Coś się stało?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-11, 16:56   #1
mineralnax
Przyczajenie

Question

Coś się stało??

hej wszystkim.! Może zacznę od tego, że jestem Monika. Mam niespełna 18 lat. Uczę się w 2 klasie technikum, a może raczej uczyłam się w technikum, aktualnie przenoszę się do innej szkoły, ale mniejsza o to.

Jakiś czas temu, tzn w październiku poznałam fajnego faceta. Chodził do tego samego technikum co ja. Jest rok starszy.
Przypadliśmy sobie do gustu i zaczęliśmy się spotykać. Było tak do ostatniej soboty, kiedy to zwiedzaliśmy Kraków. Wszystko było dobrze. Bez żadnej sprzeczki.. Nic. Czyściutko. Wtedy widzieliśmy się ostatni raz.

Teraz się nie odzywa. Oczywiście dzwoniłam, pisałam, chciałam się dowiedzieć o co chodzi, ale nic. Zero odzewu.

Dziwi mnie to, ponieważ os października czas wspólnie spędzany był dla nas jednym z lepszych. Wszystko szło w kierunku stworzenia pary. Chciałam żeby dał mi kilka dni na przemyślenie i tak się też stało. W Krakowie szukałam dobrego momentu, czekałam aż tematy zejdą na ten właściwy. Kiedy już wróciliśmy do domu, powiedział, że spotkamy się za dwa dni (czyli poniedziałek). I co.? Nic.

Nie rozumiem o co mu chodzi. Przecież nie powiedziałam, ani nie zrobiłam nic niestosownego. Przykro mi, że tak wyszło. Chciałabym chociaż wiedzieć, co jest grane.

Myślałam o tym, żeby do niego pojechać, ale niestety nie znam nr mieszkania.

Co myślicie.? Co mogło się wydarzyć.? Co powinnam zrobić w takiej sytuacji.?
Bardzo mi na nim zależy.
mineralnax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-11, 17:25   #2
karllii
Raczkowanie

Dot.: Coś się stało??

Mysle ze nie zostalo Ci nic jak czekać na jakikolwiek odzew od niego, wtedy bedziesz mogla sie spytac czy cos sie stalo.
karllii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-11, 17:27   #3
201605300922
Konto usunięte

Może ma jakieś problemy w domu? Ciężko powiedzieć. Ale może też wiązał nadzieję z tym wyjazdem do Krakowa, Ty nic nie powiedziałaś - to stwierdził, że sobie odpuszcza, nie będzie czasoumilaczem. Także na Twoim miejscu mimo wszystko dążyłabym do kontaktu a nie czekała na jego ruch, jeśli Ci oczywiście na nim zależy.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 11:43   #4
mineralnax
Przyczajenie

Odezwał się, po moich wszystkich wiadomościach. Nie wiedziałam, że jestem zdolna do takiego spamu.
Nie odzywał się cały dzień, odsypiał imprezę..

Co nie zmienia faktu, że mógł chociaż odebrać telefon, odpisać że nie ma siły pisać, czy cokolwiek innego.!

Jest mi strasznie głupio, nie wiem jak powinnam się zachować. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji..
Przeprosiłam, ponieważ czułam się z tym wszystkim źle. Oczywiście ma prawo się złościć. Sama na jego miejscu nielekko bym się wkurzyła. Jednak wydaje mi się, że w jakimś stopniu powinien mnie zrozumieć. Spotykaliśmy się tyle czasu a tu nagle zero znaków życia.

Nie wiem, dlaczego wpadłam w taki szał.. Przecież wystarczyło wysłać jedną wiadomość i poczekać, a nie 5 tysięcy wkurzających spamów..

Doradźcie proszę.
mineralnax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 12:19   #5
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mineralnax Pokaż wiadomość
Odezwał się, po moich wszystkich wiadomościach. Nie wiedziałam, że jestem zdolna do takiego spamu.
Nie odzywał się cały dzień, odsypiał imprezę..

Co nie zmienia faktu, że mógł chociaż odebrać telefon, odpisać że nie ma siły pisać, czy cokolwiek innego.!

Jest mi strasznie głupio, nie wiem jak powinnam się zachować. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji..
Przeprosiłam, ponieważ czułam się z tym wszystkim źle. Oczywiście ma prawo się złościć. Sama na jego miejscu nielekko bym się wkurzyła. Jednak wydaje mi się, że w jakimś stopniu powinien mnie zrozumieć. Spotykaliśmy się tyle czasu a tu nagle zero znaków życia.

Nie wiem, dlaczego wpadłam w taki szał.. Przecież wystarczyło wysłać jedną wiadomość i poczekać, a nie 5 tysięcy wkurzających spamów..

Doradźcie proszę.
Jak go faktycznie zaspamowałaś wiadomościami, to go przeproś i tyle, powiedz, że się martwiłaś, czy wszystko z nim okej. Wyrzutów mu nie masz co robić, bo to też nie jest Twój chłopak póki co. Ja raz miałam tak, że też się spotykałam z kolesiem, miałam męczący dzień w szkole, wróciłam z gorączką i w sumie od razu poszłam spać. I spałam do późnego wieczora. Jak się obudziłam, miałam kilkanaście połączeń nieodebranych, ileś smsów, na początku zmartwionych, potem z wyrzutami. Mocno się do kolesia zniechęciłam nie przeprosił mnie, tylko się obraził, także sobie dałam z nim spokój.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości