|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
W czym na Andrzejki ?
Dziewczyny mam takie pytanie.
26.11 idziemy z Krzyskiem na Andrzejki- jest do "bal" impreza na sali zorganizowana na 55 par. Jak myslicie, czy trzeba sie ubrać elegancko ? Może macie jakieś przykałdowe rodzaje strojów pasujących na takie wyjscia ?
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W czym na Andrzejki ?
Cytat:
Wydaje mi się, że nie wypada iść na "sportowo". Może nie na balowo, ale wieczorowo, mała czarna np super by wyglądała
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W czym na Andrzejki ?
Nie no o sportowym nie myslałam
- właśnie myslałam, że balowo moze trzeba a mnie to przeraza ![]() Wieczorowo to w sam raz- elegancko i z umiarem
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W czym na Amdrzejki ?
Zdecydowanie musisz isc elegancko ubrana.Zwlaszcza,ze pewnie Twoj mezczyzna pojdzie w garniturze.Nie polecam balowej sukni,bo to jeszcze nie Sylwester,ale jakas ladna sukienka krotka lub za kolano?a jesli nie lubisz sukienek,to eleganckie spodnie i eegncka "gora",moze sie troche mienic np.No i oczywiscie jakies piekne dodatki:kolczyki,naszyjni k...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W czym na Amdrzejki ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.