|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetologia
Wybiera się ktoś na kosmetologię do Wrocławia na AWF( z tego obecnego rocznika ) w roku 2015/16?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetologia
Ja myślę o tym kierunku na AWFie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja też sie prawdopodobnie wybieram, z tego co sie dowiadywałam wśród znajomych to prób wynosi około 80 pnkt (czyli około 55% z rozsz lub po prostu 80% z podstawy) jednak nie ma zadnych list rankingowych wiec ciezko to określic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja mam zamiar iść na kosmetologię, niestety boję się że się nie dostanę bo przebimbałam sobie te trzy lata, a myślałam że próg procentowy z rozsz biologi to 40%, a właśnie rozmawiałam z koleżanką to powiedziała mi że ok 50% trzeba mieć, niby to tylko 10% ale jednak. A z przyjaciółką strasznie chcemy, ale no raz słyszę że taki próg jest, a raz że inny więc już mi się miesza w głowie ;cc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja się dostałam w tym roku z wynikiem 79% z podstawowej biologii i 58% rozszerzona chemia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A orientujecie sie moze jak wyglądają tam zajęcia? Dobre kosmetyki, jak kadra? Z tego co czytałam na stronie awf pisze ze przygotowują do pracy w spa i w gabinetach. Czy na tym kończą sie ich specjalizacje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja jadę 21 marcaa na dni otwarte tam na AWF, więc postaram isę dowiedzieć jak najwięcej o tym kieurnku. No i mam koleżankę to z nią pogadam. Ponoć anatomia przewalona, dużo osób właśnie z z kosmy zrezygnowało ze względu na anatomię taką szczegółową, ale co do kadry i zajęć to się postaram dowiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.