|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Podkład, fluid lub kremy matujące dla mężczyzn
Witam koleżanki !!
Chciałem się poradzić od kilku miesięcy stosuje peeling z Garniera i inne kremy anty wypryskom (avon,20) ![]() A teraz twarz doprowadziłem do porządku ![]() tylko zostały w strefie T zaczerwienienia, różnice odcieni twarzy. W mojej nowej pracy zawsze muszę wyglądać nie odstraszająca i potrzebuje jakiś puder fluid lub coś do zamaskowania się proszę o pomoc ![]() ![]() z góry dzięki |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Podkład, fluid lub kremy matujące dla mężczyzn
mnie właśnie odstraszyłby u faceta podkład, puder lub jakiś inny kolorowy kosmetyk na twarzy a nie nierówny odcień cery.
ale jeśli faktycznie tak ci to przeszkadza to może sprawdzi się jakiś delikatny krem tonujący lub punktowo korektor.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
a ile masz lat? Może zainwestuj w kremy dla bardziej dorosłych
AA, Nivea i inne Teraz wiele firm ma ciekawe, męskie kosmetyki (ale w doborze już Ci nie pomożemy, bo same nie testowałyśmy ).
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
u mezczyzn tapeta odstrasza ale jak jest dobrze dobrana to nie ma problemu.
nie polecam 4voo czy jakos tak jak maska wyglada i uczulila przynajmniej mnie po reklamie. do sesji używam korektora i pudru menaji.pl. znalazlem na allegro jakis rok temu Edytowane przez damian90 Czas edycji: 2015-02-11 o 11:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.