|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
rozpaczliwie PRODIŻA w lipcu.
Witajcie!
Sytuacja wygląda tak: przeprowadzam się, w nowym mieszkaniu nie mam piekarnika, więc wymyśliłam sobie prodiż. Niestety moje obie babcie swoej egzemplarze już dawno wyrzuciły, a nowy, porządny kosztuje prawie dwie stówki (które mogłabym spokojnie wydać na zdecydowanie potrzebniejsze durnostojki z IKEA, daah! ![]() Postanawiam więc uderzyć z pytaniem na forum. Może macie gdzieś sprawny prodiż w niezłym stanie, który wam tylko zabiera miejsce? Jesli tak, to proszę, proszę! zajrzyjcie do mojego wątku. Mam tam głównie kosmetyki ale jeśli kosmetyki was nie interesują, to poszukam i poza wątkiem. Proszę was, kobitki, poratujcie prodiżkiem ![]() ![]() Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2015-07-10 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: rozpaczliwie PRODIŻA w lipcu.
Ja mam taki kombiwar, co prawda nie do oddania, ale mogę ci go polecić i nie kosztuje 200 zł a świetnie zastępuje piekarnik
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.