|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Warszawa- jaką restauracje mogą polecić kobiety na walentynki?
Witam Was drogie kobiety i mężczyźni (o ile nie jestem tu sam)
Otóż przez sesje zupełnie zapomniałem zarezerwować stolik w jakiejś restauracji na walentynki to teraz mam delikatny problem. Chciałbym zabrać swoją dziewczynę do restauracji z okazji walentynek. Budżetu nie mam za specjalnego bo za sam obiad chciałem zapłacić do 150 złoty. Próbowałem zarezerwować stolik w Kampanii Piwnej ale tam mają komplet, w naleśnikarni Manekin nie przyjmują rezerwacji. Ostatnio byliśmy w Mexicanie i jej się podobało, ale nie chcę po raz kolejny jej tam zabierać. Chcielibyśmy dobrze i smacznie zjeść, ale nie mam zupełnie pojęcia gdzie. Mam nadzieję, że pomożecie. Interesują mnie dzielnice takie jak: Bemowo, Wola, Centrum, Śródmieście. Z góry pozdrawiam i liczę na pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: Warszawa- jaką restauracje mogą polecić kobiety na walentynki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Warszawa- jaką restauracje mogą polecić kobiety na walentynki?
jest jedna taka restauracja, która będzie miała miejsca. mają tam świeże ryby, prosto z Włoch, nie mrożone i owoce morza. w Walentynki będą serwować potrawy z afrodyzjaków. obsługa jet świetna, polsko-włoska. Nazywa sie Porto Massimo, na ul. Zwycięzców bodajże 32. gotują przepysznie i przyrządzają w ciekawy sposób. polecam na romantyczne i nie tylko wieczory.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.