|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Noworoczne postanowienia mają, egzaminy na piątki zdają- Jeżowa motywatornia XVIIWitamy na naszym wyjątkowym i niepowtarzalnym Jeżowym wątku! ![]() "Tylko tu każdego dnia wspieramy się i gonimy lenia, który dopada nas w domu, pracy i w szkole ![]() Tylko tu motywujemy się podczas pozbycia się zbędnego balastu którym są nadprogramowe kilogramy ![]() Tylko tu dążymy do bycia zorganizowanym i umięśnionym i seksownym Jeżem ![]() Uwielbiamy plotkować o kosmetykach książkach, serialach, Simsach, Tżetach, ![]() ![]() ![]() Tylko tu wzruszamy się losem zwierzaków czy dawno niemodnym filmem ![]() ![]() ![]() Tylko tu możemy sobie bez ściemniania powiedzieć „Mogę upaść , zwątpić, pogubić się ale jak wstanę, to zawojuję cały świat” i liczyć na aplauz ![]() Taki sam jak przy zakupie kolejnej torebki ( a co tam… jak szaleć to szaleć ![]() ![]() W trudnych chwilach wspieramy się, przytulamy, ciągniemy za uszy, po prostu jesteśmy! Jeśli któraś z szanownych Jeżynek całkowicie przypadkowo nie wie jak się zabrać do nauki , proponujemy: krok 1 - otwierasz nowy dokument w Wordzie krok 2 - tytułujesz go odpowiednio krok 3 - rozkładasz wokół siebie zebrane materiały, kserówki, generalnie robisz bałagan krok 4 - odpalasz Wizaż krok 5 - odpalasz facebooka krok 6 - co chwilę na przemian sprawdzasz, czy ktoś nie napisał czegoś ciekawego na Wizażu i facebooku krok 7 - w ten sposób mija Ci godzina krok 8 - piszesz swoje pierwsze przemyślenia krok 9 - patrz: krok 6 i 7 krok 10 - nagle i niespodziewanie nadchodzi pora obiadowa i stwierdzasz, że głodna pisać nie będziesz krok 11 - robisz obiad, spożywasz go, mija kolejna godzina krok 12 - patrz: krok 6 i 7 krok 13 - piszesz swoje kolejne przemyślenia krok 14 - patrz: krok 6 i 7 krok 15 - pora na kolację, mija kolejna godzina krok 16 - pora na ulubione seriale telewizyjne - Emila, Barwy szczęścia, M jak miłość, Prawo Agaty, przy okazji nadrabiasz również przyszły odcinek na laptopie, przecież może Cię nie być w domu i może Cię ominąć krok 17 - jest już bardzo późno, stwierdzasz, że o tej porze Twój umysł nie jest w stanie pracować, idziesz się wykąpać i spać krok 18 - obiecujesz sobie, że od rana siądziesz nad tym cholerstwem Następnego dnia rano rozpoczynasz od kroku 4... ![]() W tym miejscu powinna znajdować się lista Top 10 spamerów – i ….no właśnie, tu moich umiejętności nie starcza… będzie lepiej jak po prostu wpiszę te Jeżynki, które udzielają się lub udzielały wcześniej w wątku nie patrząc na to, czy pisały dużo czy nie. Każda z Nas wnosi przecież do wątku coś wyjątkowego, coś swojego : *ambicję i zorientowanie na osiągnięcie celu *niezwykłe zdolności do rozwiązywania konfliktów rodzinnych oraz wielką empatię *poczucie obowiązku związane z piastowanym stanowiskiem w pracy *przeświadczenie, że powiedzieć o kimś koleżanka to jednak znaczy bardzo wiele i zobowiązuje do np. pomocy w nagłych , nieprzewidzianych wypadkach *pewność, że jak się czegoś bardzo chce, to można na rzęsach stanąć i dzięki temu się uda mieć wspaniałą rodzinę, satysfakcjonującą pracę *pasję i poczucie szczęścia związane z robieniem tego, co się kocha *determinację i zadziorność, która powoduje, że nie ma rzeczy niemożliwych w poszukiwaniu czegoś lepszego warto przeprowadzić się XXX kilometrów *ciepło, które sprawia, że gdy tylko zobaczy się kogoś smarkającego w rękaw na wątku, przebiega się z drugiego pokoju i wchodzi na Wizaż , by powiedzieć parę miłych słów *umiejętność poprawienia nastroju innym jedną anegdotką, jednym dowcipem, jednym postem *elegancję i powściągliwość, którą szczególnie dostrzega się w trudnych chwilach *zaufanie i cierpliwość do odpowiadania po raz milion pierwszy na te same pytania i wiele, wiele innych cech, które teraz oczywiście wywietrzały mi z głowy ale powodują, że zawsze mam ochotę wejść na wątek i napisać dwa słowa o tym jak minął dzień . Witam w wątku Jeżynki z doświadczeniem jak i nowicjuszki – zachęcam do tego, by się do wątku dopisać chociaż lokalnie ostrzegam :uzależnia !!! Kochane : nou wika55 fantyle nicRu patka goszzi Soph Malwina fioleciasto aante_e kqq Eluvtus justka89 aktogimka kateel ta_postrzelona poppy seed annlynn_ shine_sky chocomonster Dorcia91 mevezi lasesorze juli_jka ewq Ahafiya oh Mandy Edelaredzia Hikaru agusia19939 mi.a sigrun Hayasakaa Maguda do dzieła - rozpoczynamy wątek! 3...2...1...START! Edytowane przez ta_postrzelona Czas edycji: 2015-01-03 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Noworoczne postanowienia mają, egzaminy na piątki zdają- Jeżowa motywatornia XV
hellou!
![]() piękny pierwszy post ![]() Edytowane przez 7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394 Czas edycji: 2015-01-03 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne postanowienia mają, egzaminy na piątki zdają- Jeżowa motywatornia XV
![]() ![]()
#4 |
maszyna, nie człowiek
|
Heja, klikam bo potem zgubię a popoludniu ide się nażreć albo napić z tej złości
![]()
#5 |
Rozeznanie
|
Ufff, ufff, zaliczyłam swój pierwszy pierwszy post...
Mam nadzieję, że przypadnie do gustu i nie zarobię za niego ostrzeżenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witam
![]()
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Siemka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Piękny pierwszy post
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Witam się w kolejnej części
![]() Super pierwszy post ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie, w WH jest przrdstawione 8 pozycji i wg tego staram się ćwiczyć ![]() Nooo, ciekawe tylko jak długo to potrwa ![]() ![]() Cytat:
Właśnie nie chciałabym, bo kobietka sama w sobie jest naprawdę super ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Piękny pierwszy post
![]() Pięknie, nie ogarnęłam, że jest nowy wątek ![]() Byłam z Effie na długim spacerze, tak się wybiegała i wyszala, że aż miło było patrzeć ![]() Wysłane z telefonu. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
O ja, mam trzecie miejsce
![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Wzruszyłam sie
![]() Wydałam 280 zł, z czego 150 na biurko i krzesło - any questions? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
CZEEEEŚĆ!
![]() ![]() ale ładny pierwszy post, wzruszyłam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() o kurde, podglądacze odezwijcie się ![]() nowe emotki wizaż wprowadza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
patka, tak
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- miałam dzisiaj się pouczyć, wydrukowałam zagadnienia, wzięłam wypożyczoną książkę i mówię: a, zaznaczę leciutko ołówkiem rozdziały które mam umieć... 397 stron mi wyszło, tylko jeden rozdział odpadł.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Faktycznie bardzo mało jak za biurko i krzesło - jak to zrobiłaś, przyznaj się Nou ![]() Oooo, tylu podglądających - rumienię się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ja jestem jednym z podglądaczy ![]() ![]() posprzątałam całe mieszkanie + zrobiłam w końcu porządek w kosmetykach, biżuterii, także syto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
Konto usunięte
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;49574467]patka, tak
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- miałam dzisiaj się pouczyć, wydrukowałam zagadnienia, wzięłam wypożyczoną książkę i mówię: a, zaznaczę leciutko ołówkiem rozdziały które mam umieć... 397 stron mi wyszło, tylko jeden rozdział odpadł.. ![]() ![]() ja tak mam bardzo często, więc przywykłam, że prawie cała książka jest do nauczenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ooo ile rzeczy ogarniętych ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja nie mogę się zabrać za ubrania, szkoda mi ich oddawać, wiem..egoistka ze mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeżyłam i o dziwo ksiądz bardzo miły. Bardziej się mojej bratowej (to tak się mówi na siostrę chlopa? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie "Owocowy kubek" kisiel malinowy i kisiel truskawkowy.
![]() ![]() I popijam kolejną dziś herbatę. ![]() Aa, i patrzcie jaki cytat znalazłam - od jutra stosuję to w pracy. ![]() ![]()
#26 |
Raczkowanie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;49574798]
hej ![]() ooo ile rzeczy ogarniętych ![]() ![]() no właśnie tak siadłam na chwilkę, żeby odpocząć, ale już czuję, że ta chwilka będzie trochę dłuższa niż planowałam ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;49574821]hej ![]() ja nie mogę się zabrać za ubrania, szkoda mi ich oddawać, wiem..egoistka ze mnie ![]() właśnie zostały mi jeszcze porządki w szafie, ale to już sobie zostawiam na inny dzień, bo też nie mogę się za to zabrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;49574821]hej ![]() ja nie mogę się zabrać za ubrania, szkoda mi ich oddawać, wiem..egoistka ze mnie ![]() Ja też mam takie ciuchy, z którymi nie chciałabym się nigdy rozstać.. Nawet jak już nie będą się nadawały, by się w nich ludziom pokazać... Cytat:
nie lubię tego, zdecydowanie |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bratowa to panna Twojego brata. ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej, Lady Swallow
![]() ![]() Fansiku, to faktycznie na fajnego, rozsądnego księdza trafiliście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie też muszę posprzątać w szafie w mieszkaniu studenckim ![]() Zapodam Wam mój wczorajszy i dzisiejszy hicik: ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.