|
Notka |
|
Masaż Miejsce dla osób, które interesują się masażem wyszczuplającym i zdrowotnym. Dołącz do nas, podziel się swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
masaż dla dzieci i niemowląt
Witam
Przed ciążą koleżanka prowadziła zajęcia z masażu dla dzieci i niemowląt oraz masowała dzieciaki w ich domach. Po urodzeniu swojego dziecka, nie ma już tyle czasu co wcześniej, a zarobić trzeba. Mam do Was pytanie jak ONA ma się zająć swoją promocją i jak ma zacząć? Jak upowszechnić jej nr tel. i adres mail. Czy dobrym pomyłem będzie stworzenie strony reklamowej w necie, czy lepiej wiadomości pisać na fanpagu? A może i to i to? A co z namiarami na nią i prywatnym umawianiem się na masowanie? Gdzieś powinny być dostępne dane z kalendarza. Doradźcie coś i to szybko :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: masaż dla dzieci i niemowląt
To forum nie służy do tego by wspierać czyjąś działalność i przedstawiać gotowe rozwiązania. Jeśli koleżanka pracowała w ten sposób to warto zacząć od poprzedniej bazy klientów. Jest masa możliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Cześć adabata
![]() Sama byłam w podobnej sytuacji jak Twoja znajoma i pamiętam i wiem, że nie jest łatwo rozkręcić biznes z małym dzieckiem. Ja swój mały interesik rozkręciłam za pomocą mediów społecznościowych. Możesz tam wpisać dane kontaktowe, a nawet jest opcja z rezerwacją terminu. Pamiętaj, że opinia zadowolonych mam jest najlepszą reklamą. Życzę powodzenia! Mamy górą! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie szukam gotowych rozwiązań, tylko jakiś rad i pomysłów
![]() Dziewczyna naprawdę potrzebuje szybkiej pomocy... Bardzo dziękuję za miłe wsparcie i poradę ![]() ![]() wiesz może czy takie ustawienie wydarzenia np. na fb jest płatne? Może ktoś ma jakieś inne pomysły?!? Każdy jest na wagę złota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.