|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Studniowka - prosze o pomoc kochane dziewczeta
Moj znajomy, poprosil mnie zebym poszla z nim na studniowke. Stwierdzilam, ze czemu przeciez, przeciez nic nie strace. Z tym, ze studniowka juz w porzyszly piatek. Bo licea maja ferie w Łodzi od polowy stycznia, a studniowki zawsze przed feriami.
Chcialabym sie zapytac, jak uwazacie, czy taki makijaz, jak na zdjeciu zalaczonym, bedize mi pasowal? No i fryzura, bo bede miala, na ile sie da, taka sama. Prosze odpiszcie. Moja kolezanka ktora robila mi makijaz na sylwestra...no, niektore z was same widzialy co wyszlo (policzki.. ![]() 1. to zdjecie makijazu, ktorym jestem zainteresowana, delikatny bardzo, ale mimo wszystko nie wiem czy fryzura bedize pasowala. Kate BOsworth (ta aktorka na zdjeciu) ma bardzo delikatna rysy twarzy, i nie zawsze to pasuje do kazdego. 2. To moje zdjecie, zeby bylo porownanie. Edytowane przez monika_wiss Czas edycji: 2006-01-07 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studniowka - prosze o pomoc kochane dziewczeta
Moim zdaniem bedzie Ci bardzo ladnie w takim makijazu, aczkolwiek musisz wziac pod uwage jaki kolor sukni bedziesz miala , aby calosc ladnie sie komponowala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
kolor czarny. Taka dosc dluga, dopasowana ze swiecacymi elementami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja też uważam, że będzi Ci pasował. Ładny, delikatny, dziewczęcy.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
równiez uważam ze bedzie Ci pasował... ja mam za 2 tyg studnówke, i tez ide jako osoba towarzysząca
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.