|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoras z was moze mi cos powiedziec o Dr. A.Krajewskim z kliniki w Gryficach?
Hej babeczki jesli ktoras wie cos na temat kliniki w Gryficach ?
A moze wiecie tez troszke o tej klinice www.intermed.com.pl ? Wielkie dzieki wszystkim ...buziaki
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Czy ktoras z was moze mi cos powiedziec o Dr. A.Krajewskim z kliniki w Gryficac
czyli zadna ?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ktoras z was moze mi cos powiedziec o Dr. A.Krajewskim z kliniki w Gryficac
Hej Angela,ja robilam op w szpitalu w gryficach.Dr Krajewskiego moge polecic z czystym sumieniem chociaz trzeba go ciagnac za jezyk,a co do szpitala to pewnie jezeli mialabym podjac decyzje czy robic op w klinice w szczecinie czy w gryficach to pewnie drugi raz wybralam bym klinike w szczecinie,bo jednak podejscie peronelu do pacjenta jest inne.Jezeli bedziesz miala jeszcze jakies pytania to pisz na pv bo w zasadzie juz tu nie zagladam,Pozdrawiam
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem bardzo ciekawa jakie dr ma podejscie jesli wystapia komplikacje? Czy koszt ponownego zabiegu, np przy kontrakturze jest taki sam jak przy pierwszej - wlozenie implantu ?
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Witam piszę do Pani ponieważ doczytałam się że korzystała Pani z operacji u dr Krajewskiego chciałam zapytać jak wrażenia?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

69kg teraz juz 60
musi być 55