![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda dziecięca
Oczywiście najlepsza jest Zara, mają ubranka z klasą jednak ceny dośąć wysokie. Ja bardzo lubiłam też Endo bo mają super bawełniane rzeczy dla takich maluchów. Ubranka są dobrej jakości i do tego zabawne i w stonowanych kolorach. Jedyne co to unikam Smyka - ceny za wysokie względem jakości - przestałam tam zaglądać gdy cena pajacyków dochodziła do 70 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A może by rozwinąć wątek o promocje, aktualności dot. sieciówek z dziecięcą odzieżą, tak jak w przypadku wątków dla dorosłych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() więc piszcie! i sypcie linkami! ![]() co sądzicie o jakości 5-10-15? Edytowane przez kaszlak18 Czas edycji: 2013-02-11 o 16:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tez bym sie cieszyła gdyby taki wątek "żył" bo odnajduje sporo przyjemności w ubieraniu mojej córeczki.
Najczęściej kupuje w H&M, ostatnio rownież w kapp ahl, odzież zimowa Reima, Wójcik, Gap i Next. Buty Ecco, Bartek, Antylopa, Befado. Zara może ma ładne wzornictwo ale mnie jakosc mnie nie powala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nowa kolekcja H&M wygląda całkiem fajnie. Dla maluszków do 92r. widziałam super komplet 3 cz. z kotem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
cieszę się,że jest zainteresowanie tym wątkiem. Mam nadzieję,że sprawdzi się równieź jeśli chodzi o kupony rabatowe, wyprzedaże...itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w H&M. Kolekcja dla dzieci do 92 cudowna
![]() ![]() Stworzylam sobie listę zakupowa dla córki gdyż w marcu szykują sie dla niej zakupy. Kolekcje wiosenne dopiero sie rozkrecaja, z czasem pojawi sie wiecej propozycji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dla maluszkow polecam rowniez 5-10-15. Zwlaszcza teraz jest likwidacja kolekcji jesienno-zimowej i do rozmiaru 86 mozna kupic naprawde perełki za fajna cene ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja tez jestem b zadowolowna z tegorocznej wiosenno-letniej kolekcji dla malej dziewczynki w hm. Moja nosi teraz 98/104 i duzo ubranek udalo nam sir kupic. Kilka rzeczy z kuponem dzieki czemu ceny byly znosne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ja tutaj z miłośniczek H&m-u
![]() ![]() ![]() Szczerze powiedziawszy to mój syn w 99% ma ubranka z lumpexu, gdyż dla takich maludów wybór jest duży i rzeczy są jakościowo bardzo dobre, niezniszczone, ale przeglądając stronę H&M-u nie mogę wyjść z podziwu jakie śliczne są ubranka i strasznie mnie kusi, żeby Mu coś jednak kupić np na roczek ![]() ![]() ![]() ![]() 1) Kolor zielony, choć żółte, czerwone, w gratkę też są śliczne ![]() ![]() http://www.hm.com/pl/product/07422?a...rticle=07422-D 2) Mam nadzieję, że na nadchodzącą wiosnę się przydadzą. http://www.hm.com/pl/product/01827?a...rticle=01827-E 3) Kapelinder na wiosnę/lato ![]() http://www.hm.com/pl/product/08338?a...rticle=08338-B |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czy jest szansa że wątek przetrwa?
![]() W sobotę wybrałam się na zakupy dla córki wiosenne. Mam już prawie wszystko co potrzebowałam, mała na szczęście nie rośnie jakość szybko i np kurtkę na wiosnę ma już trzeci sezon ![]() Moje zdobycze niżej. Brakuje zdjęcia leginsów z H&M w kolorze jeans i rajstop. 1,2,3,4 -Kappahl 5,6 - 5-10-15 7,8,9, 10 - Smyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
c.d.
1,2,3 - H&M 4 - Ecco 5 - Smyk Nie mam jeszcze zdjęcia pidżamki - pajac w paski ![]() Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2013-03-04 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
julka910 fajnie by było żeby taki wątek jednak istniał
![]() Śliczne ciuszki kupiłaś! Szczególnie podobają mi się spodnie w kwiaty Kappahl, sukienka i bluza ze Smyka no i buciki ![]() ![]() ![]() Ja też może wrzucę jakieś fotki zakupów córci ale muszę zrobić zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze mamy wizazowe, które zaglądają na forum Moda dołącza
![]() Kupiłam jeszcze małej dwie koszulki w 5-10-15 dziś ![]() Generalnie jeśli chodzi o ciuchy to chyba obecnie najbardziej mi sie podobają w Smyku. Nie lubię tego sklepu, jakosc maja taka średnia no ale nie mogłam sie oprzeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Super zakupy! Bardzo podobają mi sie rurki z nowej kolekcji Kappahl. Uwielbiam takie wiosenne kolory. W H&M teraz ruszyła jakaś wyprzedaż ale nie wiem dokładnie czy dziecięce ubranka też. Warto sprawdzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś, widziałam dwa wieszaki ale nie przeglądałam bo już wszystko mam. Na wyprzedaży w H&M dla dziecka nigdy nie udało mi się kupić nic ciekawego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Orientujecie sie może gdzie moge kupić jakąś fajną apaszke dla 2 letniej coreczki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dwie.
Jedna kupiona z 1,5 roku temu w H&M, miękka, fajna, świetna jakosc. Ciagle maja jakies nowe wzory wiec może cos znajdziesz? Druga kupiona w Carrefour z kosza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez anetak Czas edycji: 2013-03-05 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ooo watek dla mnie
![]() Do autorki watku,na prezent polecam mothercare, maja szeroki wybor ubran, zabawek, akcesorii itd. Dla swojej kupilam taki zestaw, odciski stopki oraz raczki na plotnie, ktore potem oprawia sie w ramke. Swietna rzecz na prezent i niedroga. Co do sklepow.Moje 3ulubione: - Zara kids - modne ubranka, ale ceny....no wiadomo - Next kids- tez ubrania zawsze zgodnie z moda, ceny duzo tansze od zarowych, szczegolnie polecam z metka "rich cotton" (mieciutka, nawet jakas puszysta bawelna) oraz "hand made" (robione na drutach sweterki,szaliki,czapki, zawsze w bardzo fajne wzorki,w kolorowe baranki, rozne zwiezatka) - Mothercare- szeroki wybor ubran,botow,zabawek, posciel,wozki itd. osobno dzial dla kobiet w ciazy, bardzo fajne znizki 2razy do roku dlugo trwaja do 80%, polecam bielizne/pizamki dla najmlodszych, mieciutke delikatne i takie pozostaja nawet po 100 praniach ![]() - Smyk nie kupuje tam czesto, kurteczke i sukienke jak bylamostatnio w Pl, ale material i wzornictwo bez zarzutu - Gap- ubranka sliczne troche w stylu hippie,duzo haftow, kwiaty, ale ceny niestety zblizone do Zary, wiec zawsze czekam na sale - Accessorize ma dzial dzieciecy ze slicznymi torebkami,portfelikami na przyklad w krztalcie sowy, rozne spineczki, szaliczki, rekawiczki w mordkami zwierzatek na guziku itd.
!!Watek wymiankowy!!! ![]() Szukam!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18484093 Edytowane przez luciasabogal Czas edycji: 2013-03-05 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
To ja moze tez wkleje swoje ostatnie zakupy, troche zaszalam bo mloda ma pierwsze urodziny,ale prawie wszystko kupione na wyprzedazach 50% i wyzej:
- plaszczyk Zara - sandalki na lato Zara oraz koszulka Next - sukienka Next - bluza w kwiaty Next - sportowe bluzy Next i Zara - koszula w gwiazdki Zara - jazowki Next i oczywista oczywistosc mam dluugasna liste na lato:P
!!Watek wymiankowy!!! ![]() Szukam!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18484093 Edytowane przez luciasabogal Czas edycji: 2013-03-05 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() Fajnie ze dolaczylas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla siebie upatrzylam identyczna w Bershka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.