![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomysły na "wzór" TATUAŻU
Hey,
od jakiegoś czasu noszę się z myślą o zrobieniu sobie tatuażu. Buszując w internecie natknęłam się na zdjęcie Natalii Siwiec (wiem, polecą hejty ale tatuaże ma spoko) z wyszczególnionymi jej tatuażami. Kilka ma właśnie w formie napisu (całkiem pomysłowych przyznaję). I tu właśnie zaczyna się w sumie wątek- też chciałabym mieć tatuaż z jakimś napisem jednak nie cytat z książki czy jakieś mądre powiedzenie w obcym języku (np. po łacinie) tylko właśnie coś drapieżnego, seksownego, niegrzecznego (coś jak te Natalii). Pomożecie wymyślić coś kreatywnego, seksi, z pazurkiem? Wieżę w Waszą inteligencję i pomysłowość Wizażystki ! Do dzieła? Która mi pomorze ? ![]() Link do strony:http://www.se.pl/rozrywka/plotki/nat...la_376058.html Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2015-01-29 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomysły na "wzór" TATUAŻU
Wieżę, pomorze. Niezły troll.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale proszę Dziewczyny, bez hejtów tylko na poważnie a raczej kreatywnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sprawa tatuażu powinna być przemyślana. Jeśli chcesz tatuaż ale nie wiesz jaki, to lepiej sobie daruj zrobienie go bo potem będzie lament, że jednak Ci się nie podoba.
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Na serio uważasz że te wszystkie wyświechtane frazesy po angielsku albo chińskie znaczki które równie dobrze mogą znaczyć 'wołowina w pięciu smakach' to oryginalne tatuaże?
![]() Tatuażu nikt Ci tu nie wymyśli, to Ty go będziesz nosić, a skoro nie wiesz czego chcesz to chyba nie jest dobrym pomysłem robienie go.
#6 |
Konto usunięte
|
Proponuje kursywą i helveticą napis Wacław na karku, ja tak uwazam, ja tak czuje, wiec Ty tak zrob i z tym zyj.
Wacław |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
maszyna, nie człowiek
|
Wacław? Really?
![]() Vladislav Gotycką czcionką (ładnie wygląda), pół na jednym, pół na drugim pośladku. Dlaczego?
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2015-01-28 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Wacław czy władysław dziewczyny rządzicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Do puli pomysłów dorzucam Vladimir.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja proponuję adres i numer telefonu, jak się upijesz albo zapomnisz, gdzie mieszkasz to ktoś bez problemu odstawi Cię do domu.
#13 |
Zakorzenienie
|
WIZAŻYSTKI
![]() pomorze XD wieżę ![]() Made my day!
And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives Edytowane przez maacieek Czas edycji: 2015-01-28 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
miałam pisać Vladimir
![]() jeszcze może być Sergiusz ![]() albo wiecie co - Stefan ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak dziewczyny, ale ja jak najbardziej Pomorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Polecam tę sentencję. Seksowna, drapieżna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Wkradło się kilka Haniebnych literówek i za to przepraszam.
Piszę dość szybko i zapewne poprawicie mnie jeszcze nie jeden raz ![]() Prosiłam bez GŁUPICH komentarzy. Pomysł jest realny i długo planowany tylko na razie szukam wzorów, tekstów, które gdzieś zmagazynuję i przemyślę. Chciałam tylko kilka pomysłów a nie szydery i drwin ![]() Jeśli uważacie wątek za głupi to go osuńcie a nie zaśmiecacie jakimś badziewiem. Żadna na prawdę nie jest z jajem, kreatywna na śmiesznie? Luzujcie majty... ![]() Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2015-01-29 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam mnóstwo pomysłów ale one są moje i nie chcę, żeby jakaś dziewoja miała taki sam tatuaż, o! Chociaż z litości podrzucę jeden, wytatuuj sobie napis DRAPIEŻNA I OSTRA KICIA. Najlepiej nad tyłkiem.
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F Edytowane przez Shannon_16 Czas edycji: 2015-01-28 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Wiedziałam,ze się nie rozczaruję wchodząc na temat założony przez ,,Claudusia1996"
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
no właśnie też miałam pisać o FB że jest tam dużo stronek , ostatnio nawet jedną taką polubiłam :P i wzory mają świetne , przyznam szczerze że za " mną też chodzi " :P tatuaż o tyle że jakiś mały na nadgarstku i tak mi się marzy jedno słowo .. albo grupa krwi ?
Pamiętaj że ten tatuaż ma pasować do Ciebie , to jest decyzja na całe życie ![]() Masz być z niego zadowolona ! |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
dekra, co niby insynuujesz mówiąc, że "się nie rozczarujesz czytając wątek założony przez osobę o takim nicku? Nick jak nick każdy może mieć jaki chce i uwagą troszkę nie na miejscu.
Na fb jest tego dużo ale zazwyczaj nie do odczytania albo sztampki łacińskie albo angielskie w porywach francuskie. Jedna z Was się burzy, że nie chce udostępniać swoich pomysłów bo to Ona je wykreowała. A CZY JA ZMUSZAM? Założyłam wątek i KTO CHCE TEN PODRZUCA jakieś fajne pomysły. Chociaż jak na razie zmierza to w stronę, której się obawiałam "wyśmieję, wydrwię, nic nie pomogę bo po co w końcu to takie polskie". Ewentualnie styl na wyjącą 60-tkę "to takie głupie i dziecinne". Szkoda... Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2015-01-29 o 17:12 Powód: Koretka |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() albo walnij ptaki, łapacz snów albo znak nieskonczonosci, po co masz sie wysilac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Pytanie co sobie wydziarac jest według mnie tak samo głupie jak "chcę zmienić styl, ale nie wiem czy zacząć ubierać się na czarno czy może postawić na róż" albo "mam na imię Ania, jaką mogę mieć ksywe? ". Jak sama nie wiesz co chcesz to nie rób i tyle. Ja od 16 roku życia marzyłam o tatuażu, wiedziałam co chcę nim wyrazić i spędziłam godziny nad photoshopem żeby to złożyć w całość. Ciągle mi czegoś w tym brakowało więc odpuscilam, nie pytałam się obcych ludzi bo skąd oni mogli wiedzieć czego chcę? Zrobiłam dopiero w wieku 22 lat jak mnie natchnelo, że to "to" tak nagle.
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() inaczej sie znudzi za chwile, bo nigdy nie mial zadnego znaczenia poza zachcianka to nie kalkomania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
dokładnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
w tym przypadku proponuję taki:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam... ale musiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
wokół wzgórka łonowego:
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- z czystej ciekawości - co to znaczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.