Niechęć do seksu oralnego - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-19, 17:02   #1
Deryl
Przyczajenie

Niechęć do seksu oralnego

Witam,
zarejstrowałem się na Waszym forum, bo muszę o tym z kimś pogadać, a z kolegami nie czułbym się dobrze. Przepraszam, że poruszam takie intymne kwestie na Waszym kobiecym forum, ale z tego co widziałam, to są tu poruszane różne tematy.

Otóż. Mam 23 lata i dziewczynę, na której naprawdę mi zależy, kocham ją. W sprawach łóżkowych układa się naprawdę super, oprócz jednej małej rzeczy. Nie lubię jej pieścić oralnie. Po prostu, mówiąc szczerze, zapach kobiecych miejsc intymnych mnie odrzuca (nie chcę brzmieć obcesowo, ale tak jest. I zdaję sobie sprawę, że być może dziewczyny - albo część z nich - mają takie same odczucia co do mężczyzn. Nie chcę nikogo obrażać.) Dziewczyna nie jest moją pierwszą parterką i ten problem pojawiał się przy Każdej (!) (to były naprawdę bardzo zadbane i czyste dziewczyny, moja obecna partnerka zdecydowanie również bardzo dba o higienię i ogólnie o całe swoje ciało, jest zdrowa, nie tu leży problem. Tylko tak mówię, jakby ktoś pomyślał, że to przez to. )

Ktoś mógłby powiedzieć, że skoro ją kocham, to mógłbym się "przemęczyć". Ale. Ten zapach doprowadza mnie do tego, że jest mi naprawdę wręcz niedobrze i wręcz mógłbym zwymiotować. Nie chodzi o to, że się je brzydzę, ale fizycznie mi niedobrze. Bardzo mi przykro, ale tak jest, nie wiem,co ze mną nie tak.

Rozmawiałem z nią o tym, zanim zaczelismy współżycie (tzn. jak już byliśmy razem, nie, że na początku czy coś) i mówi że to rozumie. Nie oczekuję od niej w tej sytuacji pieszczot oralnych gdyż czułbym się niekomfortowo, myślę, że byłoby Jej przykro i to nie na tym polega, ze tylko ona ma mi "dawać" . Ale. Wiem że ona bardzo lubiła takie pieszczoty - i jako "dawca" i jako " biorca". I wiem, że mimo że staralem sie byc deliaknty i powiedzialem, ze ZAWSZE tak mialem to bylo jej przykro i nie dziwię się (bo zawsze jest zadbana jak mowilem, i poświęca dużo czasu, żeby sie sobie i mi podobac i naprawdę jest super. Ale jak spróbowaliśmy to było jak zawsze).

Wiem, że to brzmi marnie i być może nawet, jak jakaś prowokacja, ale dla mnie to istotny problem, bo po prostu czuję, że ona się źle poczuła. Mogłybyście mi poradzić, co z tym zrobić? I czy macie pomysł, skąd to w ogóle się wzięło?

Pozdrawiam, Deryl

Edytowane przez 201607040946
Czas edycji: 2015-01-21 o 11:12
Deryl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 18:09   #2
lovely_purple
Raczkowanie

Dot.: niechęć do seksu oralnego u mężczyzny

Cytat:
Napisane przez Deryl Pokaż wiadomość
Witam,
zarejstrowałem się na Waszym forum, bo muszę o tym z kimś pogadać, a z kolegami nie czułbym się dobrze. Przepraszam, że poruszam takie intymne kwestie na Waszym kobiecym forum, ale z tego co widziałam, to są tu poruszane różne tematy.

Otóż. Mam 23 lata i dziewczynę, na której naprawdę mi zależy, kocham ją. W sprawach łóżkowych układa się naprawdę super, oprócz jednej małej rzeczy. Nie lubię jej pieścić oralnie. Po prostu, mówiąc szczerze, zapach kobiecych miejsc intymnych mnie odrzuca (nie chcę brzmieć obcesowo, ale tak jest. I zdaję sobie sprawę, że być może dziewczyny - albo część z nich - mają takie same odczucia co do mężczyzn. Nie chcę nikogo obrażać.) Dziewczyna nie jest moją pierwszą parterką i ten problem pojawiał się przy Każdej (!) (to były naprawdę bardzo zadbane i czyste dziewczyny, moja obecna partnerka zdecydowanie również bardzo dba o higienię i ogólnie o całe swoje ciało, jest zdrowa, nie tu leży problem. Tylko tak mówię, jakby ktoś pomyślał, że to przez to. )

Ktoś mógłby powiedzieć, że skoro ją kocham, to mógłbym się "przemęczyć". Ale. Ten zapach doprowadza mnie do tego, że jest mi naprawdę wręcz niedobrze i wręcz mógłbym zwymiotować. Nie chodzi o to, że się je brzydzę, ale fizycznie mi niedobrze. Bardzo mi przykro, ale tak jest, nie wiem,co ze mną nie tak.

Rozmawiałem z nią o tym, zanim zaczelismy współżycie (tzn. jak już byliśmy razem, nie, że na początku czy coś) i mówi że to rozumie. Nie oczekuję od niej w tej sytuacji pieszczot oralnych gdyż czułbym się niekomfortowo, myślę, że byłoby Jej przykro i to nie na tym polega, ze tylko ona ma mi "dawać" . Ale. Wiem że ona bardzo lubiła takie pieszczoty - i jako "dawca" i jako " biorca". I wiem, że mimo że staralem sie byc deliaknty i powiedzialem, ze ZAWSZE tak mialem to bylo jej przykro i nie dziwię się (bo zawsze jest zadbana jak mowilem, i poświęca dużo czasu, żeby sie sobie i mi podobac i naprawdę jest super. Ale jak spróbowaliśmy to było jak zawsze).

Wiem, że to brzmi marnie i być może nawet, jak jakaś prowokacja, ale dla mnie to istotny problem, bo po prostu czuję, że ona się źle poczuła. Mogłybyście mi poradzić, co z tym zrobić? I czy macie pomysł, skąd to w ogóle się wzięło?

Pozdrawiam, Deryl
Witaj moj tz ma identyczny problem jak Ty. Staral sie biedny tyle razy, bo ja to uwielbiam, ale no nic z tego, mowi, ze nie da rady. Znalezlismy jednak sposob na to :-D pod prysznicem jak oplucze sie woda tam i owdzie nie czuc tego zapachu. I on wtedy robi tyle genialnych rzeczy ze mna :-D mowi ze to jedyne miejsce gdzie jest w stanie to zrobic, bo jak pisalam oplucze sie tam i jest wszystko w porzadku
lovely_purple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 18:10   #3
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:
Witam,

Pozdrawiam, Deryl
Cóż nie każdy lubi ryby...
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 19:42   #4
Deryl
Przyczajenie

Dziękuję za odpowiedzi.
Możemy spróbować pod prysznicem, dobry pomysł Tylko obawiam się, że teraz moja partnerka nie będzie miałą zbytniej ochoty, bo chyba nie czuje się zbyt komfortowo. Ale zapropnuję jej to.

Dzięki jeszcze raz

EDIT: Lovely_purple, dziękuję, że podzieliłaś się takimi prywatnymi sprawami. A powiedz mi, jeśli możesz, jak się czułaś, jak Twój chłopak Ci o tym powiedział? To znaczy nie musisz oczywiście odpowiadać, ale gryzę się tym, bo widzę, że jednak Ją to chyba trapi, ale niezbyt chce o tym gadać ( I dopiero zaczynamy nasze życie seksualne)

Edytowane przez Deryl
Czas edycji: 2015-01-19 o 19:45
Stary 2015-01-19, 19:55   #5
danana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Jakie ryby,kobieta zadbana,dbająca o higiene nigdy nie bedzie tam tak pachniec (a tym bardziej odrazu po kąpieli) co wy z tymi rybami...pecha może miałes i tyle.
danana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 19:55   #6
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość

autorze, a może jakieś żele intymne zapachowe/smakowe?

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 19:58   #7
Deryl
Przyczajenie

Żele to pewnie dobry pomysł, ale...
Nie wiem, głupio mi tak proponować, bo ona naprawdę się tym przejęła, mówiąc szczerze.

Danana - ona jest naprawdę zadbana i naprawdę dba o higienę... Wiem, że to jest pierwsze, co się narzuca, ale jestem co do tego pewny. Wiem o tym i dlatego ją to chyba tak przejęło.

Bardzo dziękuję za zainteresowanie moim problemem i odpowiedzi.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-19, 20:05   #8
danana
Zadomowienie

Cytat:
Żele to pewnie dobry pomysł, ale...
Nie wiem, głupio mi tak proponować, bo ona naprawdę się tym przejęła, mówiąc szczerze.

Danana - ona jest naprawdę zadbana i naprawdę dba o higienę... Wiem, że to jest pierwsze, co się narzuca, ale jestem co do tego pewny. Wiem o tym i dlatego ją to chyba tak przejęło.

Bardzo dziękuję za zainteresowanie moim problemem i odpowiedzi.

ale ja nie pisałam o Twojej partnerce to była odpowiedz na posta DudiBoy który napisał ''no cóż nie każdy lubi ryby'',chciałam mu wytłumaczyc że niekoniecznie kobieta musi tak ''pachniec''
danana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 20:12   #9
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Borze zieloniuchny czy naprawdę wszyscy mają dziś Blue Moday i żartów nie łapią? Czy nagle wizaż zrobił się taki poważny i tylko ja nie dojrzałem do tej ewolucji??

Edytowane przez DudiBoy
Czas edycji: 2015-01-19 o 20:13
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 20:40   #10
lovely_purple
Raczkowanie

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Dziękuję za odpowiedzi.
Możemy spróbować pod prysznicem, dobry pomysł Tylko obawiam się, że teraz moja partnerka nie będzie miałą zbytniej ochoty, bo chyba nie czuje się zbyt komfortowo. Ale zapropnuję jej to.

Dzięki jeszcze raz

EDIT: Lovely_purple, dziękuję, że podzieliłaś się takimi prywatnymi sprawami. A powiedz mi, jeśli możesz, jak się czułaś, jak Twój chłopak Ci o tym powiedział? To znaczy nie musisz oczywiście odpowiadać, ale gryzę się tym, bo widzę, że jednak Ją to chyba trapi, ale niezbyt chce o tym gadać ( I dopiero zaczynamy nasze życie seksualne)
Rozmowe zaczal proszac mnie zebym go wysluchala do konca i dopiero wtedy okreslila sie. Jakos powiem Ci to tak wszystko naturalnie wyszlo. Powiedzial mi jak sprawa sie miewa, ze mnie przeprasza itp. A ja bylam mu bardzo wdzieczna za szczerosc, teraz przynajmniej wiem na czym stoje

Edytowane przez lovely_purple
Czas edycji: 2015-01-19 o 20:42
Stary 2015-01-19, 21:44   #11
Deryl
Przyczajenie

Lovely_purple - naprawdę bardzo Ci dziękuję, no cóż, cieszę się, że tak do tego podeszłaś i że się Wam układa (mam nadzieję). Mam też nadzieję, że moja dziewczyna również przestanie się przejmować, bo naprawę nie o to mi chodziło, żeby jej sprawić przykrość, ale tak się stało :< Ona tego jakoś za bardzo nie mówi, ale widzę, że się nie czuje tak pewnie już.

Wiem, że ona miała różne problemy ze sobą, kiedyś miała zaburzenia odżywiania itd (mówię to "tak sobie" i po łebkach, żeby naświetlić sytuację) i ma trochę niestabilną samoocenę, niestety ( chociaż np. dzięki terapii mówi, że jest dużo lepiej z tą samooceną teraz), ale sam widzę,że czasem nie jest do końca dobrze. Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale może tak, skoro się przejęła tak. I nie wiem, nie pomyślałem o tym. Gryzę się tym, bo dawno mi nie było z nikim w związku tak dobrze, a teraz coś chlapnąłem i widzę, że ją to męczy i że jest taka inna, chociaż nie była zła.

Dziękuję za odpowiedzi wszystkim. Nie mamz kim jednak za bardzo o tym porozmawiać. A staram się być dobrym chłopakiem i wrażliwym i ona też jest taką partnerką. ALe to ją oddaliło.

Rozumiem poczucie humoru, pożartować można, ale żarty żartami, uważajmy żeby nie być niemiłym dla Pań, bo to ich forum
Stary 2015-01-19, 21:55   #12
Elfir
Zakorzenienie

jak bym teraz miała zrezygnować z tego typu pieszczot to byłoby to dla mnie dużym ubytkiem w życiu seksualnym.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 23:24   #13
lovely_purple
Raczkowanie

Cytat:
Lovely_purple - naprawdę bardzo Ci dziękuję, no cóż, cieszę się, że tak do tego podeszłaś i że się Wam układa (mam nadzieję). Mam też nadzieję, że moja dziewczyna również przestanie się przejmować, bo naprawę nie o to mi chodziło, żeby jej sprawić przykrość, ale tak się stało :< Ona tego jakoś za bardzo nie mówi, ale widzę, że się nie czuje tak pewnie już.

Wiem, że ona miała różne problemy ze sobą, kiedyś miała zaburzenia odżywiania itd (mówię to "tak sobie" i po łebkach, żeby naświetlić sytuację) i ma trochę niestabilną samoocenę, niestety ( chociaż np. dzięki terapii mówi, że jest dużo lepiej z tą samooceną teraz), ale sam widzę,że czasem nie jest do końca dobrze. Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale może tak, skoro się przejęła tak. I nie wiem, nie pomyślałem o tym. Gryzę się tym, bo dawno mi nie było z nikim w związku tak dobrze, a teraz coś chlapnąłem i widzę, że ją to męczy i że jest taka inna, chociaż nie była zła.

Dziękuję za odpowiedzi wszystkim. Nie mamz kim jednak za bardzo o tym porozmawiać. A staram się być dobrym chłopakiem i wrażliwym i ona też jest taką partnerką. ALe to ją oddaliło.

Rozumiem poczucie humoru, pożartować można, ale żarty żartami, uważajmy żeby nie być niemiłym dla Pań, bo to ich forum
Wiesz, ja mam niska samoocene, na poczatku, gdy nie wiedzialam o co chodzi myslalam, ze jestem az tak beznadziejna, ze on nie chce sie tak do mnie zblizyc. Mimo, ze widzialam i widze nadal, ze mnie kocha. Gdy wytlumaczyl to wszystko, bylo lepiej, ale tez kurcze jednak co klulo. Ale gdy zaczal szukac okazji,zeby to robic, glowil sie i troil, to wtedy zrozumialam wszystko tak dosadnie. Mimo, ze poczatki pod prysznicem troche niewygodne, ale dajemy rade badz szczery ze swoja tz, tylko to Ci pomoze i powodzenia
Stary 2015-01-20, 18:39   #14
201607040946
Konto usunięte

A ja jednak mysle, ze to siedzi w psychice. Miales kilka partnerek i z kazda cie to brzydzilo. Podejrzewam, ze to tak jak z kobietami, ktore nie lubia orala: nie bo nie. Zawsze znajdzie sie jakas przyczyna.
Chcialam napisac, ze moze nie ta dziewczyna (wbrew pozorom naturalny zapach partnera powinien podniecac, jesli sie dobraliscie), ale pisales, ze nie byla jedyna.
No wiec pewnie to siedzi w twojej glowie, bo kazda kobieta pachnie inaczej. Zdrowa, zadbana nie wydziela podejrzanego zapachu. W chwilach uniesienia po prostu sie tego nie czuje albo to kreci, a jesli dobrze sie pod tym wzgledem dobraliscie ,to wrecz chce sie lizac, ssac i gryzc. No chyba ze wszystkie twoje dziewczyny smierdzialy.
Masz prawo tego nie lubic, ale obrzydzenie rodzi sie w glowie.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 21:28   #15
Ra_Mehlaine
Przyczajenie

Unhappy Niechęć do seksu oralnego

Witam.
Mam problem. Od dłuższego czasu uprawiamy petting z chłopakiem i coś mnie niepokoi.
Bardzo nie lubię seksu oralnego. Gdy zrobiłam to pierwszy raz, to cały boży dzień miałam nudności - smak jego spermy był obrzydliwy. Poprosiłam go, by zmienił dietę, by zaczął ćwiczyć - ogólnie, prowadzić zdrowszy tryb życia. Nie zadziałało. Nie jest w stanie zmienić swoich nawyków żywieniowych, a są one okropne - ciągle je smażone, niezdrowe rzeczy; nie przepada też za owocami.
Pominę jednak smak. Drugim "problemem" jest jego zapach. Ogólnie mój chłopak jest zadbany, ale gdy się podnieci, a ja znajdę się na dole - chce mi się zwracać.
On natomiast twierdzi, że mój zapach go podnieca.
Myślałam, że to działa w obie strony (wiecie, dopasowaliśmy się, feromony i te sprawy), ale jeśli tak, to najwidoczniej jest ze mną niedobrze.
No i trzecie - po prostu nie lubię seksu oralnego. Nie podnieca mnie to, wręcz obrzydza.
Czuję wyrzuty sumienia z tego powodu. Kocham mojego chłopaka, chcę mu sprawić przyjemność, ale nie wiem, czy zmuszanie się do tego ma jakikolwiek sens.
Ogólnie uwielbiam się z nim pieścić, podnieca mnie i po prostu czuję do niego pociąg - ale w kwestii seksu oralnego nie jestem w stanie zmienić zdania, choć bardzo bym chciała.

Co zrobić?
PS. Przepraszam, jeśli wcisnęłam tu za dużo szczegółów albo nie wyrażałam się tak, jak należy. Trudno mi opisać swój problem, dlatego wybaczcie mi wszelkie niedociągnięcia.
Ra_Mehlaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 21:44   #16
Yennefer92
Zadomowienie

Dot.: Niechęć do seksu oralnego

Cytat:
Napisane przez Ra_Mehlaine Pokaż wiadomość
Witam.
Mam problem. Od dłuższego czasu uprawiamy petting z chłopakiem i coś mnie niepokoi.
Bardzo nie lubię seksu oralnego. Gdy zrobiłam to pierwszy raz, to cały boży dzień miałam nudności - smak jego spermy był obrzydliwy. Poprosiłam go, by zmienił dietę, by zaczął ćwiczyć - ogólnie, prowadzić zdrowszy tryb życia. Nie zadziałało. Nie jest w stanie zmienić swoich nawyków żywieniowych, a są one okropne - ciągle je smażone, niezdrowe rzeczy; nie przepada też za owocami.
Pominę jednak smak. Drugim "problemem" jest jego zapach. Ogólnie mój chłopak jest zadbany, ale gdy się podnieci, a ja znajdę się na dole - chce mi się zwracać.
On natomiast twierdzi, że mój zapach go podnieca.
Myślałam, że to działa w obie strony (wiecie, dopasowaliśmy się, feromony i te sprawy), ale jeśli tak, to najwidoczniej jest ze mną niedobrze.
No i trzecie - po prostu nie lubię seksu oralnego. Nie podnieca mnie to, wręcz obrzydza.
Czuję wyrzuty sumienia z tego powodu. Kocham mojego chłopaka, chcę mu sprawić przyjemność, ale nie wiem, czy zmuszanie się do tego ma jakikolwiek sens.
Ogólnie uwielbiam się z nim pieścić, podnieca mnie i po prostu czuję do niego pociąg - ale w kwestii seksu oralnego nie jestem w stanie zmienić zdania, choć bardzo bym chciała.

Co zrobić?
PS. Przepraszam, jeśli wcisnęłam tu za dużo szczegółów albo nie wyrażałam się tak, jak należy. Trudno mi opisać swój problem, dlatego wybaczcie mi wszelkie niedociągnięcia.
Co do smaku jego spermy - on nie musi finiszować w Twoich ustach, a Ty nie musisz połykać (Dziewczyny na wizażu potwierdzają, że wprowadzenie do diety ananasa przez chłopaka daje wyraźne (smakowe) efekty).
Drugie, to może organizuj Wasze zabawy oralne w taki sposób, żeby Twój TŻ był po prysznicu / kąpieli lub zabawiajcie się właśnie podczas prysznica / kąpieli.
A po trzecie - nie ma konieczności uprawiania seksu oralnego .

Edytowane przez Yennefer92
Czas edycji: 2015-01-20 o 21:45
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 21:44   #17
Enigvaa
Zadomowienie

Jesli tego nie lubisz to nie rob i nie ukrywaj tego. Macie robic to co wam obojgu sie bedzie podobac
Enigvaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 21:56   #18
Ra_Mehlaine
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Enigvaa Pokaż wiadomość
Jesli tego nie lubisz to nie rob i nie ukrywaj tego. Macie robic to co wam obojgu sie bedzie podobac
Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że nie jestem do tego zobowiązana. Problem leży w tym, że mam poczucie winy. Póki co nie uprawiamy seksu. A nasz petting polega głównie na tym, że to on mnie pieści. Ja tak naprawdę w żaden sposób nie sprawiam mu przyjemności. Mój chłopak co prawda mówi, że lubi być stroną aktywną i mu to nie przeszkadza, ale i tak wolałabym się jakoś odwdzięczać...

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Yennefer92 Pokaż wiadomość
Co do smaku jego spermy - on nie musi finiszować w Twoich ustach, a Ty nie musisz połykać (Dziewczyny na wizażu potwierdzają, że wprowadzenie do diety ananasa przez chłopaka daje wyraźne (smakowe) efekty).
Drugie, to może organizuj Wasze zabawy oralne w taki sposób, żeby Twój TŻ był po prysznicu / kąpieli lub zabawiajcie się właśnie podczas prysznica / kąpieli.
A po trzecie - nie ma konieczności uprawiania seksu oralnego .
A czy dziewczyny mają jakiś sposób na to, żeby go zmusić do jedzenia tego ananasa? Uwielbiam owoce i dla mnie takie "wyzwanie" byłoby samą przyjemnością, ale on inaczej do tego podchodzi... D
Stary 2015-01-20, 22:08   #19
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
A czy dziewczyny mają jakiś sposób na to, żeby go zmusić do jedzenia tego ananasa? Uwielbiam owoce i dla mnie takie "wyzwanie" byłoby samą przyjemnością, ale on inaczej do tego podchodzi... D
Chyba powinno mu zależeć na tym, żeby być smacznym dla Ciebie . Poza tym, kto tu się bardziej będzie poświęcał - on jedząc ananasa co jakiś czas, czy Ty wiadomo w jaki sposób ..?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-20, 22:10   #20
poshh
Zadomowienie

Dlaczego nie możecie uprawiać orala bez kończenia w ustach?
poshh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 22:27   #21
red_blues
Raczkowanie

Cytat:
ze zabawy oralne w taki sposób, żeby Twój TŻ był po prysznicu / kąpieli lub zabawiajcie się właśnie podczas prysznica / kąpieli.
Z postu Autorki wynika, że facet dba o siebie. Ale może rzeczywiście, powinniście uprawiać seks oralny podczas kąpieli?

Co do "zmuszenia" go do zmiany diety... Jeżeli chce odczuć nieco przyjemności to niech on też postara się. Nie wyobrażam sobie, żebyś Ty miała go prosić aby zmienił dietę, bo chcesz mu zrobić dobrze.

Być może obrzydzenie, które odczuwasz podczas seksu oralnego wynika z innych problemów opisanych przez Ciebie? Spróbujcie wprowadzić zmiany dotyczące diety i miejsca Waszej zabawy, a może spodoba Ci się.
red_blues jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-20, 22:37   #22
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez red_blues Pokaż wiadomość
Z postu Autorki wynika, że facet dba o siebie. Ale może rzeczywiście, powinniście uprawiać seks oralny podczas kąpieli?

Co do "zmuszenia" go do zmiany diety... Jeżeli chce odczuć nieco przyjemności to niech on też postara się. Nie wyobrażam sobie, żebyś Ty miała go prosić aby zmienił dietę, bo chcesz mu zrobić dobrze.

Być może obrzydzenie, które odczuwasz podczas seksu oralnego wynika z innych problemów opisanych przez Ciebie? Spróbujcie wprowadzić zmiany dotyczące diety i miejsca Waszej zabawy, a może spodoba Ci się.
W żadnym miejscu nie napisałam, że nie dba o siebie, ale wszelkie substancje i "aromaty" byłyby skutecznie spłukiwane bieżącą wodą.
Stary 2015-01-20, 22:52   #23
Ra_Mehlaine
Przyczajenie

Chciałam Wam wszystkim podziękować za odpowiedzi. Miło, że ktoś się odezwał. Chyba pora kolejny raz porozmawiać z chłopakiem i mu nie odpuszczać.
Stary 2015-01-21, 21:11   #24
red_blues
Raczkowanie

Cytat:
W żadnym miejscu nie napisałam, że nie dba o siebie, ale wszelkie substancje i "aromaty" byłyby skutecznie spłukiwane bieżącą wodą.
Nie chciałam zaznaczyć, że napisałaś iż facet nie dba o siebie. Chciałam jedynie poprzeć Twoje stanowisko.

Cytat:
Chciałam Wam wszystkim podziękować za odpowiedzi. Miło, że ktoś się odezwał. Chyba pora kolejny raz porozmawiać z chłopakiem i mu nie odpuszczać.
Czekamy na informacje.
red_blues jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-22, 19:00   #25
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez red_blues Pokaż wiadomość
Nie chciałam zaznaczyć, że napisałaś iż facet nie dba o siebie. Chciałam jedynie poprzeć Twoje stanowisko.
Czekamy na informacje.
A, to ok .
Stary 2015-01-22, 19:52   #26
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że nie jestem do tego zobowiązana. Problem leży w tym, że mam poczucie winy. Póki co nie uprawiamy seksu. A nasz petting polega głównie na tym, że to on mnie pieści. Ja tak naprawdę w żaden sposób nie sprawiam mu przyjemności. Mój chłopak co prawda mówi, że lubi być stroną aktywną i mu to nie przeszkadza, ale i tak wolałabym się jakoś odwdzięczać...

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Jak to zmuszać? Będzie jeść ananasy to i loda od czasu do czasu dostanie. Nie będzie jeść to będzie biedować. Proste
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-22, 20:48   #27
Yennefer92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Jak to zmuszać? Będzie jeść ananasy to i loda od czasu do czasu dostanie. Nie będzie jeść to będzie biedować. Proste
Właśnie ! To takie naturalne ..
Stary 2015-01-22, 21:21   #28
DopplegangerEddarda
BAN stały

To mój znajomy jakiś czas temu "O, pojutrze jadę do dziewczyny to dziś jadę do sklepu po dwie puszki ananasów"
Stary 2015-01-26, 15:35   #29
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
To mój znajomy jakiś czas temu "O, pojutrze jadę do dziewczyny to dziś jadę do sklepu po dwie puszki ananasów"
Nowa świecka tradycja
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-26, 19:41   #30
DopplegangerEddarda
BAN stały

Za jakiś czas ludzie będą się wstydzili bardziej kupować ananasy od kondomów xD
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości