wypisuje do niego z pretensjami że go nie ma. Spytałam go, czy chce ze mną być- powiedział że tak. Dzisiaj postanowiłam, że nie będę odzywać się przez kilka dni, i zobaczę jego reakcję. Co o tym sądzicie? Mam wrazenie, że on czerpie przyjemność z tego, że ja do niego wypisuje, a on mnie olewa. Pewnie ma niezłą satysfakcje, że ma mnie ,,w garści,, .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet nie ma czasu- co robić?
zakładasz kolejny watek o tym samym:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post49545909
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
2 miesiące i facet już zdążył mieć cię w dupie, ja to wam wcale nie współczuję, same się pakujecie w dziadostwo a potem smutne po dwóch latach albo i później, bo na samym początku występuje jakiś syndrom zaniku myślenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Julianna dobry pomysl-nie odzywaj się i czekaj ile to zajmie dni az zatęskni.
z boku to wyglada tak jakby olewał tę znajomość.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.