|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
polucje-jak uniknąć??
Na początku się trochę wytłumaczę, tak wiem, że jest to forum dla kobiet, ale użytkowniczki są mądre i przede wszystkim poważne, poza tym jest tu garstka mężczyzn. Pisałem już na innych forach, ale dostawałem tylko idiotyczne odpowiedzi, które wcale mi nie pomogły.
Dobra, przejdę do sedna sprawy. Mam 17 lat. Polucje występują u mnie od ok 12 roku życia. Początkowo było to mniej więcej raz na miesiąc, ale od około roku występują co 2 maksymalnie 3 dni. Dzisiaj zaczęły mi się ferie, a w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień do kuzynek. Jedna jest w moim wieku, druga rok młodsza. Problem jest taki, że będę spał z nimi w jednym pokoju. Boję się tego, że jak wytrysnę przez sen to wiadomo piżama i prześcieradło upaćkane, a przecież sam tego nie wymienię, a poza tym one i tak zauważa te plamy. Jak byłem u nich dwa lata temu dwa razy ściągnęły ze mnie kołdrę z rana gdy jeszcze spałem a jak się obudziłem powiedziały "spokojnie tylko patrzymy czy masz porannego drąga" Jak będą patrzyły w to miejsce to na 100% zauważą. One są trochę zboczone i bez żadnego problemu będą wracać do tego jeszcze długo, a tego wolałbym uniknąć. Czy istnieje jakiś sposób, żeby chociaż na ten tydzień pozbyć się polucji i żebym tam "nie dał plamy"? Z góry dziękuję za każdą pomoc. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: polucje-jak uniknąć??
a przed snem nie możesz sobie spuścić nadmiaru energii robótkami ręcznymi w toalecie?
Spij w bokserkach i na to piżamę
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-01-30 o 22:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Tez tak myślę że najlepiej będzie w łazience czy też nawet pod prysznicem kolokwialnie mówiąc zwalić sobie i po sprawie
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo w pampersie! Swoją droga, niezłe kuzynki. Nie wyobrażam sobie sprawdzać, czy mój brat albo któryś z licznych kuzynów ma porannego drąga. AbstrakCJA
Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2015-02-01 o 11:28 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sobie nie wyobrazam takiej sytuacji. Autorze, pozostaje ci ulzyc sobie przed snem
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
abstrakt istnieje i nie ma nic wspolnego z abstrakcją, dlatego sie zdziwilam hah
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
A czy nie ma na to jakiegoś innego sposobu niż masturbacja? Nie jestem zbyt wielkim jej zwolennikiem. Jakoś nie bardzo kręci mnie zadowalanie się samym sobą. Robię to bardziej "z musu" co 4-5 dni gdy penis zaczyna wariować, dostaje erekcji nawet kilkanaście razy dziennie z byle powodu, a czasami nawet nie widząc nic "apetycznego".
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
A nie myślałeś o pójściu do lekarza? Wydaję mi się że to przypadłość znacznie mniejszych chłopców i w tym wieku już nie powinieneś mieć z tym problemu.
Chyba lepiej wyleczyć niż męczyć się z tym jeszcze x lat Poza tym jak możesz oczekiwać że damy Ci jakieś sprawdzone sposoby na to? Przecież jesteśmy kobietami i nigdy nie miałyśmy z tym problemów, więc nie opatentowałyśmy żadnych super-mega sposobów. Jedyne co można poradzić to ubierz na noc 2 pary slipków czy bokserek i na to piżamę, a jak wrócisz od kuzynek to idź z tym do lekarza Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2015-01-31 o 14:40 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
No ta młodsza jest całkiem fajna, ale tak kuzynkę to nie bardzo.
Łatwo Ci z tego żartować bo nie zdajesz sobie sprawy jakie to denerwujące, jak wieczorem się wykąpiesz, a rano wstajesz i musisz się myc jeszcze raz. A skutki takiej nocnej przygody mogą sięgać nawet brzucha czy ud. U was nie ma takich problemów. Jak nie jakieś stulejki czy uciekające jądro to nawet spać nie możemy spokojnie. Edytowane przez nastolatekzproblem Czas edycji: 2015-01-31 o 17:39 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale skoro nie wiesz jak to jakoś może doradzę - znajdź sobie dziewczynę to może ona będzie zaspokajać wszelkie twoje potrzeby. Swoją drogą nigdy by mi do głowy nie przyszło sprawdzać na miejscu kuzynek czy kuzyn ma "porannego drąga"
|
|
|
#13 | |
|
now or never
|
Cytat:
![]() nie mozesz im powiedzieć żeby spadały ?
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 |
|
ja.
|
mi przyszlo jeszcze do glowy zebys zainstalowal sobie podpaske- wiem, to idiotyzm
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Albo bedziesz sam sie spuszczal kontrolujac to i dbajac o higiene, albo samo sie bedzie spuszczalo. Wez na ten tydzien schowaj swoje uprzedzenia w kieszen i nie kaz biednej ciotce codzinnie prac ci pizamy i wymieniac poscieli...
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9bfc43f248fa3dd370e3b64 5ec22fc32ebbe1d0f;5003287 8]Albo bedziesz sam sie spuszczal kontrolujac to i dbajac o higiene, albo samo sie bedzie spuszczalo. Wez na ten tydzien schowaj swoje uprzedzenia w kieszen i nie kaz biednej ciotce codzinnie prac ci pizamy i wymieniac poscieli...[/QUOTE]
Albo bedziesz sam sie spuszczal albo samo sie bedzie spuszczalo Prawda
|
|
#18 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
ja mieszkam ze swoim kuzynem i jakoś też mi do rudego łba nigdy nie wpadlo, by rano mu włazić do pokoju, sciągać kołdrę i badać stan drąga. Jego drąg, jego sprawa. Nie jesteśmy pruderyjni, ale każde ma święte prawo do zachowania własnej intymności. Mam nadzieję, ze to wątek trollowy.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
natomiast nie mam nic przed sprawdzaniem porannego draga u swojego chłopaka...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- ja nie mam wątpliwości co do tego
|
|
|
#21 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zauważyłem, że przyczepiliście się tego "sprawdzania" stanu mojego przyrodzenia przez kuzynki. To jest w 100% prawda. Oglądaliśmy razem wieczorem jakiś serial amerykański i tam coś było o "rannym ptaszku" właśnie. Je to zaciekawiło i pytały mnie czy naprawdę tak jest i wgl. Młodsza zażartowała, że jutro rano sprawdzą czy ich nie oszukuję, no i rano ściągnęły ze mnie kołdrę. To było tak w formie żartu raczej. A ten drugi raz to po prostu ściągnęły ze mnie kołdrę, żeby mnie obudzić. Nie wiem czy patrzyły na zawartość moich slipek czy nie. Nie obraziłem się za to, bo było to w formie żartu (przynajmniej ja to tak zrozumiałem). Może te małe oburzenie wzięło się z tego, że opisałem to w skrócie i mogliście to źle zrozumieć. ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() (oczywiście to też w żartach, żeby nie było nieporozumień)---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- A czy ta masturbacja to jest 100% skuteczna, że jak kolokwialnie mówiąc pomęczę małego przed snem to tej nocy na pewno tej nocy nie trysnę?? Edytowane przez nastolatekzproblem Czas edycji: 2015-02-01 o 22:55 |
||
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że jestem w wieku twojej matki.
**** Na pewno zmniejszenie napięcia pomoże - poćwicz i sprawdź czy działa.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.