|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Mam pytanie
Na uczelni widzę, że niektóre dziewczyny chodzą już w rajstopach pod
spodniami. Trochę mnie to dziwi. Ja wiem, że z rana czasem jest około 0 stopni, ale jak później jest około dziesięciu a sale są ogrzewane, to czy nie jest Wam za gorąco dziewczyny w tych rajstopach? Ja osobiście to nawet kurtki jeszcze nie zakładam, więc naprawdę się dziwię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
![]()
Krzyszu przekonaj się sam.
![]() Mam nadzieje, że problem kobiet ubranych w rajstopy w ogrzewanej sali nie spędza CI snu z powiek. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam pytanie
Każdy organizm jest inny, jednym jest ciepło innym zimno. Ja osobiście bardzo dbam o tyłek, nosze kurtki które go zasłaniają. Nie raz miałam zapalenie pęcherza więc teraz dmucham na zimne. Ale rajstop jeszcze nie nosiłam tej jesieni
![]() A swoją drogą to dziwny masz problem. Czemu po prostu ich nie zapytasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wybacz
![]() Może już in zimno i ubierają rajtki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Jeśli jest im w tych rajstopach nie za gorąco (bo skoro chodzą w nie ubrane to wnioskuje, że nie jest
![]() Ja po dzieło sztana zwane rajstopami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Widzę że niektórym te nieszczęsne rajstopy nie dają spokoju
![]() Tak jak mówi evuncia, każdy jest inny i wolę patrzeć na dziewczyny ciepło ubrane niż na gwiazdy do połowy rozebrane gdy na dworze -20 stopni. Ja już od czasu gdy temperaturka spadła poniżej 15 stopni noszę rękawiczki boszybki rece mi marzną i robią się sine co fajnie ni wygląda ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja też niechętnie zakładam pod spodnie rajstopy (chyba, że mróz jest rzeczywiście wyjątkowy), ale za to w kurce zimowej i czapce już zasuwam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja pod spodnie nigdy nie noszę rajstop, a jedna z moich koleżanek nawet wiosną i czasem latem - więc to chyba zależy od indywidualnych upodobań osobniczki
![]() ps. a jak Ty dostrzegłeś te rajstopy pod spodniami hehe ![]()
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czasem tak wysteje, że nie da się nie zauważyć
![]() ja nawet w największy mróź nie założę rajstop ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie cierpię nosić rajstop pod spodniami. Podobnie jak Suzana zakładam płaszczyk i to mi wystarczy.
Teraz zresztą jeszcze jest chyba na nie za ciepło, ale jak widać dziewczyny dbają o zdrówko profilaktycznie ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Jak słusznie zauważyła Evuncia, to czy komuś jest ciepło czy zimno to sprawa indywidualna.
Ja na przykład mam bardzo niskie ciśnienie i już przy 20C w pomieszczeniu trochę przymarzam, dlatego zimą w drodze na uczelnię po prostu dygoczę i to w płaszczyku, czapce, szaliku i dwóch parach rękawiczek ![]() Poza tym, jeśli jesienią zaniedbam utrzymywanie nóg w cieple, to potem przez pół roku mam ogromne problemy ze stawami kolanowymi. Nikomu nie życzę... Pozdrawiam wszystkich zmarźluchów ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.