|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak się zachować ?
Niedługo wybieram się z moim chłopakiem na chrzciny, będzie chrzestnym. Problem w tym że nie ma pojęcia jak się zachowac. Co prawda znam częśc jego rodziny, ale nie jestem zbyt towarzyską osobą i ciężko mi rozmawiać z ludźmi. Czy powinnam siedzieć i odzywać się tylko gdy ktoś mnie o coś zapyta ? Czy na chrzcinach składa się życzenia ? Jeśli tak to jak ? Mój problem może wydawać się mało poważny, ale dla mnie to dość stresujące przeżycie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak się zachować ?
Cytat:
![]() Czy składa się życzenia...nie wiem jak to jest ogólnie przyjęte, ale z własnego przykładu mogę Tobie powiedzieć że ja składałam, od takie proste grzecznościowe, żeby maluch był zdrowy, sprawiał dużo radości itp.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
"Nie jestem zbyt towarzyska" czyli nie lubisz ludzi, nie lubisz zagadywać do ludzi, masz charakter, który nie jest lubiany przez społeczeństwo?
Najważniejsze bądź sobą, jeśli będziesz udawała kogoś innego wyjdzie to sztucznie. Jeśli nie widzisz się w scenie składania życzeń to podejdźcie razem z partnerem, niech on mówi życzenia a Ty dodasz tylko 2 słowa i luzik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Odzywaj się
![]() ![]() Tak, składa się życzenia dla dziecka/jego rodziców. Życzenia zdrowia, szczęścia, błogosławieństwa Bożego, radości, pociechy z maluszka. Nie stresuj się, będzie dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.