|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Związek z mężczyzna spod znaku wagi
Witajcie,
Mam nadzieję, że mój temat nie zostanie wyśmiany, ale chciałam się z Wami podzielić pewnymi spostrzeżeniami. Chodzi o wpływ znaków zodiaku na osobowość człowieka. Myślę o tym ostatnio, gdyż w moim życiu kilka miesięcy temu pojawił się pan spod znaku wagi. Mam kilku znajomych męzczyzn spod tego znaku i stwierdzam, że sa oni strasznie do siebie podobni pod względem cech, a cechy te są niestety- negatywne, stąd moja delikatna obawa co do poznanego pana wagi. Chciałabym zapytać, czy macie w swoim bliższym otoczeniu mężczyzn spod tego znaku? A może któraś z Pań jest związana z panem wagą? Jacy oni są, jakie cechy posiadają, jak wygląda związek z nimi? Zapraszam do dyskusji
Edytowane przez zaciekawiona33 Czas edycji: 2015-01-26 o 21:57 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: Związek z mężczyzna spod znaku wagi
Cytat:
![]() Sory, nie moglam sie opanowac.....!
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kilku facetów w otoczeniu spad znaku wagi i w życiu złego słowa nie powiem, są podobni fakt, ale bardzo spokojni, pracowici.
Osobiście nie wierzę w takie cuda dobierania się ze względu na znak zodiaku
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ci, których znam są również spokojni, pracowici. Ten, którego ostatnio poznaję bliżej ma także te cechy, w dodatku miło się z nim rozmawia, ale zauważyłam też, ze ma bardzo zmienne nastroje, jest chwiejny, bywa wybuchowy. Raz jest mega czuły, innym razem jakiś taki zdystansowany i chłodny. kobiety go uwielbiają- to widać, bo w gronie moich koleżanek po prostu "błyszczy"
|
|
|
|
|
#5 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Witam byłam w związku z mężczyzną z pod znaku wagi to fakt był pracowity dobry czuły mniej spokojny jego nastroje były bujane deczko w tę stronę za chwilę w drugą szybko się denerwował zawsze musiało być po jego myśli coś było białe on mówił czarne za jakiś czas przyznawał że nie miał racji. Każdemu pomagał lubił się przechwalać był zaradny kupował taniej drożej sprzedawał hehe. Pedancik wszystko w kosteczkę poukładane miał lubił sprzątać jedynie gotować nie umiał.W jedzeniu nie był wybredny że samo mięcho szynka jadał zupki nie pił alkocholu. Za to na punkcie zdrowia przesadzał coś go zabolało zaraz biegł do lekarza albo kazał po pogotowie dzwonić bo zle się poczuł...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam TŻ spod znaku wagi.
Dobra, jest czuły, pracowity, spokojny blabla Ale żadnych wahań to ja nie zauważyłam, wybuchowości czy nerwowości. Koleżanka codziennie czyta mi horoskopy, no i taki peszek, że zazwyczaj się nie spełniają. Ale się razem śmiejemy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ciekawsze, osiem lat związku, a zauważyłam to dopiero przed chwilą, gdy mnie zaciekawiło spod jakiego jest znaku - taką dużą wagę do tego przywiązuję ![]() Tak, jest czuły, pracowity, dba o mnie, chroni mnie i w ogóle nieba by mi przychylił. Z drugiej strony jest nerwusem, bywa wybuchowy, ale objawia się to raczej trzaskaniem drzwiami i zaciętą miną niż wyżywaniem się na kimkolwiek. Chłodny i zdystansowany robi się tylko wtedy, gdy jest zły. Nie nie jest chwiejny. Nie jest pedantem chyba, ze chodzi o warsztat lub garaż ![]() Ja też mam wyżej wymienione cechy, a jestem... Panną. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ci spod wagi zawsze są spokojni, a barany zawsze nerwowe? I nigdy, ale to nigdy nie zdarzyła się jakaś odmienność? Toż to niewyobrażalne.
Swoją drogą wydawało mi się, żeby z kimś być to trzeba go poznać, a nie szukać cech wspólnych wśród osób z tego samego znaku. Wizaż uczy, wizaż bawi!
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Żeby jednocześnie nie wyśmiac i pokazac absurd tego tematu poznaj mój związek. Kobieta Ryba. Facet Strzelec. Czytaj opinie na portalach, żaaaden zodiak nie daje temu szansy. Nie da się, nie mozna, nie pasuje.
Mieszkamy razem 1,5 roku, jesteśmy ponad 3.
Szukam domku dla kosmetyków https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post47119900 ...i dla ubrań... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=767163 A ja sama szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766076 |
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
o matululu - moja znajoma też ma takie jazdy, że co poznam jakiegoś faceta - i nie ważne że nie przeszło mi przez myśl nic matrymonialnego to pyta: a jaki on ma znak zodiaku?
albo mówi ojojoj ale fajnie coś się kroi - może będzie fajny seks ![]() a jednym to mnie wk*&^%$# - jak jej coś narzekam na prace to mówi: ja TEŻ nigdy nie byłam zadowolona z pracy i szefów. nosz kurde - wczorja jej odpisałam, że wali mnie że nie lubiła swojej pracy i żeby przestała z tymi zodiakowymi farmazonami - i tobie autorko wątku też tak radze |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Sama jestem Wagą. Chłopaków Wag znałam kilku, jeden mitoman, drugi fajny chłopak, rozmowny, podobny myślę charakterem do mnie, szczery jak sądzę, spokojny, niekonfliktowy - ja właśnie też taka jestem
Chociaż oczywiście zdarzy mi się też pokłócić, wkurzyć, ale wtedy mam tak jak dziewczyny wyżej opisują swoich facetów - prędzej trzasnę drzwiami (choć rzadko) czy pobędę sama, wyciszę się niż wyżyję na kimś, bo to rzadziej. No i generalnie w miarę nauczyłam się rozwiązywać problemy w związku itp pokojowo, choć wiadomo kiedyś bywało różnie, bo jestem też dosyć uparta hehe No, ale staram się i jest chyba w miarę ok. Jednak tu nie ma reguły, jedna osoba spod znaku będzie taka, inna taka, vide przykład tego drugiego kolegi :P Różnie bywa, nie kieruj się tym tak ![]() ---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 03:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2015-01-29 o 04:01 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
![]() Z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Jakaż yntelygentna wypowiedź
To, że ty w coś nie wierzysz, nie znaczy, że to zaraz głupie i nic nie warte Ja wierzę, że astrologia ma wpływ na osobowość ludzi, ale sam znak słoneczny - czyli waga w tym przyadku - to tylko jeden element tej astrologicznej układanki, ważny, ale jeden z wieeeelu. Opisy znaków zodiaku to tylko archetyp, nie u wszystkich wszystkie cechy muszą się zgadzać. Ja mam dużo wag w otoczeniu, bo też w znaku wagi jakoś dużo ludzi się rodzi Zauważyłam, ze łaczy ich kilka cech, między innymi niezdecydowanie, towarzyskość, straszne przejmowanie sie wyglądem, egoizm - i mówię tu o wagach obu płci. Jeśli chodzi o męskie wagi, to mogę ci napisać archetypowe cechy, ale tak jak mówiłam - u jednych będą mocniejsze, u innych słabsze, to zależy od wpływu innych znaków. Faceci spod wagi w archetypie zbyt wierni nie są, lubią otaczać się wieloma kobietami, niezdecydowani, wygodniccy i humorzaści Łatwo operują pięknymi słowami, mają duużo wdzięku i powodzenie. Ale to tylko archetyp, ci, któych znasz nie muszą tacy być, najlepiej jakbyś podała datę urodzenia i godzinę, wtedy moglibyśmy więcej o konkretnym facecie powiedzieć.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe o nie, nie jestem egoistyczna, no tak myślę
Czasem wręcz ja za bardzo myślałam o innych i źle na tym wychodziłam, ale teraz jest lepiej. No, ale tego zdrowego egoizmu ja musiałam się uczyć myślę, ale właśnie ja egoistyczna sama w sobie myślę, że nie jestem. Także nie wiem czy zawsze te cechy się zgadzają dla wszystkich Wag. Różnie bywa Jak pisałaś Vampirzyco dużo rzeczy ma na to wpływ. A mogę spokojnie powiedzieć, że z tym kolegą mitomanem, to ja wiele wspólnego nie mam, bo ja go dobrze znam. A urodził się dzień przede mną Oboje jesteśmy z końca września z nim hehe. Co do towarzyskości, to ja jestem pół na pół, ale wolę takie małe grona lub w towarzystwie jednej osoby najlepiej przyjaciółki czy coś albo właśnie czasem małe grono. Duże grono mnie męczy i wcale nie lubię brylować w towarzystwie, bywam wtedy skrępowana i mniej wtedy mówię. Potrzebuję też nie tak mało czasu dla samej siebie A co do wierności, to ja też bym się bardzo nie kierowała, niektóre Wagi będą wierne, inne nie i tak w każdym znaku. Uważam, że nie ma reguły. Mój facet jest Bliźnięta i zwykle horoskopy twierdzą, że to lekkoduchy, a mój facet właśnie nie. No, ale ja się horoskopami tak nie kieruję, mogę z ciekawości przeczytać, ale mam dystans, coś się sprawdzi, coś nie i tyle. A we wróżby to nie wierzę, bo to dają standardowe teksty np Ja ogólnie patrzyłam jaki mój facet jest, to o wiele więcej mówi tak poznać niż sam znak zodiaku.
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2015-01-30 o 01:03 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się. Moj brat i maz sa spod znaku wagi i rzeczywiscie sa do siebie podobni i tak jak Anekania pisze sa spokojni i pracowici. Ale sa tez nerwowi, to fakt.
Edytowane przez evanaeve Czas edycji: 2015-01-30 o 01:20 |
|
|
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
Bierz sie za niego, jak zacznie być mega niegrzecznym panem wagą, to najwyżej przelejesz mu jajko nad głową albo przetrzesz mu twarz swoimi majtkami. To odczyni złe uroki.
|
|
|
|
|
#19 | |
|
astro-loszka
|
Cytat:
A faceci - solarne Wagi, których miałam/mam okazję znać to zwykle czarujące osobniki, lubiące mieć powodzenie u płci przeciwnej, posiadające dużo koleżanek, faktycznie niezdecydowani i chimeryczni. Ponadto archetypowa Waga najlepiej czuje się, gdy tworzy związki z innymi ludźmi. Na pewno nie jest to typ samotnika.
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Jakby ktoś chciał sprawdzić, jaki prawdopodobnie znak "procentowo" u niego jest najsilniejszy, to polecam fajną stronę: astromix.pl, na samym dole
Edytowane przez organique Czas edycji: 2015-01-30 o 11:04 |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5000497 6]Bierz sie za niego, jak zacznie być mega niegrzecznym panem wagą, to najwyżej przelejesz mu jajko nad głową albo przetrzesz mu twarz swoimi majtkami. To odczyni złe uroki.[/QUOTE]
Hehe dobre ![]() linaya, tutaj się zgodzę. Nie lubię jak pisałam przebywać w dużej grupie tylko małej czy z jedną osobą, ale niemniej ludzi potrzebuję, nie jestem typem samotnika, że mogę być sama długi czas i tyle. Nie, dlatego pewnie jak w podstawówce kiedyś byłam sama jakiś czas, wyśmiewana i w długi czas w podstawówce w klasie samotna (potem miałam koleżankę i kolegę tam tylko), to było mi ciężko. Potrzebuje niewątpliwie się wygadać, spędzać czas z bliskimi osobami (teraz na szczęście kilkoro ich mam) no i przy nich jestem gadułą ![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
Tak jak wedle znaku zodiaku najsilniejsza jest u mnie Waga - 30 %, potem Byk, Panna, Lew, Koziorożec, Wodnik, Skorpion ![]() A z opisu mojego znaku najbardziej zgadza się to z dekady właśnie, czyli tam gdzie jest pokazana dekada, w której się urodziliśmy. Ja mam tak: "Urodzeni w tej dekadzie, oprócz Wenus, są pod dodatkowym wpływem Księżyca. Ten naturalny satelita ziemski w astrologii traktowany jest na równi z planetami. Symbolizuje podświadomość, instynkty, nastroje i ekspresje. Kiedy wpływ Księżyca jest korzystny, rozwijają się takie cechy, jak wrażliwość, skromność, uprzejmość, wyobraźnia i wdzięk osobisty. Przy negatywnym wpływie Księżyca wzmaga się nadwrażliwość, nieśmiałość, brak silnej woli, lenistwo i bojaźliwość. Na szczęście wśród urodzonych w tej dekadzie zdecydowanie przeważają cechy dodatnie, a wpływ Księżyca i Wenus sprawia, że ich podopieczni są najatrakcyjniejsi z całego zodiaku. Otoczeni bywają zazwyczaj kręgiem przyjaciół i wielbicieli, zjednują sobie towarzystwo, a duży urok osobisty i romantyczna dusza znacznie im to ułatwia. Są przy tym delikatnie, wrażliwe, bezstronne i sprawiedliwe w swoich opiniach" -- wkleiłam fragment. Tak wyszło, że moja przyjaciółka i kumpela też są Wagami, ale będąc dokładną z innych dekad obie ode mnie Jesteśmy do siebie podobne, ale też mamy różne cechy, jak w życiu. Bardzo dobrze się dogadujemy
Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2015-01-31 o 07:53 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
najpiękniejszy był horoskop dla mnie i mojego eks: albo wam wyjdzie, albo nie
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
no przecież się sprawdziło i to w 100% :P
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.