| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-10-15, 16:00 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | przepraszam...

na początku od razu przepraszam że rządzę sie kogoś zdjęciem. nawet nie pamiętam z kąd go mam. tak STRASZNIE!!! podoba mi się ten kolorek! wiecie może jak się nazywa ten odcień? jak go zrobić??? jest boski poprostu!!! buziaki!

| 
|     |   | 
|  2005-10-15, 16:45 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Dot.: przepraszam...

fotka jest z fryzjer net .nik marti 20 .w ktoryms poscie pisala jaka to farba

__________________  bo byc szczesliwym czlowiekiem to umiec patrzec na najmniejszy szczegol istnienia   | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 16:50 | #3 | 
				 | 

http://www.fryzjer.net/forum/viewtop...r=asc&start=90        wczesniej sa fotki z ciemniejszym kolorkiem a na tej stronce marti pisze ze tro byla palett/.pozdro

__________________  bo byc szczesliwym czlowiekiem to umiec patrzec na najmniejszy szczegol istnienia   | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 18:04 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Świętochłowice 
				 | 

tam pisze ze to ciemna czekolada z palette moja kolezanka ostatrnio farbowala tym szaponem koloryzujacym i wyszedl jej czarny

__________________ lubięęęę moją pracę      | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 18:51 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

mi tez czekolady i brazy wychodza czarne, a taki kolor mam po kasztanie paletty lub loreala

| 
|     |   | 
|  2005-10-15, 19:46 | #6 | 
				 | 

masakra!!! wczoraj kupiłam sobie odzywkę shine brown cold loreal'a dziś jak ją zmyłam i wysuszyłam włoski okazało się że mam identyczny kolorek na swojej głowie!!!!! super! ubóstwiam tą odżywkę!!!!!! miałam wcześniej ciemny taki jakby brzydki zielonkawy bląd z szatynowymi odrostami . ale to juz nie problem! yopi!!!

| 
|     |   | 
|  2005-10-15, 20:03 | #7 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Hej Ewelincia17!!!!!!! Napisz co to za odżywka! Jak to sie stosuje i ile kosztuje? Ja nie miałam farbowanych włosów ale chciałabym coś zmienic......i marzy mi sie taki czekoladowy, ale nie za ciemny-czarnego nie zniosę! Fajnie, że jesteś zadowolona z terazniejszego kolorku i trafiłas na tą cudną odżywkę! Napisz cos więcej. Czy to tak długo się trzyma na włosach? Pozdrawiam    | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 20:12 | #8 | 
				 | 

Ewelincia17! mialam wlosy pofarbowane z pasemkami i jak zrobilas ta odzywka to nagle mialas inny kolor?no chyba ze cos nie zczailam   | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 20:44 | #9 | 
				 | 

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8511 to jest ta odżywka. tylko tutaj są wymienione tyko dwa rodzaje a jeszcze jeden jest w sprzedaży. "cold brown". nałożyłam trzymałam 15 min nie całe. tylko trzeba ją nałożyć w rękawiczkach. mam jeszcze pytanko do NAOMI21. gdzieś pośród wątów wyczytałam że kiedys miałaś problemy z włosami byłaś strasznie chda.. powiedz jak udało Ci się powrócić do normalnośc bez nadmiernego utycia? pozdrawiam! | 
|     |   | 
|  2005-10-15, 23:32 | #10 | 
				 | 

Czy to znaczy, że ta odżywka koloryzuje włosy jak farba?

| 
|     |   | 
|  2005-10-16, 00:49 | #11 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

No to świetna jest ta odżywka   Pewnie się wymywa po jakimś czasie ten kolorek, który pozostawia ? Ja się chyba skuszę na złocisto-miedziany brąz  Albo ciepły brąz... | 
|     |   | 
|  2005-10-16, 08:29 | #12 | 
				 | 

działa jak szamponetka. nawet nie wiedzaiłam że jest taa mocna! niewiem nic o trwałości bo mam ją 1-szy raz ale napisze jak umyję włoski kilka razy

| 
|     |   | 
|  2005-10-16, 08:59 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Mojej kolezance po czekoladzie palleta wyszedł fiolet   wiec radze uwazac, ja tam uzywam szamponetek ktore sa nadzwyczaj trwałe  Marion czekoladowy braz 4-8 myc utrzymuje sie juz ok. 2 tyg. przy codziennym myciu głowy heheh , ale mi to nie przeszkadza  :   bo łądny kolorek   
				__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
|  2005-11-03, 19:32 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Ewelincia17 i jak sprawuje się odżywka Shine Brown L'Oreala ?   Miałaś napisać o niej coś więcej, m.in. jak się zmywa itd. i słuch po Tobie zaginął   | 
|     |   | 
|  2005-11-03, 22:00 | #15 | 
				 | 

sory! odzywka jest super bo za karzdym razem jak ją nakładam am coraz ciemiejsze włosy a nawet jeśli jej raz czy dwa nie nałożę to i tak kolorek się utrzymuje.

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-11-03, 22:26 | #16 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Ale dziewczyna na tym zdjęciu ma super włosy... nie tyle kolor co cięcie i strukturę...

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.