Związek z mężczyzna spod znaku wagi - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-26, 21:56   #1
zaciekawiona33
Przyczajenie

Związek z mężczyzna spod znaku wagi

Witajcie,
Mam nadzieję, że mój temat nie zostanie wyśmiany, ale chciałam się z Wami podzielić pewnymi spostrzeżeniami. Chodzi o wpływ znaków zodiaku na osobowość człowieka. Myślę o tym ostatnio, gdyż w moim życiu kilka miesięcy temu pojawił się pan spod znaku wagi. Mam kilku znajomych męzczyzn spod tego znaku i stwierdzam, że sa oni strasznie do siebie podobni pod względem cech, a cechy te są niestety- negatywne, stąd moja delikatna obawa co do poznanego pana wagi. Chciałabym zapytać, czy macie w swoim bliższym otoczeniu mężczyzn spod tego znaku? A może któraś z Pań jest związana z panem wagą? Jacy oni są, jakie cechy posiadają, jak wygląda związek z nimi?
Zapraszam do dyskusji

Edytowane przez zaciekawiona33
Czas edycji: 2015-01-26 o 21:57
zaciekawiona33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-26, 21:57   #2
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dot.: Związek z mężczyzna spod znaku wagi

Cytat:
Napisane przez zaciekawiona33 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Mam nadzieję, że mój temat nie zostanie wyśmiany, ale chciałam się z Wami podzielić pewnymi spostrzeżeniami. Chodzi o wpływ znaków zodiaku na osobowość człowieka. Muyślę o tym ostatnio, gdyż w moim życiu kilka miesięcy temu pojawił się pan spod znaku wagi. Mam kilku znajomych męzczyzn spod tego znaku i stwierdzam, że sa oni strasznie do siebie podobni pod względem cech, a cechy te są niestety- negatywne, stąd moja delikatna obawa co do poznanego pana wagi. Chciałabym zapytać, czy macie w swoim bliższym otoczeniu mężczyzn spod tego znaku? A może któraś z Pań jest związana z panem wagą? Jacy oni są, jakie cechy posiadają, jak wygląda związek z nimi?
Zapraszam do dyskusji

Sory, nie moglam sie opanowac.....!

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-26, 22:11   #3
anekania
Zakorzenienie

Mam kilku facetów w otoczeniu spad znaku wagi i w życiu złego słowa nie powiem, są podobni fakt, ale bardzo spokojni, pracowici.

Osobiście nie wierzę w takie cuda dobierania się ze względu na znak zodiaku
Stary 2015-01-26, 22:26   #4
zaciekawiona33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Mam kilku facetów w otoczeniu spad znaku wagi i w życiu złego słowa nie powiem, są podobni fakt, ale bardzo spokojni, pracowici.

Ci, których znam są również spokojni, pracowici. Ten, którego ostatnio poznaję bliżej ma także te cechy, w dodatku miło się z nim rozmawia, ale zauważyłam też, ze ma bardzo zmienne nastroje, jest chwiejny, bywa wybuchowy. Raz jest mega czuły, innym razem jakiś taki zdystansowany i chłodny. kobiety go uwielbiają- to widać, bo w gronie moich koleżanek po prostu "błyszczy"
zaciekawiona33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-26, 22:26   #5
pffe
BAN stały

Cytat:
Witajcie,
Mam nadzieję, że mój temat nie zostanie wyśmiany, ale chciałam się z Wami podzielić pewnymi spostrzeżeniami. Chodzi o wpływ znaków zodiaku na osobowość człowieka. Myślę o tym ostatnio, gdyż w moim życiu kilka miesięcy temu pojawił się pan spod znaku wagi. Mam kilku znajomych męzczyzn spod tego znaku i stwierdzam, że sa oni strasznie do siebie podobni pod względem cech, a cechy te są niestety- negatywne, stąd moja delikatna obawa co do poznanego pana wagi. Chciałabym zapytać, czy macie w swoim bliższym otoczeniu mężczyzn spod tego znaku? A może któraś z Pań jest związana z panem wagą? Jacy oni są, jakie cechy posiadają, jak wygląda związek z nimi?
Zapraszam do dyskusji
A przepraszam, od kiedy to znak zodiaku ma znaczenie? takie wmawianie sobie.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-26, 22:35   #6
Dancia42
Przyczajenie

Witam byłam w związku z mężczyzną z pod znaku wagi to fakt był pracowity dobry czuły mniej spokojny jego nastroje były bujane deczko w tę stronę za chwilę w drugą szybko się denerwował zawsze musiało być po jego myśli coś było białe on mówił czarne za jakiś czas przyznawał że nie miał racji. Każdemu pomagał lubił się przechwalać był zaradny kupował taniej drożej sprzedawał hehe. Pedancik wszystko w kosteczkę poukładane miał lubił sprzątać jedynie gotować nie umiał.W jedzeniu nie był wybredny że samo mięcho szynka jadał zupki nie pił alkocholu. Za to na punkcie zdrowia przesadzał coś go zabolało zaraz biegł do lekarza albo kazał po pogotowie dzwonić bo zle się poczuł...
Dancia42 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-26, 22:59   #7
NattiTt
Wtajemniczenie

Mam TŻ spod znaku wagi.
Dobra, jest czuły, pracowity, spokojny blabla
Ale żadnych wahań to ja nie zauważyłam, wybuchowości czy nerwowości.
Koleżanka codziennie czyta mi horoskopy, no i taki peszek, że zazwyczaj się nie spełniają.
Ale się razem śmiejemy

-7kg
NattiTt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-26, 23:10   #8
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NattiTt Pokaż wiadomość
Mam TŻ spod znaku wagi.
Dobra, jest czuły, pracowity, spokojny blabla
Ale żadnych wahań to ja nie zauważyłam, wybuchowości czy nerwowości.
Koleżanka codziennie czyta mi horoskopy, no i taki peszek, że zazwyczaj się nie spełniają.
Ale się razem śmiejemy
Ja też Co ciekawsze, osiem lat związku, a zauważyłam to dopiero przed chwilą, gdy mnie zaciekawiło spod jakiego jest znaku - taką dużą wagę do tego przywiązuję
Tak, jest czuły, pracowity, dba o mnie, chroni mnie i w ogóle nieba by mi przychylił. Z drugiej strony jest nerwusem, bywa wybuchowy, ale objawia się to raczej trzaskaniem drzwiami i zaciętą miną niż wyżywaniem się na kimkolwiek. Chłodny i zdystansowany robi się tylko wtedy, gdy jest zły. Nie nie jest chwiejny. Nie jest pedantem chyba, ze chodzi o warsztat lub garaż
Ja też mam wyżej wymienione cechy, a jestem... Panną.
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-27, 12:08   #9
nosferatku
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie,
Mam nadzieję, że mój temat nie zostanie wyśmiany
Wybacz, ale nie widzę innej opcji, niż wyśmianie Twojego tematu.
nosferatku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-27, 14:04   #10
maacieek
Zakorzenienie

Ci spod wagi zawsze są spokojni, a barany zawsze nerwowe? I nigdy, ale to nigdy nie zdarzyła się jakaś odmienność? Toż to niewyobrażalne.
Swoją drogą wydawało mi się, żeby z kimś być to trzeba go poznać, a nie szukać cech wspólnych wśród osób z tego samego znaku.

Wizaż uczy, wizaż bawi!
And had a really, really, really good time
Take my hand, let's have a blast
And remember this moment for the rest of our lives
maacieek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-27, 14:31   #11
Misseczka
Zadomowienie

Żeby jednocześnie nie wyśmiac i pokazac absurd tego tematu poznaj mój związek. Kobieta Ryba. Facet Strzelec. Czytaj opinie na portalach, żaaaden zodiak nie daje temu szansy. Nie da się, nie mozna, nie pasuje.
Mieszkamy razem 1,5 roku, jesteśmy ponad 3.
Misseczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-27, 14:48   #12
2016070953
Konto usunięte

o matululu - moja znajoma też ma takie jazdy, że co poznam jakiegoś faceta - i nie ważne że nie przeszło mi przez myśl nic matrymonialnego to pyta: a jaki on ma znak zodiaku?
albo mówi ojojoj ale fajnie coś się kroi - może będzie fajny seks
a jednym to mnie wk*&^%$# - jak jej coś narzekam na prace to mówi: ja TEŻ nigdy nie byłam zadowolona z pracy i szefów.

nosz kurde - wczorja jej odpisałam, że wali mnie że nie lubiła swojej pracy i żeby przestała z tymi zodiakowymi farmazonami - i tobie autorko wątku też tak radze
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-29, 04:02   #13
Candy_lips
Zakorzenienie

Sama jestem Wagą. Chłopaków Wag znałam kilku, jeden mitoman, drugi fajny chłopak, rozmowny, podobny myślę charakterem do mnie, szczery jak sądzę, spokojny, niekonfliktowy - ja właśnie też taka jestem Chociaż oczywiście zdarzy mi się też pokłócić, wkurzyć, ale wtedy mam tak jak dziewczyny wyżej opisują swoich facetów - prędzej trzasnę drzwiami (choć rzadko) czy pobędę sama, wyciszę się niż wyżyję na kimś, bo to rzadziej. No i generalnie w miarę nauczyłam się rozwiązywać problemy w związku itp pokojowo, choć wiadomo kiedyś bywało różnie, bo jestem też dosyć uparta hehe No, ale staram się i jest chyba w miarę ok. Jednak tu nie ma reguły, jedna osoba spod znaku będzie taka, inna taka, vide przykład tego drugiego kolegi :P Różnie bywa, nie kieruj się tym tak

---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 03:57 ----------

Cytat:
Napisane przez maacieek Pokaż wiadomość
Ci spod wagi zawsze są spokojni, a barany zawsze nerwowe? I nigdy, ale to nigdy nie zdarzyła się jakaś odmienność? Toż to niewyobrażalne.
Swoją drogą wydawało mi się, żeby z kimś być to trzeba go poznać, a nie szukać cech wspólnych wśród osób z tego samego znaku.

Wizaż uczy, wizaż bawi!
No pewnie, że to jest różnie. Dlatego też radzę autorce nie przywiązywać do tego uwagi. Można tak skreślić fajną osobę. A tak to warto poznać. Wiadomo, mogą pewne cechy się sprawdzić, ale może też być tak, że nic się nie sprawdzi. Różnie to jest.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2015-01-29 o 04:01
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-29, 10:16   #14
jaksy
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez maacieek Pokaż wiadomość

Wizaż uczy, wizaż bawi!
Ja jestem waga, moj mąż baran. Zdecydowanie to ja jestem w tym związku bardziej nerwowa

Z aplikacji. Przepraszam za literówki - czasem nie trafiam w klawisze.
Stary 2015-01-29, 12:24   #15
VampIrzyca
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość

Sory, nie moglam sie opanowac.....!
Jakaż yntelygentna wypowiedź To, że ty w coś nie wierzysz, nie znaczy, że to zaraz głupie i nic nie warte

Ja wierzę, że astrologia ma wpływ na osobowość ludzi, ale sam znak słoneczny - czyli waga w tym przyadku - to tylko jeden element tej astrologicznej układanki, ważny, ale jeden z wieeeelu. Opisy znaków zodiaku to tylko archetyp, nie u wszystkich wszystkie cechy muszą się zgadzać. Ja mam dużo wag w otoczeniu, bo też w znaku wagi jakoś dużo ludzi się rodzi Zauważyłam, ze łaczy ich kilka cech, między innymi niezdecydowanie, towarzyskość, straszne przejmowanie sie wyglądem, egoizm - i mówię tu o wagach obu płci.
Jeśli chodzi o męskie wagi, to mogę ci napisać archetypowe cechy, ale tak jak mówiłam - u jednych będą mocniejsze, u innych słabsze, to zależy od wpływu innych znaków. Faceci spod wagi w archetypie zbyt wierni nie są, lubią otaczać się wieloma kobietami, niezdecydowani, wygodniccy i humorzaści Łatwo operują pięknymi słowami, mają duużo wdzięku i powodzenie. Ale to tylko archetyp, ci, któych znasz nie muszą tacy być, najlepiej jakbyś podała datę urodzenia i godzinę, wtedy moglibyśmy więcej o konkretnym facecie powiedzieć.
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 01:00   #16
Candy_lips
Zakorzenienie

Hehe o nie, nie jestem egoistyczna, no tak myślę Czasem wręcz ja za bardzo myślałam o innych i źle na tym wychodziłam, ale teraz jest lepiej. No, ale tego zdrowego egoizmu ja musiałam się uczyć myślę, ale właśnie ja egoistyczna sama w sobie myślę, że nie jestem. Także nie wiem czy zawsze te cechy się zgadzają dla wszystkich Wag. Różnie bywa Jak pisałaś Vampirzyco dużo rzeczy ma na to wpływ. A mogę spokojnie powiedzieć, że z tym kolegą mitomanem, to ja wiele wspólnego nie mam, bo ja go dobrze znam. A urodził się dzień przede mną Oboje jesteśmy z końca września z nim hehe. Co do towarzyskości, to ja jestem pół na pół, ale wolę takie małe grona lub w towarzystwie jednej osoby najlepiej przyjaciółki czy coś albo właśnie czasem małe grono. Duże grono mnie męczy i wcale nie lubię brylować w towarzystwie, bywam wtedy skrępowana i mniej wtedy mówię. Potrzebuję też nie tak mało czasu dla samej siebie A co do wierności, to ja też bym się bardzo nie kierowała, niektóre Wagi będą wierne, inne nie i tak w każdym znaku. Uważam, że nie ma reguły. Mój facet jest Bliźnięta i zwykle horoskopy twierdzą, że to lekkoduchy, a mój facet właśnie nie. No, ale ja się horoskopami tak nie kieruję, mogę z ciekawości przeczytać, ale mam dystans, coś się sprawdzi, coś nie i tyle. A we wróżby to nie wierzę, bo to dają standardowe teksty np Ja ogólnie patrzyłam jaki mój facet jest, to o wiele więcej mówi tak poznać niż sam znak zodiaku.

Czas edycji: 2015-01-30 o 01:03
Stary 2015-01-30, 01:16   #17
evanaeve
Zadomowienie

GG do evanaeve

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość

Zgadzam się. Moj brat i maz sa spod znaku wagi i rzeczywiscie sa do siebie podobni i tak jak Anekania pisze sa spokojni i pracowici. Ale sa tez nerwowi, to fakt.

Życie takie ma klimaty, że co dobre to na raty
Jacek Kaczmarski

Edytowane przez evanaeve
Czas edycji: 2015-01-30 o 01:20
evanaeve jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 07:33   #18
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Bierz sie za niego, jak zacznie być mega niegrzecznym panem wagą, to najwyżej przelejesz mu jajko nad głową albo przetrzesz mu twarz swoimi majtkami. To odczyni złe uroki.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 10:11   #19
linaya
astro-loszka

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość

Ja wierzę, że astrologia ma wpływ na osobowość ludzi, ale sam znak słoneczny - czyli waga w tym przyadku - to tylko jeden element tej astrologicznej układanki, ważny, ale jeden z wieeeelu. Opisy znaków zodiaku to tylko archetyp, nie u wszystkich wszystkie cechy muszą się zgadzać. Ja mam dużo wag w otoczeniu, bo też w znaku wagi jakoś dużo ludzi się rodzi Zauważyłam, ze łaczy ich kilka cech, między innymi niezdecydowanie, towarzyskość, straszne przejmowanie sie wyglądem, egoizm - i mówię tu o wagach obu płci.
Jeśli chodzi o męskie wagi, to mogę ci napisać archetypowe cechy, ale tak jak mówiłam - u jednych będą mocniejsze, u innych słabsze, to zależy od wpływu innych znaków. Faceci spod wagi w archetypie zbyt wierni nie są, lubią otaczać się wieloma kobietami, niezdecydowani, wygodniccy i humorzaści Łatwo operują pięknymi słowami, mają duużo wdzięku i powodzenie. Ale to tylko archetyp, ci, któych znasz nie muszą tacy być, najlepiej jakbyś podała datę urodzenia i godzinę, wtedy moglibyśmy więcej o konkretnym facecie powiedzieć.
Podpisuję się pod tym zwłaszcza pogrubionym
A faceci - solarne Wagi, których miałam/mam okazję znać to zwykle czarujące osobniki, lubiące mieć powodzenie u płci przeciwnej, posiadające dużo koleżanek, faktycznie niezdecydowani i chimeryczni.

Ponadto archetypowa Waga najlepiej czuje się, gdy tworzy związki z innymi ludźmi. Na pewno nie jest to typ samotnika.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-30, 11:02   #20
organique
Przyczajenie

Jakby ktoś chciał sprawdzić, jaki prawdopodobnie znak "procentowo" u niego jest najsilniejszy, to polecam fajną stronę: astromix.pl, na samym dole

Edytowane przez organique
Czas edycji: 2015-01-30 o 11:04
organique jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 07:46   #21
Candy_lips
Zakorzenienie

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5000497 6]Bierz sie za niego, jak zacznie być mega niegrzecznym panem wagą, to najwyżej przelejesz mu jajko nad głową albo przetrzesz mu twarz swoimi majtkami. To odczyni złe uroki.[/QUOTE]

Hehe dobre

linaya, tutaj się zgodzę. Nie lubię jak pisałam przebywać w dużej grupie tylko małej czy z jedną osobą, ale niemniej ludzi potrzebuję, nie jestem typem samotnika, że mogę być sama długi czas i tyle. Nie, dlatego pewnie jak w podstawówce kiedyś byłam sama jakiś czas, wyśmiewana i w długi czas w podstawówce w klasie samotna (potem miałam koleżankę i kolegę tam tylko), to było mi ciężko. Potrzebuje niewątpliwie się wygadać, spędzać czas z bliskimi osobami (teraz na szczęście kilkoro ich mam) no i przy nich jestem gadułą

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
Napisane przez organique Pokaż wiadomość
Jakby ktoś chciał sprawdzić, jaki prawdopodobnie znak "procentowo" u niego jest najsilniejszy, to polecam fajną stronę: astromix.pl, na samym dole
Zrobiłam Tak jak wedle znaku zodiaku najsilniejsza jest u mnie Waga - 30 %, potem Byk, Panna, Lew, Koziorożec, Wodnik, Skorpion

A z opisu mojego znaku najbardziej zgadza się to z dekady właśnie, czyli tam gdzie jest pokazana dekada, w której się urodziliśmy. Ja mam tak: "Urodzeni w tej dekadzie, oprócz Wenus, są pod dodatkowym wpływem Księżyca. Ten naturalny satelita ziemski w astrologii traktowany jest na równi z planetami. Symbolizuje podświadomość, instynkty, nastroje i ekspresje. Kiedy wpływ Księżyca jest korzystny, rozwijają się takie cechy, jak wrażliwość, skromność, uprzejmość, wyobraźnia i wdzięk osobisty. Przy negatywnym wpływie Księżyca wzmaga się nadwrażliwość, nieśmiałość, brak silnej woli, lenistwo i bojaźliwość. Na szczęście wśród urodzonych w tej dekadzie zdecydowanie przeważają cechy dodatnie, a wpływ Księżyca i Wenus sprawia, że ich podopieczni są najatrakcyjniejsi z całego zodiaku. Otoczeni bywają zazwyczaj kręgiem przyjaciół i wielbicieli, zjednują sobie towarzystwo, a duży urok osobisty i romantyczna dusza znacznie im to ułatwia. Są przy tym delikatnie, wrażliwe, bezstronne i sprawiedliwe w swoich opiniach" -- wkleiłam fragment.

Tak wyszło, że moja przyjaciółka i kumpela też są Wagami, ale będąc dokładną z innych dekad obie ode mnie Jesteśmy do siebie podobne, ale też mamy różne cechy, jak w życiu. Bardzo dobrze się dogadujemy

Czas edycji: 2015-01-31 o 07:53
Stary 2015-01-31, 19:25   #22
kiciakasia
Zakorzenienie

najpiękniejszy był horoskop dla mnie i mojego eks: albo wam wyjdzie, albo nie
Stary 2015-02-01, 00:30   #23
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciakasia Pokaż wiadomość
najpiękniejszy był horoskop dla mnie i mojego eks: albo wam wyjdzie, albo nie
Haha, no dobre, często horoskopy takie są. Każdy może to napisać hehe A w te smsowe wróżki to wiadomo znudzeni pracownicy, którzy piszą prawie jeden i ten sam tekst, wiadomo, taka prawda.
Stary 2015-02-01, 04:37   #24
kiciakasia
Zakorzenienie

no przecież się sprawdziło i to w 100% :P
Stary 2015-02-01, 04:49   #25
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciakasia Pokaż wiadomość
no przecież się sprawdziło i to w 100% :P
No tak Wiadomo, z tym, że każdy może tak napisać i też się sprawdzi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości