|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Strivectin, Missha, Benefit, Kryolyn, MAC, bio essence marzec
NIEAKTUALNE
Mam do wymiany: - Kryolyn słynny puder Anti Shine raz przetestowany - Strivectin-SD 60ml ubytek najwyżej 5ml pochodzi z zestawu z Sephora (zostawiłam sobie krem pod oczy, ten do twarzy niestety mnie zapycha) - Paletka Benefit Feelin' Dandy (róż dandelion zużycie ok 20%, błyszczyk dandelion ultra plush zużycie ok 20%, posie tint 4ml użyty raz, High Beam 4ml zużycie ok 40% (czyli zostało 60% itp) http://www.sephora.pl/Makijaz/Palety...DANDY/P1088020 - Bio-Essence Bio Platinum BB Cream 10in1 użyty 2 razy - Sephora Pomadka Rouge Shine nr 27 raz użyta - Rimmel Stay Matte 005 raz użyty - Missha Perfect Cover BB 20ml użyty 2 razy nr 23 - Missha Fitting Wear Pore Cover Primer 20ml użyty kilka razy - Avon Professional clearskin deep pore cleansing scrub 125ml nowy - Inglot AMC rozświetlacz ten różowy raz użyty - Inglot AMC bronzer 81 zużycie ok 15% - La Prairie Cellular Treatment Loose Powder 02 oryginał mogę odsypać do 20g. Szukam dobrej jakości kosmetyków z średniej i górnej półki, a także aptecznych.
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2015-04-10 o 14:43 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Strivectin, Missha, Benefit, Kryolyn, MAC, bio essence marzec
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
- La Prairie Cellular Treatment Loose Powder 02 oryginał mogę odsypać do 20g - Strivectin-SD 60ml ubytek najwyżej 5ml pochodzi z zestawu z Sephora - Missha Fitting Wear Pore Cover Primer 20ml użyty kilka razy? |
|
|
|
#4 |
|
Felicita
|
Znajdziesz coś u mnie za :
- Missha Perfect Cover BB 20ml użyty 2 razy nr 23 - Missha Fitting Wear Pore Cover Primer 20ml użyty kilka razy - Inglot AMC rozświetlacz ten różowy raz użyty - La Prairie Cellular Treatment Loose Powder 02 oryginał mogę odsypać do 20g. ? |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za puder z MACA?
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Inglot AMC rozświetlacz ten różowy raz użyty
Coś u nie? |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś za oba produkty misshy?
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za Bio-Essence Bio Platinum BB Cream 10in1 oraz La Prairie Cellular Treatment Loose Powder 02 ?
Pozdrawiam |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za paletkę benefit?
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Hej, tak to ten z kwasem, spoko taka wymiana mi pasuje.
Pozdrawiam |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.