|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
jak myślicie
wymyśliłam sobie że poproszę mamę o zrobienie dużej serwety na szydełku. ewentualne wzory proszę
![]() Edytowane przez mala77 Czas edycji: 2005-11-05 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak myślicie
Zależy czy takie lubi Twoja przyjaciółka. Ale ja bym była zachwycona z takiego prezentu
![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() tylko jaki kolor nici wziąść. ja wiem że tak żeby do mieszkania pasowało ale ona jeszcze nie ma. czy biały czy jakiś beż?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja uwielbiam wszytsko co jest robione na szydelku a szczególnie serwetki.Taka duza wymaga jednak sporo pracy, wiec mysle, ze przyjaciólka powinna docenic takze to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no to postanowione. jak tylko się z mamą zobaczę to ją zacznę męczyć /ja niestety nie mam takiej wprawy a chciałabym żeby to wyglądało jak serweta/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cudowny pomysł! Oryginalny - na pewno nie dostanie drugiego takiego prezentu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Świetny pomysł
![]() ![]() Wszystko co wykonane własnoręcznie jest bardzo dobrym pomysłem na prezent - bo jest to niepowtarzalne no i od serca ( nie będzie to drogi prezenet ale włożysz w niego swój talent i czas co jest bardzo ważne) ![]() Niestety nie posiadam żadnych wzorów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jak to dobrze czasami sprawdzić 'od redakcji' znalazłam takie schematy
http://www.skrzacik.now.pl/serwety.html mi się podoba ten ostatni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ten obrus w orginale robiony był z grubych nici - a wiadomo, ze im nitka cieńsza tym efekt piękniejszy. Moja koleżanka robiła kiedyś obrus z gazety, który miał mieć 1,30 - wzięła cienkie nici i ma teraz serwetkę na stoliczek pod telefon ![]() Ja proponuję serwetę z motywów wtedy łatwo jest zmieniac wielkość. Kilka przykładó zamieszczam. Ja na Twoim miejscu zrobiłąbym z nici w kolorze ecru- biały szybko przestaje być białym - a dla laika upranie szydełkowego wyrobu wcale nie jest łatwe, no a beż nie każdy lubi i nie zawsze pasuje do wystroju wnętrza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.