Wymienię Letni wątek - sukienki, buty, kosmetyki, sprzęt i inne drobiazgi - czerwiec - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-28, 19:23   #1
expectativa
Raczkowanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

Letni wątek - sukienki, buty, kosmetyki, sprzęt i inne drobiazgi - czerwiec

Jedna z Wizażanek wcięła mi się podczas tworzenia wątku - patrzcie proszę wszystkie posty aż do "dokładki"

Z racji, że znów mam nieco więcej wolnego czasu, postanowiłam choć na jakiś czas powrócić do wymianek. Zapraszam

Zapraszam! Preferuję opisy

UWAGA! Z powodu małej ilości wolnego czasu, z reguły będę odpisywała tylko tym osobom, u których coś mnie zainteresuje. Proszę się o to na mnie nie gniewać, ale naprawdę nie dam rady ogarnąć wszystkiego.

WISH

- perfumy: Vanitas, Mademoiselle, Armani - Code oraz Mania, Lady Million
- koc lub narzuta na łóżko, raczej w ciepłych kolorach
- poduszki na kanapę, raczej w ciepłych kolorach
- dłuższe sweterki, narzutki, takie za pupę
- sukienki, sukienki, sukienki
- Ładne, chętnie zapachowe świece. Raczej w ciepłych kolorach
- mała walizka na kółkach
- kuchenka elektryczna na wyjazdy
- kolorowe soczewki kontaktowe - BC 8.7, coś około -3.5 (może być ciut więcej lub mniej)
- ładne pudełka, w które można zapakowac rózne "graty"
- torebki lakierowane
- wszystko inne, co wpadnie mi w oko

Serdecznie zapraszam do wymiany, jednak najpierw proszę o przeczytanie regulaminu

Regulamin

1. Z osobami z Częstochowy bardzo chętnie wymienię się osobiście!
2. Z racji tego, że jestem nowa zgadzam się na wysyłanie rzeczy, jako pierwsza, ale tylko Wizażankom, które mają już jakieś pozytywne przekupki. Osoba z mniejszą ilością przekupek lub negatywem wysyła, jako pierwsza.
3. Ja odpisuję w Twoim, Ty w moim wątku. Staram się odpisywać na każdą wiadomość, więc pytaj
4. Staram się opisywać dokładnie wystawiane przez siebie rzeczy, ale w razie wątpliwości proszę pytać. Zdjęcia także robię jak najdokładniej, czasami rozjaśniając, bądź przyciemniając zdjęcie, aby ukazywało jak najbardziej rzeczywisty kolor, aczkolwiek nie odpowiadam za minimalne różnice w kolorach, które mogą wynikać chociażby z innych ustawień monitora. Nie odmieniam się.
5. Przed wysłaniem nie prasuję rzeczy (mija się to z celem - w trakcie przesyłki i tak zapewne się pogniotą), i z reguły nie piorę, bo uważam że i tak każdy zrobi to ponownie (chyba, że umówię się z Wizażanką inaczej, wtedy nie jest to dla mnie żadnym problemem). Oczywiście nie oznacza to, że wysyłam komuś uplamione rzeczy - zawsze są czyste, ewentualnie po prostu "nieświeże" od długiego leżenia w szafie. Zawsze wysyłam listem poleconym ekonomicznym. Nie zawsze wysyłam w kopercie bąbelkowej, ale zawsze dobrze zabezpieczam wysyłane przez siebie rzeczy (uważam, że warto ponownie wykorzystywać wszystko co się da - dlatego często wysyłam rzeczy owinięte w folię, którą mam z innych wysyłek. Jeśli z kolei wysyłam np. koszulkę, nie widzę potrzeby owijania jej w folię bąbelkową, czy pakowania w specjalną kopertę - jeśli nie odpowiadają Ci te zasady, po prostu się ze mną nie wymieniaj).
6. Nie wymieniam się na siłę, i nie rezerwuję ubrań. Nie obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy". Nie ma więc dla mnie znaczenia, kto pierwszy zaproponował wymianę - wybieram tę ofertę, która bardziej mi odpowiada, nawet jeśli z którąś Wizażanką prowadziłam już negocjacje. Dopóki nie wymienimy się adresami i nie ustalimy terminu wysyłki mogę się wycofać. Po wymianie adresami nie uznaję rezygnacji - w takiej sytuacji wystawiam negatywa. Przekupkę wystawiam, gdy obie strony dostaną paczkę, ale nie zwlekam z tym - wystawiam jak najszybciej i Ciebie także proszę o to samo.
7. Wszelkie oszustwa zgłaszam na policję.
8. Szary - rzeczy oddane

UBRANIA

1. Koronkowa neonowa sukienka H&M, zdjęcia zapożyczyłam z internetu, dla zainteresowanych real. (moja jest taka jak na 1; na drugim jest niemal identyczna, tylko na ramiączkach, bez rękawka) Jest obcisła i świetnie podkreśla sylwetkę. Miałam ją na sobie tylko raz, ale mimo wszystko mogę zapewnić, że zwraca uwagę Moja w rozmiarze XS, S też wejdzie bo się rozciąga. Dla M będzie dobra, pod warunkiem, że osoba z małym biustem - większy będzie spłaszczać Praktycznie nowa, stan idealny - za coś ekstra.

Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  dscf8888custom.jpg
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  56,8 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  26569_2.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  15,9 KB

2. Koronkowa czarna sukienka z odkrytymi plecami.
NOWA, nie założona ani razu. Rozmiar M, ale polecam na osobę nie wyższą niż 163-5 cm. Ja mam 170 i jest na mnie za krótka

Nazwa:  1345994788.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  30,9 KB

3. Sukienka Bershka
- krój i motyw pasków po bokach świetnie podkreśla kształty. Z tyłu odkryte plecy - świetnie to wygląda. Rozmiar S, na M wejdzie też, bo się rozciąga. Nowa, nie założona ani razu, ale bez papierowych metek.

Nazwa:  s2_162715.jpg
Rozmiar:  50,1 KB

4. Sukienka biało czarna z "kamieniami" na górze.
Ładny, rozkloszowany krój, góra dopasowana. Stan idealny, założona raz.

Nazwa:  21.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  116,5 KB

5. Granatowa sukienka z cekinową górą
. Rozmiar uniwersalny. Stan praktycznie idealny.

Nazwa:  29.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  97,3 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  30.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  91,2 KB

6. Granatowa sukienka z białą kokardą. Rozmiar nie jest podany - będzie pasowała na M oraz L. Stan niemal idealny - miałam na sobie 2 razy.

Nazwa:  28.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  91,7 KB

7. Sukienka "marynarska"
, rozmiar M/L. Stan idealny.

Nazwa:  27.jpg
Rozmiar:  148,4 KB

8. Sukienka jasny róż z wstawką z ekoskóry. Mam z wymianki, założyłam raz na imprezę i teraz leży. O ile dobrze pamiętam poprzednia właścicielka oddawała jako nowa. W każdym razie jej stan jest idealny. Rozmiar S.

Nazwa:  SAM_0378.jpg
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  49,5 KB

Edytowane przez expectativa
Czas edycji: 2014-06-28 o 21:23
expectativa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-28, 19:39   #2
expectativa
Raczkowanie

Dot.: Letni wątek - sukienki, buty, kosmetyki, sprzęt i inne drobiazgi - czerwiec

9. Czarne spodenki ze skóry (nie jest to prawdziwa skóra). H&M, rozmiar 38, stan idealny, maja nawet zachowaną jeszcze 1 z 2 papierowych metek, ta pierwsza musiała mi się urwać. Tylko za coś ekstra

Nazwa:  SAM_0072.jpg
Wyświetleń: 50
Rozmiar:  57,4 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  skorzane-spodenki-hm-38-hm-krotkie-spodenki.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  33,1 KB

10. Klasyczna jeansowa mini
, stan bardzo dobry, rozmiar L.

Nazwa:  SAM_0074.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  59,2 KB

11. Kombinezon z usztywnianymi miseczkami i koronkowym tyłem oraz wiązanym paseczkiem. Stan idealny, założyłam go tylko raz. Świetnie układa się na sylwetce. Rozmiar od M do L. Za coś ekstra.

Nazwa:  SAM_0075.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  63,2 KB

12. Bluzka w formie bluzy z kapturem. Rozciągliwa, rozmiar uniwersalny, najlepiej będzie leżała na S, M, L. Stan bardzo dobry.

Nazwa:  3.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  90,3 KB

13. Chabrowa luźniejsza tunika z odkrytymi plecami. Idealna na lato np. do krótkich spodenek, albo do założenia na kostium na plaży. Nowa bez metek. Rozmiar uniwersalny.

Nazwa:  5.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  116,9 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  6.jpg
Rozmiar:  129,3 KB

14. Czerwony rozciągliwy top z cekinami. Rozmiar uniwersalny. Stan idealny.

Nazwa:  7.jpg
Rozmiar:  102,1 KB

15.Spodnie Bershka biodrówki
- jedne kolor czerwony (rozmiar L), a drugie zielony (M). Ten sam krój, tylko inne kolory i rozmiary. Obie pary w stanie bardzo dobrym

Nazwa:  23.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  99,7 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  24.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  103,7 KB
Stary 2014-06-28, 19:48   #3
endorfinka91
Rozeznanie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Letni wątek - sukienki, buty, kosmetyki, sprzęt i inne drobiazgi - czerwiec

.

Edytowane przez endorfinka91
Czas edycji: 2014-06-28 o 21:52
endorfinka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-28, 19:56   #4
expectativa
Raczkowanie

Dwa golfy - jeden beżowy, drugi kawowy. Oba bardzo milutkie i ciepłe. Stan bardzo dobry. Rozmiar uni, ze względu na to, że się rozciągają.

Nazwa:  SAM_0101.jpg
Rozmiar:  65,2 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0103.jpg
Rozmiar:  59,4 KB

Zielona bluzeczka z kołnierzykiem. Rozciągliwa, rozmiar uniwersalny. Stan idealny.

Nazwa:  9.jpg
Rozmiar:  109,7 KB

Biała rozciągliwa bluzeczka z satynowym kołnierzykiem i mankietami. Na przodzie małe cekinki (cyrkonie? ). Stan idealny. Najlepiej będzie leżeć na S oraz M.

Nazwa:  4.jpg
Rozmiar:  105,3 KB

Biały, sportowy bezrękawnik - posiada malutką żółtą plamkę, której nie udało mi się nawet uchwycić aparatem - kompletnie nie rzuca się w oczy. Nie będę wybredna

Nazwa:  SAM_0089.jpg
Rozmiar:  57,5 KB

Czerwony żakiet Gina Benotti - na zdjęciu wyszedł, bardziej malinowy. Rozmiar S, stan dobry. Nie posiada żadnych wad, ale trochę w nim chodziłam.

Nazwa:  SAM_0090.jpg
Rozmiar:  62,2 KB

Biała bluzeczka z prześwitującego materiału. Bardzo ładnie prezentuje się założona na gładki top, bądź na stanik dla odważniejszych Polecałabym na rozmiar S, ewentualnie M. Stan idealny.

Nazwa:  SAM_0067.jpg
Rozmiar:  73,1 KB

Biała bluza Cherokee, stan idealny, rozmiar S.

Nazwa:  SAM_0071.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  65,6 KB
Stary 2014-06-28, 20:18   #5
expectativa
Raczkowanie

Krótki płaszczyk Stradivarius, koloru białego. Ciepły, można nosić nawet wczesną wiosną i późną jesienią. Rozmiar L, ale na M też dobry. Stan bardzo dobry/idealny.

Nazwa:  12.jpg
Rozmiar:  93,7 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  plaszczyk.jpg
Rozmiar:  64,1 KB

Płaszczyk - praktycznie nowy, większość czasu przeleżał w szafie, dlatego trochę pognieciony. Błyszcząca eko skórka. Za coś ekstra.

Nazwa:  SAM_0093.jpg
Rozmiar:  91,2 KB

Płaszczyk Atmosphere beżowy materiałowy. Nowy, nigdy nie założony. Rozmiar M-L. Za coś ekstra.

Nazwa:  IMG063.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  86,1 KB

Biała kurteczka stan bardzo dobry, rozmiar M-L

Nazwa:  SAM_0087.jpg
Rozmiar:  60,4 KB

Klasyczna mała czarna Pretty woman - obcisła, prosta sukienka, idealna do pracy, ale również na imprezę. Długość tuż przed kolano. Układa się bardzo podobnie, jak na modelce. Zainteresowanym real foto.

Nazwa:  250_1546723724cb48eeb31319.jpg
Rozmiar:  10,0 KB

Sukienka asymetryczna "obsypana brokatem" ( nie do końca widać to na zdjęciu - naprawdę nie oddaje jej uroku). Stan idealny.

Nazwa:  CAM00270.jpg
Rozmiar:  90,2 KB

Sukienka czarna z guziczkami - Bardzo miły, chyba bawełniany materiał. Stan bardzo dobry, jednak miała samodzielnie wymieniany zamek. Nie będę wybredna.

Nazwa:  10.jpg
Wyświetleń: 22
Rozmiar:  53,4 KB

Spódnica, bardzo elegancka, na czymś w rodzaju szelek. Wysoki stan. Stan idealny. Rozmiar M. Będę trochę wybredna Bluzeczka jest tylko po to, aby pokazać, jak to wygląda - nie wymieniam jej.

Nazwa:  27.jpg
Rozmiar:  47,5 KB

Sukienka w paski w stylu marynarskim. Wydaje mi się, że bawełna. Rozmiar S-M. Stan bardzo dobry.

Nazwa:  vfkjb,.jpg
Wyświetleń: 25
Rozmiar:  94,9 KB
Stary 2014-06-28, 20:34   #6
expectativa
Raczkowanie

Question Dot.: Letni wątek - sukienki, buty, kosmetyki, sprzęt i inne drobiazgi - czerwiec

Bluzeczka beżowa z falbanką przy dekolcie i perełkami. Śliczna, bawełniana, praktycznie nowa - miałam ja na sobie tylko raz. Rozmiar M -L.

Nazwa:  12.jpg
Rozmiar:  65,5 KB

Tunika "spódniczka+bluzka". Przy "pasku" bark kilku cekinków, poza tym stan idealny. Rozmiar od M w górę.

Nazwa:  4.jpg
Rozmiar:  85,9 KB

Piękne, lakierowane szpilki. Założone tylko raz, stan idealny! Rozmiar 40.

Nazwa:  SAM_0382.jpg
Rozmiar:  58,8 KB

Niebieski sweter, rozmiar uniwersalny, stan idealny.

Nazwa:  SAM_0384.jpg
Rozmiar:  84,3 KB

Zwiewna, tiulowa spódniczka w panterkę. H&M, nowa z metką. Rozmiar 38, ale będzie dobra też na 36 i 40. Posiada podszewkę.

Nazwa:  SAM_0377.jpg
Rozmiar:  93,5 KB

Futrzana czapa - układa się tak, jak na zdjęciu na modelce. Nowa, nigdy nie założona.

Nazwa:  kamea-futrzana-czapka-alaska.jpg
Rozmiar:  43,0 KB

Futrzana opaska Accessorize - nowa, nigdy nie noszona. Układa się tak, jak na modelce.

Nazwa:  url.jpg
Rozmiar:  5,6 KB

Piękna koralowa sukienka. Założona raz na wesele. Była droga, więc będę wybredna Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcie, jak układa się na sylwetce, bo na wieszaku nie prezentuje się to tak ładnie (w rzeczywistości jest idealnie dopasowana, a baskinka wyrównuje proporcje sylwetki i wyszczupla). Rozmiar M, małe L.

Nazwa:  SAM_0398.jpg
Rozmiar:  58,0 KB

Sukienka czarna w kwiatki. Nowa z metką. Rozmiar M-L.

Nazwa:  SAM_0396.jpg
Rozmiar:  51,7 KB

Edytowane przez expectativa
Czas edycji: 2014-06-28 o 20:58
expectativa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-28, 20:44   #7
expectativa
Raczkowanie

Książki wymieniam raczej tylko na ubrania i kosmetyki - nie interesują mnie inne książki, gdyż już i tak nie mam gdzie ich pomieścić. Wyjątkiem jest atlas anatomiczny oraz "Samotność w sieci"

- "Cień Hipokratesa" - świetna książka ukazująca czytelnikowi absurdy "domu medycyny". Serdecznie polecam! (oprawa miękka, stan idealny)
- "Mobbing w szkole" (oprawa miękka, stan idealny)
- "Konrad Wallenrod" (oprawa miękka, stan idealny)
- "Poznaj siebie i bliźnich" - książka pokazująca podstawowe techniki "wróżenia", a przedstawiająca różne osobowości i charaktery na podstawie m.in. znaku zodiaku/numerologii/wyglądu/charakteru pisma itp. (oprawa miękka, stan bardzo dobry)
- "Etyka biznesu" (oprawa twarda, stan idealny)
- "W pustyni i w puszczy - prawda i legenda" - książka omawiająca, które elementy słynnej powieści są prawdziwe, a które to tylko fantazja Sienkiewicza. Opatrzona wieloma zdjęciami pisarza, a także tymi z planu filmowego itd. (oprawa twarda, stan idealny)
- "E-mail od Pana Boga do młodzieży" (oprawa twarda, stan idealny)
- "Święta siostra Faustyna i Boże miłosierdzie" (oprawa miękka, stan bardzo dobry)
- "Testament Ojca Świętego Jana Pawła II" - oryginalna treść testamentu, w pięknej, twardej oprawie (oprawa twarda, stan idealny)
- "Wiecznie młodzi - program dla ludzi sukcesu" - bogato ilustrowana książka, na temat zdrowego stylu życia. (oprawa miękka, stan idealny)
- "Szalone lato Beverly Hills" - książka na podstawie słynnego serialu (oprawa miękka, stan dobry +)
- "In the Year of the Dragon" - krótka książeczka w języku angielskim, doskonała do ćwiczeń języka (oprawa miękka, stan bardzo dobry)
- "Czarny Dunajec i okolice"
- "101 wspaniałych pisarzy"
- "Katakumby"
- "Tygrysy władcy mokradeł" - książeczka oprawa twarda + film DVD

BRAK: "Al Kaida - bractwo terroru", "We mgle wrześniowej", "Teraz jestem w Tęczowym moście"

Proszę pytać o konkretne tytuły, to porobię dodatkowe zdjęcia, opiszę dokładnie stan, itd.

Nazwa:  SAM_0079.jpg
Rozmiar:  100,8 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0099.jpg
Rozmiar:  70,3 KB

Płyty - to co widać na zdjęciach. Pytać o konkretne tytuły, to zainteresowanym mogę powiedzieć coś więcej

Nazwa:  SAM_0097.jpg
Rozmiar:  86,5 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0098.jpg
Rozmiar:  83,0 KB

Aparat fotograficzny - to co na zdjęciu - jest cały zestaw ze wszystkimi książeczkami itd.

Nazwa:  SAM_0112.jpg
Rozmiar:  63,3 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0113.jpg
Rozmiar:  59,7 KB

Pilnik do paznokci na baterie z wymiennymi pilniczkami. Był praktycznie nieużywany, przeleżał w szufladzie. Jeśli ktoś będzie zainteresowany poszukam baterii i sprawdzę, czy wszystko działa, ale na 99% mogę powiedzieć, że wszystko jest ok, stan idealny

Nazwa:  SAM_0114.jpg
Rozmiar:  65,8 KB

Bursztynowe serduszko ze srebrną (próba 925) zawieszką - nowe

Nazwa:  SAM_0107.jpg
Rozmiar:  67,4 KB

Biżuteria - to co na foto. Nie jest srebrna, ale dobra jakościowo (bransoletka z 2 zdjęcia, pomimo moczenia w wodzie nie zczerniała, nie miałam tez od niej żadnego uczulenia, ale brakuje jej jednej cyrkonii - zdolny mężczyzna bez problemu wstawi )

Nazwa:  SAM_0109.jpg
Rozmiar:  74,4 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0110.jpg
Rozmiar:  70,2 KB

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-28, 20:52   #8
expectativa
Raczkowanie

Stare lusterko - nie jestem w stanie określić ile ma lat, ale na pewno sporo, bo jeszcze znalezione w domu prababci. Nie wiem, może ktoś kolekcjonuje tego typu rzeczy i przyda się mu.

Nazwa:  SAM_0116.jpg
Wyświetleń: 27
Rozmiar:  61,4 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0117.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  44,4 KB

Nowe komplety biżuterii sztucznej - nie jest srebrna, ale BARDZO dobra jakościowo - nie czernieje i nie uczula - jeden z łańcuszków noszę już od pół roku i nic się z nim nie dzieje, wyglądają jak srebrne. Komplety nie kosztowały, tyle co w chińskich sklepach "po 4 zł", więc proszę nie traktować ich, jako gratisów

Nazwa:  SAM_0162.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  75,7 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0163.jpg
Rozmiar:  96,1 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0164.jpg
Rozmiar:  62,8 KB

Kołnierzyk z perełek. Mam z wymianki, ale nie mam okazji nosić.

Nazwa:  SAM_0080.jpg
Rozmiar:  72,1 KB

Poncho kibica - rozmiar XL, ale w tym wypadku nie ma to chyba żadnego znaczenia Nowe, zafoliowane.

Nazwa:  20.jpg
Rozmiar:  91,1 KB

Perfumy FM - odpowiednik Armaniego - Code. Ilość widać na zdjęciu. Mogę dorzucić do wymiany.

Nazwa:  jnk.jpg
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  55,0 KB

Puzzle 1000 elementów. Nowe, zafoliowane.

Nazwa:  SAM_0385.jpg
Rozmiar:  81,7 KB
Stary 2014-06-28, 21:09   #9
expectativa
Raczkowanie

Letni kapelusz. Stan idealny

Nazwa:  SAM_0394.jpg
Rozmiar:  81,4 KB

Zestaw kosmetyków Sweet Snuggles - krem do rąk, balsam do ciała, żel pod prysznic. Krem i żel użyte raz, na próbę, minimalny ubetek. Balsam nowy, zafoliowany.

Nazwa:  SAM_0393.jpg
Rozmiar:  70,5 KB

Nowy zestaw kosmetyków. Idealny na prezent. W zestawie myjka do ciała, żel do mycia oraz balsam.

Nazwa:  SAM_0390.jpg
Rozmiar:  62,4 KBKliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  SAM_0391.jpg
Rozmiar:  58,9 KB

Małe lusterko

Nazwa:  SAM_0387.jpg
Rozmiar:  50,5 KB
Stary 2014-06-28, 21:12   #10
expectativa
Raczkowanie

Dokładka Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  117151_admin.jpg
Rozmiar:  9,2 KB
Stary 2014-06-28, 21:24   #11
Madeleine05
Zadomowienie

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.

Hej, coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1403983098
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1403977766 ?
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-28, 21:29   #12
Natt1992
Zakorzenienie

Przekupka: 53 pkt / 97% pozyt.

Hej, coś u mnie za szorty ze skóry?
Stary 2014-06-28, 22:00   #13
Aardat Lilth
Zakorzenienie

Przekupka: 121 pkt / 100% pozyt.

Zestaw kosmetyków Sweet Snuggles
Nowy zestaw kosmetyków. Idealny na prezent.
wymiana?
Aardat Lilth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-28, 22:34   #14
zywieczdroj
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 97% pozyt.

Coś u mnie za:

6. Granatowa sukienka z białą kokardą.

Sukienka w paski w stylu marynarskim. ?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-28, 22:43   #15
karollajna85
:)

Przekupka: 188 pkt / 100% pozyt.
GG do karollajna85

coś za biały plaszczyk stradi i pilnik elektryczny?

kosmetyki
karollajna85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 05:58   #16
Madeleine05
Zadomowienie

Ok, pasuje mi. PW?
Stary 2014-06-29, 07:53   #17
garfieldek
Zakorzenienie

Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.

cos za panterkowa spodniczke H&M?

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 08:33   #18
sanndras
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.
GG do sanndras

coś za
3. Sukienka Bershka

Vinted: sanndras

sanndras jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 10:00   #19
malwinaJestem^^
Wtajemniczenie

Przekupka: 16 pkt / 94% pozyt.

3. Sukienka Bershka - krój i motyw pasków po bokach świetnie podkreśla kształty. Z tyłu odkryte plecy - świetnie to wygląda. Rozmiar S, na M wejdzie też, bo się rozciąga. Nowa, nie założona ani razu, ale bez papierowych metek

9. Czarne spodenki ze skóry (nie jest to prawdziwa skóra). H&M, rozmiar 38, stan idealny, maja nawet zachowaną jeszcze 1 z 2 papierowych metek, ta pierwsza musiała mi się urwać. Tylko za coś ekstra

coś u mnie?
malwinaJestem^^ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-29, 11:01   #20
Silence_
Zakorzenienie

Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.

Hej, coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1403983098
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1403982937
(o ile to jakieś mniejsze rozmiary) ?

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 16:07   #21
tompola
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 99% pozyt.

Witaj Zapraszam do siebie, inetersują mnie :
Krótki płaszczyk Stradivarius, koloru białego
lub materiałowy
tompola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 16:17   #22
Sybil_
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za czerwony top z cekinami
Sybil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-29, 21:04   #23
kosovitz
Chimay

Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.

coś za puzzle?

Zagłosuj na Paczkomat
kosovitz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-30, 05:32   #24
izzie
Zakorzenienie

Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
GG do izzie

Coś za spodenki skórkowe H&M?
izzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-30, 06:34   #25
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1403980736
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1403984508
cos u mnie ?

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-30, 10:52   #26
majka0531
Zakorzenienie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
GG do majka0531

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1403977468
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1403977901
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1403980736
u mnie?

Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji.
majka0531 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-30, 12:06   #27
ki_sia
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 97% pozyt.

niestety nic
Stary 2014-06-30, 15:51   #28
_gemini
Zakorzenienie

Przekupka: 97 pkt / 100% pozyt.

coś za aparat i
11. Kombinezon z usztywnianymi miseczkami i koronkowym tyłem oraz wiązanym paseczkiem. Stan idealny, założyłam go tylko raz. Świetnie układa się na sylwetce. Rozmiar od M do L. Za coś ekstra.
_gemini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-30, 16:30   #29
ksesia
Zakorzenienie

Przekupka: 39 pkt / 98% pozyt.

coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1403977505
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1403979698
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1403979977
???
Stary 2014-06-30, 17:28   #30
Madeleine05
Zadomowienie

ok, będę czekać
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości