|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Coś się stało??
hej wszystkim.!
![]() Jakiś czas temu, tzn w październiku poznałam fajnego faceta. Chodził do tego samego technikum co ja. Jest rok starszy. Przypadliśmy sobie do gustu i zaczęliśmy się spotykać. Było tak do ostatniej soboty, kiedy to zwiedzaliśmy Kraków. Wszystko było dobrze. Bez żadnej sprzeczki.. Nic. Czyściutko. Wtedy widzieliśmy się ostatni raz. Teraz się nie odzywa. Oczywiście dzwoniłam, pisałam, chciałam się dowiedzieć o co chodzi, ale nic. Zero odzewu. ![]() Dziwi mnie to, ponieważ os października czas wspólnie spędzany był dla nas jednym z lepszych. Wszystko szło w kierunku stworzenia pary. Chciałam żeby dał mi kilka dni na przemyślenie i tak się też stało. W Krakowie szukałam dobrego momentu, czekałam aż tematy zejdą na ten właściwy. Kiedy już wróciliśmy do domu, powiedział, że spotkamy się za dwa dni (czyli poniedziałek). I co.? Nic. Nie rozumiem o co mu chodzi. Przecież nie powiedziałam, ani nie zrobiłam nic niestosownego. Przykro mi, że tak wyszło. Chciałabym chociaż wiedzieć, co jest grane. Myślałam o tym, żeby do niego pojechać, ale niestety nie znam nr mieszkania. Co myślicie.? Co mogło się wydarzyć.? Co powinnam zrobić w takiej sytuacji.? ![]() Bardzo mi na nim zależy. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Coś się stało??
Mysle ze nie zostalo Ci nic jak czekać na jakikolwiek odzew od niego, wtedy bedziesz mogla sie spytac czy cos sie stalo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Może ma jakieś problemy w domu? Ciężko powiedzieć. Ale może też wiązał nadzieję z tym wyjazdem do Krakowa, Ty nic nie powiedziałaś - to stwierdził, że sobie odpuszcza, nie będzie czasoumilaczem. Także na Twoim miejscu mimo wszystko dążyłabym do kontaktu a nie czekała na jego ruch, jeśli Ci oczywiście na nim zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Odezwał się, po moich wszystkich wiadomościach. Nie wiedziałam, że jestem zdolna do takiego spamu.
![]() Nie odzywał się cały dzień, odsypiał imprezę.. Co nie zmienia faktu, że mógł chociaż odebrać telefon, odpisać że nie ma siły pisać, czy cokolwiek innego.! ![]() Jest mi strasznie głupio, nie wiem jak powinnam się zachować. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji.. ![]() Przeprosiłam, ponieważ czułam się z tym wszystkim źle. Oczywiście ma prawo się złościć. Sama na jego miejscu nielekko bym się wkurzyła. Jednak wydaje mi się, że w jakimś stopniu powinien mnie zrozumieć. Spotykaliśmy się tyle czasu a tu nagle zero znaków życia. ![]() Nie wiem, dlaczego wpadłam w taki szał.. Przecież wystarczyło wysłać jedną wiadomość i poczekać, a nie 5 tysięcy wkurzających spamów.. Doradźcie proszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.