|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z przyjacielem
Cześć. Piszę, ponieważ potrzebuję Waszej pomocy. Na wakacjach poznałam pewnego chłopaka. Na prawdę się zaprzyjaźniliśmy. On mieszka w Portugali. Ma rodzinę w Niemczech, którą odwiedza co roku. Kiedy wakacje się skończyły, wrócił do Portugalii. Nadal utrzymywaliśmy kontakt przez smsy i komunikatory. Przez te kilka miesięcy stał się na prawdę bliską mi osobą, której się zwierzałam. Było dobrze, aż do momentu kiedy nagle przestał pisać. Tak w pół zdania. Ostatnią wiadomość dostałam 31 października. Wysłałam do niego kilka smsów, pytając czy wszystko w porządku, ale i w tym przypadku nie doczekałam się na odpowiedź. Wiem, że nie był chory, bo udzielał się na swoim blogu. No i wczoraj nagle dostałam wiadomość 'cześć' od niego. Myślicie czy powinnam odpisać, czy dać sobie spokój? Co zrobiłybyście, będąc na moim moim miejscu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z przyjacielem
Cytat:
Nazywasz przyjacielem kogos, z kim miałas kontakt 3-4 miesiace, w tym większość czasu przez smsy? Ja bym sobie dała spokój.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tak, w zasadzie był jedyną osobą, która mi pomogła wyjść z depresji. Wtedy nie miałam nikogo bliskiego, więc pewnie dlatego to przywiązanie. Dziękuję za odpowiedź. Myślę, że prawdopodobnie nie odpiszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja bym odpisała z czystej ciekawości - chciałabym dowiedzieć się, czemu nagle przerwał kontakt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Internetowe przyjaźnie łatwo "wygasają" więc moim zdaniem tylko dowiedź się dla własnej ciekawości czemu nie pisał. Mam nadzieje, że napisze Ci prawdę a nie da Ci grzeczny powód tylko żeby Cię nie obrazić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Może chłopak się przestraszył i wolał na jakiś czas kontakt zerwać?
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Chciałabym sie dowiedzieć dlaczego zerwał kontakt i dlaczego teraz nagle się odzywa tak jakby nigdy nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.