polucje-jak uniknąć?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-30, 22:48   #1
nastolatekzproblem
Przyczajenie

polucje-jak uniknąć??

Na początku się trochę wytłumaczę, tak wiem, że jest to forum dla kobiet, ale użytkowniczki są mądre i przede wszystkim poważne, poza tym jest tu garstka mężczyzn. Pisałem już na innych forach, ale dostawałem tylko idiotyczne odpowiedzi, które wcale mi nie pomogły.

Dobra, przejdę do sedna sprawy. Mam 17 lat. Polucje występują u mnie od ok 12 roku życia. Początkowo było to mniej więcej raz na miesiąc, ale od około roku występują co 2 maksymalnie 3 dni. Dzisiaj zaczęły mi się ferie, a w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień do kuzynek. Jedna jest w moim wieku, druga rok młodsza. Problem jest taki, że będę spał z nimi w jednym pokoju. Boję się tego, że jak wytrysnę przez sen to wiadomo piżama i prześcieradło upaćkane, a przecież sam tego nie wymienię, a poza tym one i tak zauważa te plamy. Jak byłem u nich dwa lata temu dwa razy ściągnęły ze mnie kołdrę z rana gdy jeszcze spałem a jak się obudziłem powiedziały "spokojnie tylko patrzymy czy masz porannego drąga" Jak będą patrzyły w to miejsce to na 100% zauważą. One są trochę zboczone i bez żadnego problemu będą wracać do tego jeszcze długo, a tego wolałbym uniknąć.

Czy istnieje jakiś sposób, żeby chociaż na ten tydzień pozbyć się polucji i żebym tam "nie dał plamy"?

Z góry dziękuję za każdą pomoc.
nastolatekzproblem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 22:52   #2
Elfir
Zakorzenienie

Dot.: polucje-jak uniknąć??

a przed snem nie możesz sobie spuścić nadmiaru energii robótkami ręcznymi w toalecie?

Spij w bokserkach i na to piżamę

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett

Edytowane przez Elfir
Czas edycji: 2015-01-30 o 22:54
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 23:06   #3
sama88
Raczkowanie

Tez tak myślę że najlepiej będzie w łazience czy też nawet pod prysznicem kolokwialnie mówiąc zwalić sobie i po sprawie
sama88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 09:25   #4
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
a przed snem nie możesz sobie spuścić nadmiaru energii robótkami ręcznymi w toalecie?

Spij w bokserkach i na to piżamę

Albo w pampersie!

Swoją droga, niezłe kuzynki. Nie wyobrażam sobie sprawdzać, czy mój brat albo któryś z licznych kuzynów ma porannego drąga. AbstrakCJA

Edytowane przez 201609102148
Czas edycji: 2015-02-01 o 11:28
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 12:01   #5
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Farmakopea Pokaż wiadomość
Albo w pampersie!

Swoją droga, niezłe kuzynki. Nie wyobrażam sobie sprawdzać, czy mój brat albo któryś z licznych kuzynów ma porannego drąga. Abstrakt.
abstrakt?

Tez sobie nie wyobrazam takiej sytuacji. Autorze, pozostaje ci ulzyc sobie przed snem
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 12:28   #6
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
abstrakt?

Tez sobie nie wyobrazam takiej sytuacji. Autorze, pozostaje ci ulzyc sobie przed snem

Abstrakcja. Nie mam pojęcia, co to jest abstrakt i czemu mok telefon to stworzyl
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 14:05   #7
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Abstrakcja. Nie mam pojęcia, co to jest abstrakt i czemu mok telefon to stworzyl
abstrakt istnieje i nie ma nic wspolnego z abstrakcją, dlatego sie zdziwilam hah
Stary 2015-01-31, 14:33   #8
nastolatekzproblem
Przyczajenie

A czy nie ma na to jakiegoś innego sposobu niż masturbacja? Nie jestem zbyt wielkim jej zwolennikiem. Jakoś nie bardzo kręci mnie zadowalanie się samym sobą. Robię to bardziej "z musu" co 4-5 dni gdy penis zaczyna wariować, dostaje erekcji nawet kilkanaście razy dziennie z byle powodu, a czasami nawet nie widząc nic "apetycznego".
Stary 2015-01-31, 14:38   #9
kevschaa
Zakorzenienie

A nie myślałeś o pójściu do lekarza? Wydaję mi się że to przypadłość znacznie mniejszych chłopców i w tym wieku już nie powinieneś mieć z tym problemu.
Chyba lepiej wyleczyć niż męczyć się z tym jeszcze x lat

Poza tym jak możesz oczekiwać że damy Ci jakieś sprawdzone sposoby na to?
Przecież jesteśmy kobietami i nigdy nie miałyśmy z tym problemów, więc nie opatentowałyśmy żadnych super-mega sposobów.

Jedyne co można poradzić to ubierz na noc 2 pary slipków czy bokserek i na to piżamę, a jak wrócisz od kuzynek to idź z tym do lekarza

Edytowane przez kevschaa
Czas edycji: 2015-01-31 o 14:40
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 15:15   #10
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nastolatekzproblem Pokaż wiadomość
Na początku się trochę wytłumaczę, tak wiem, że jest to forum dla kobiet, ale użytkowniczki są mądre i przede wszystkim poważne, poza tym jest tu garstka mężczyzn. Pisałem już na innych forach, ale dostawałem tylko idiotyczne odpowiedzi, które wcale mi nie pomogły.

Dobra, przejdę do sedna sprawy. Mam 17 lat. Polucje występują u mnie od ok 12 roku życia. Początkowo było to mniej więcej raz na miesiąc, ale od około roku występują co 2 maksymalnie 3 dni. Dzisiaj zaczęły mi się ferie, a w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień do kuzynek. Jedna jest w moim wieku, druga rok młodsza. Problem jest taki, że będę spał z nimi w jednym pokoju. Boję się tego, że jak wytrysnę przez sen to wiadomo piżama i prześcieradło upaćkane, a przecież sam tego nie wymienię, a poza tym one i tak zauważa te plamy. Jak byłem u nich dwa lata temu dwa razy ściągnęły ze mnie kołdrę z rana gdy jeszcze spałem a jak się obudziłem powiedziały "spokojnie tylko patrzymy czy masz porannego drąga" Jak będą patrzyły w to miejsce to na 100% zauważą. One są trochę zboczone i bez żadnego problemu będą wracać do tego jeszcze długo, a tego wolałbym uniknąć.

Czy istnieje jakiś sposób, żeby chociaż na ten tydzień pozbyć się polucji i żebym tam "nie dał plamy"?

Z góry dziękuję za każdą pomoc.
Trójkącik?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 17:37   #11
nastolatekzproblem
Przyczajenie

No ta młodsza jest całkiem fajna, ale tak kuzynkę to nie bardzo.

Łatwo Ci z tego żartować bo nie zdajesz sobie sprawy jakie to denerwujące, jak wieczorem się wykąpiesz, a rano wstajesz i musisz się myc jeszcze raz. A skutki takiej nocnej przygody mogą sięgać nawet brzucha czy ud.

U was nie ma takich problemów. Jak nie jakieś stulejki czy uciekające jądro to nawet spać nie możemy spokojnie.

Edytowane przez nastolatekzproblem
Czas edycji: 2015-01-31 o 17:39
Stary 2015-01-31, 18:18   #12
maacieek
Zakorzenienie

Cytat:
A czy nie ma na to jakiegoś innego sposobu niż masturbacja? Nie jestem zbyt wielkim jej zwolennikiem. Jakoś nie bardzo kręci mnie zadowalanie się samym sobą. Robię to bardziej "z musu" co 4-5 dni gdy penis zaczyna wariować, dostaje erekcji nawet kilkanaście razy dziennie z byle powodu, a czasami nawet nie widząc nic "apetycznego".
Pytasz o to na forum, gdzie większość to kobiety
Ale skoro nie wiesz jak to jakoś może doradzę - znajdź sobie dziewczynę to może ona będzie zaspokajać wszelkie twoje potrzeby.

Swoją drogą nigdy by mi do głowy nie przyszło sprawdzać na miejscu kuzynek czy kuzyn ma "porannego drąga"
And had a really, really, really good time
Take my hand, let's have a blast
And remember this moment for the rest of our lives
maacieek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 19:35   #13
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez maacieek Pokaż wiadomość
Pytasz o to na forum, gdzie większość to kobiety
Ale skoro nie wiesz jak to jakoś może doradzę - znajdź sobie dziewczynę to może ona będzie zaspokajać wszelkie twoje potrzeby.

Swoją drogą nigdy by mi do głowy nie przyszło sprawdzać na miejscu kuzynek czy kuzyn ma "porannego drąga"
dziewczyny ciekawe męskich reakcji
nie mozesz im powiedzieć żeby spadały ?
Stary 2015-01-31, 21:01   #14
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
U was nie ma takich problemów. Jak nie jakieś stulejki czy uciekające jądro to nawet spać nie możemy spokojnie.
Już tak nie narzekaj, my za to mamy okres i inne dolegliwości
Stary 2015-01-31, 21:27   #15
_Beata _
ja.

mi przyszlo jeszcze do glowy zebys zainstalowal sobie podpaske- wiem, to idiotyzm
_Beata _ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 22:39   #16
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f
Konto usunięte

Albo bedziesz sam sie spuszczal kontrolujac to i dbajac o higiene, albo samo sie bedzie spuszczalo. Wez na ten tydzien schowaj swoje uprzedzenia w kieszen i nie kaz biednej ciotce codzinnie prac ci pizamy i wymieniac poscieli...
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-31, 22:47   #17
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;5003287 8]Albo bedziesz sam sie spuszczal kontrolujac to i dbajac o higiene, albo samo sie bedzie spuszczalo. Wez na ten tydzien schowaj swoje uprzedzenia w kieszen i nie kaz biednej ciotce codzinnie prac ci pizamy i wymieniac poscieli...[/QUOTE]

Albo bedziesz sam sie spuszczal albo samo sie bedzie spuszczalo

Prawda
Stary 2015-02-01, 09:00   #18
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Albo w pampersie!

Swoją droga, niezłe kuzynki. Nie wyobrażam sobie sprawdzać, czy mój brat albo któryś z licznych kuzynów ma porannego drąga. Abstrakt.
Matko jedyna
ja mieszkam ze swoim kuzynem i jakoś też mi do rudego łba nigdy nie wpadlo, by rano mu włazić do pokoju, sciągać kołdrę i badać stan drąga. Jego drąg, jego sprawa. Nie jesteśmy pruderyjni, ale każde ma święte prawo do zachowania własnej intymności.
Mam nadzieję, ze to wątek trollowy.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-01, 15:45   #19
Elfir
Zakorzenienie

natomiast nie mam nic przed sprawdzaniem porannego draga u swojego chłopaka...

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Stary 2015-02-01, 17:47   #20
Rapsodia
Zakorzenienie

Cytat:
Albo w pampersie!

Cytat:
Swoją droga, niezłe kuzynki. Nie wyobrażam sobie sprawdzać, czy mój brat albo któryś z licznych kuzynów ma porannego drąga. AbstrakCJA

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, ze to wątek trollowy.
ja nie mam wątpliwości co do tego
Stary 2015-02-01, 22:54   #21
nastolatekzproblem
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
A nie myślałeś o pójściu do lekarza? Wydaję mi się że to przypadłość znacznie mniejszych chłopców i w tym wieku już nie powinieneś mieć z tym problemu.
Chyba lepiej wyleczyć niż męczyć się z tym jeszcze x lat

Poza tym jak możesz oczekiwać że damy Ci jakieś sprawdzone sposoby na to?
Przecież jesteśmy kobietami i nigdy nie miałyśmy z tym problemów, więc nie opatentowałyśmy żadnych super-mega sposobów.

Jedyne co można poradzić to ubierz na noc 2 pary slipków czy bokserek i na to piżamę, a jak wrócisz od kuzynek to idź z tym do lekarza
Do lekarza na pewno z tym nie pójdę bo mam bardzo złe doświadczenia z bilansu szesnastolatka (wstyd się przyznać, ale przez cały czas miałem wzwód i musiałem być czerwony jak burak). Poza tym czytałem trochę na ten temat w internecie, gdzie pisało że nawet dorośli mężczyźni mogą to mieć, a w wieku 16-18 lat ma to prawie każdy chłopak. Z tego wynik, że nie trzeba iść z tym do lekarza.

Zauważyłem, że przyczepiliście się tego "sprawdzania" stanu mojego przyrodzenia przez kuzynki. To jest w 100% prawda. Oglądaliśmy razem wieczorem jakiś serial amerykański i tam coś było o "rannym ptaszku"
właśnie. Je to zaciekawiło i pytały mnie czy naprawdę tak jest i wgl. Młodsza zażartowała, że jutro rano sprawdzą czy ich nie oszukuję, no i rano ściągnęły ze mnie kołdrę. To było tak w formie żartu raczej. A ten drugi raz to po prostu ściągnęły ze mnie kołdrę, żeby mnie obudzić. Nie wiem czy patrzyły na zawartość moich slipek czy nie. Nie obraziłem się za to, bo było to w formie żartu (przynajmniej ja to tak zrozumiałem).
Może te małe oburzenie wzięło się z tego, że opisałem to w skrócie i mogliście to źle zrozumieć.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
natomiast nie mam nic przed sprawdzaniem porannego draga u swojego chłopaka...
Jeżeli to ty jesteś w awatarze to ja mu zazdroszczę Jak dla mnie 9,5/10 bo moja dziewczynami mówi, że jak przyznam jakiejś innej 10 to skończę z "jajecznicą" (oczywiście to też w żartach, żeby nie było nieporozumień)

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

A czy ta masturbacja to jest 100% skuteczna, że jak kolokwialnie mówiąc pomęczę małego przed snem to tej nocy na pewno tej nocy nie trysnę??

Edytowane przez nastolatekzproblem
Czas edycji: 2015-02-01 o 22:55
Stary 2015-02-03, 20:39   #22
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli to ty jesteś w awatarze to ja mu zazdroszczę
Myślę, że jestem w wieku twojej matki.

Na pewno zmniejszenie napięcia pomoże - poćwicz i sprawdź czy działa.

T.Pratchett
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości