|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
CV - czy dobrze napisane?
Witam, przeglądała forum ale nie znalazłam pokrewnego tematu.
![]() Umieszczam tutaj swoje CV. Chodzi mi o to czy poprawnie wygląda "schemat" tego CV ![]() W szczególności : a) czy powinnam pisać o studiach których jeszcze nie skończyłam ? b) czy powinnam zrobić osobną rubrykę na JEDEN cerytfikat c) czy ma to ład i skład Z góry dzięki!
Kontrola - najlepszą formą zaufania ![]() Mam swoje zdanie na dany temat ,nie zawsze musimy mieć takie same ![]() zamykam kolekcję półmaratonów czas na ... ![]() Edytowane przez barbarossan Czas edycji: 2015-01-20 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kawaii strona mocy
|
Dot.: CV - czy dobrze napisane?
- zostaw tylko dane kontaktowe, data urodzenia na pewno jest zbędna, adres w sumie też możesz wykasować
![]() - masz licencjat, więc wiadomo, że musiałaś skończyć liceum, żeby pójść na studia - gdybyś skończyła edukację tylko na liceum, wtedy warto podać jakie, ale w Twojej sytuacji w sumie ta informacja jest bez znaczenia, więc out out - tak, dobrze zrobiłaś, podając obecne studia ![]() - wypunktuj swoje obowiązki - jeśli ten certyfikat jest suuuper ważny i podkreślający w znaczny sposób umiejętności czy tam kwalifikacje, po którym masz dużą wiedzę i wiesz, że pracodawcę może przyciągnąć - warto podkreślić, tworząc oddzielną komórkę ![]() - ustawa jest chyba z późniejszymi zmianami, musisz sprawdzić ![]() Ogólnie nie jest źle, ale jak dla mnie wizualnie za bardzo roszczepione, są informacje, ale nie ma ich aż tyle, żeby rozciągać na 1.5 strony, chyba, że po dodaniu obowiązków będzie wyglądało inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Maguda_;49852522]- dzięki! na tablecie to pisałam, więc jak tylko będę miała komputer to biorę się za robotę
![]() właśnie tylko co do obowiązków, w papierach mam co innego a w realu robiłam to co Biuro Prasowe. I jak to podpisać pod Stanowisko : i pod spodem : zakres obowiązków: ......"
![]() |
#4 |
Kawaii strona mocy
|
U siebie mam wpisane po prostu od kropek, każdy chyba wie o co chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
tylko że ja na praktykach byłam w biurze prasowym i to konrketnie robiłam a na stażu w papierach byłam w innym wydziale ale ciałem tam gdzie na praktykach, a głupio wpisac chyba to samo 2 razy
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Oki wszystko gotowe jednak na corelu zrobiłam to "ładniej" skonsultowałam CV z 3 znajomych ![]() Temat to zamknięcia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.