![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomysły na Sesję Ślubną/Narzeczeńską
Macie pomysly na sesje plenerowa slubna badz narzeczenska ?albo masz inny pomysl na zachowanie wspomnien?
Przedstaw je tu ![]() 1.Sesja plenerowa : 2. Sesja narzeczenska: 3. Podziekowania 4.Inne ( wklejamy wasze inspiracje, pomysly , motywy przewodnie , elementy , Ciekawe miejsca w PL i zagranica , widzialyscie fajne zdjecia , filmy z roznych miejsc itd.) No wiec moze ja zaczne ![]() ![]() tu moja propozycja 1:Sesja plenerowa z zaglowkami ( z zamilowania z moim TZ jestesmy zeglarzami a bynajmniej kiedys bylismy teraz za malo czasu ) 2. Sesja narzeczenska to powrot do lat rockendrola ![]() 3.Tu nie zablysne orginalnoscia , podziekowania beda w formie zdjec z tabliczkami ktore bedziemy trzymac . Podpinam watek Mellki o miejscach na plenery slubne ![]() ![]() Link do watku -> ![]() ![]() ![]() ![]()
Wielka milosc09.09.2002 ![]() Zareczeni 01.06.2011 ![]() ![]() ![]() Slubujemy 31.08.2013 ![]() ![]() ![]() Ślubne DIY- zrob to sama Pomysly na Plener Ślubny Suknie Ślubne Katalog Vs Real Edytowane przez Azuki Czas edycji: 2013-02-08 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysly na Sesje Slubna / Narzeczenska
Piękny pomysł
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
spotkałam się z twierdzeniem że balony to przeżytek, kicz i wioska, ale ja wciąż uważam, że to bardzo wdzięczny element dekoracyjny i świetny gadżet podczas sesji. a w szczególności balony olbrzymy. i w tym kierunku myślę o naszej sesji plenerowej. Jedynie mam problem GDZIE, czy jakiś industrialny klimat czy zielona polanka albo gdzieś nad jeziorem
Zaręczeni: 26.12.2011 Ślubujemy: 14.09.2013 Edytowane przez staffka Czas edycji: 2013-01-31 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Azuki bardzo fajny pomysł na wątek
![]() Pomysł z balonami mi się nie podoba, bo nie wyobrażam sobie zbytnio różnych ujęć z nimi. Jedno jest ok ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- staffka może dach wieżowca z widokiem na wieżę eiffla jak z reklamy miss dior ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() też mamy właśnie niedaleko czorsztyn a jeszcze bliżej rożnów dlatego jezioro jak najbardziej biorę pod uwagę. Fajny pomysł ze stadniną - ale TŻ nie wiem czemu nie cierpi koni ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pomysl z balonami jest fajny i mozna dobrac odpowiedio wielkosci i kolory ale tez wychodze z zalozenia ze jedno ujecia gora dwa ... wiecej nie da sie wycisnac z tego tematu
![]() Kolejna dawaka pomyslow ! ![]() P.s - 4 zdjecie nie wiem moze to duzo efektow w PS ale mnie zwalilo z nog !! ![]() ![]() ![]() no i baloniki ![]() ![]() o np. Samotne drzewo i para mloda ! cos pieknego !!! No i na koniec wspolna droga, sciezka przez zycie ! ![]() Mam nadzieje ze komus cos wpadlo do glowy ogladajac inspiracje ![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mi sie bardzo podoba sesja we wodzie
![]() http://blog.zdjeciografia.pl/wp-cont...a-w-wodzie.jpg http://www.slub.e-fotografik.com/wp-...cia-ślubne.jpg http://www.slub.e-fotografik.com/wp-...sja-ślubna.jpg i jeszcze podoba mi sie na łąkach itd ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ogród botaniczny
![]() oba miejsca = dużo opcji na pozowanie, może balony komuś spasują do tego drugiego ![]() Edytowane przez fusiacola Czas edycji: 2013-02-01 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
a to zdjęcia do mojej wcześniejszej propozycji.
Od razu uprzedzam, że ten czarny to nie pan młody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
1) Z cieplych krajow
![]() ![]() ![]() http://kobylscy.com/bridelle/bridelle_0009.jpg co do wodnych zdjec , warto poczytac o jeziorach krystalicznie czystych. Wiem o jednym w suwalkach. moze sie tam wybierzemy ![]() ew. jak ktos sie uprze to mozna wbic do fontanny jakiejs ladnie osw. ![]() ![]() 2) Pomysl to stara kamienica , moze ktos sie decyduje na ten pomysl ? 3)A co powiecie o parku ? mamy je blisko http://seangalleryblog.com/wp-conten...al-Park-03.jpg ![]() 4) A co sadzicie o zdjeciach na tle metalowych budynkow? coraz czesciej na takie zdjecia trafiam ... dla mnie nie maja tego czegos.... sama jestem z miasta ale chciala bym by moje zdjecia byly cieple ![]() 5) No i wracam do moich zeglowych zdjec ![]() ![]() http://www.barteczko.pl/wp-content/u...eczko_0431.jpg
Wielka milosc09.09.2002 ![]() Zareczeni 01.06.2011 ![]() ![]() ![]() Slubujemy 31.08.2013 ![]() ![]() ![]() Ślubne DIY- zrob to sama Pomysly na Plener Ślubny Suknie Ślubne Katalog Vs Real Edytowane przez Azuki Czas edycji: 2013-02-01 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
My planujemy sesję na lotnisku
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
samoloty świetne
![]() lunapark super pomysł ![]() ![]() zdjęcia podwodne są świetne, jeżeli chce się uzyskać tylko efekt podwodny a nie zależy np na widoku dna, raf koralowych to myślę że basen miejski się nada. co do budynków to te nowoczesne, metalowe błyszczące to nieszczególnie mnie poruszają. ale z TŻ rozważaliśmy sesje w tzw opuszczonych, starych fabrykach, kamienicach itp, lubimy takie klimaty, rok temu nawet wybraliśmy się na wycieczkę szklakiem opuszczonych ![]() myślimy też o sesji z samochodem w tle, ponieważ zbyt drogo wychodzi wynajęcie na ślub "naszego samochodu" bierzemy pod uwagę wynajęcie go na plener. Piękny turkusowy cadillac z 60 lat w kolorze turkusowym czyli przewodnim wesela. ![]()
Zaręczeni: 26.12.2011 Ślubujemy: 14.09.2013 Edytowane przez staffka Czas edycji: 2013-02-01 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
mi jeszcze do głowy przychodzi skansen starych parowozów jeżeli ktoś chciałby retro klimaty (mam niedaleko - miejscowość Chabówka).
My mieliśmy sesje zaręczynową w zamku w Mosznej ale zawiedliśmy się bardzo, więc nie polecam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
staffka pomysł ze samochodem całkiem fajny
![]() ![]() ![]() Fotograf może zmienić kolor wybranych elementów w postprodukcji bez problemu i np samochód na sesje mogłabyś wziąć dowolny, a on Ci go dopasuje odcieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Sesja z samolotem dla mnie bomba
![]() Zamek fajny , jesli jest w miare zachowany ![]() Samochod tez mi sie podoba, ale co do zmiany koloru ok... 2-3 zdjecia fotograf moze zmienic ale nie 100? ![]()
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do samochodu to faktycznie masz racje, ale wiesz cadillaczek amerykański lata 60 mmm sam w sobie samochód jest piękny, a że jeszcze ma mój kolor ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez mam zamiar odwiedzic kilka miejsc jest to nawet wskazane , caly dzien rezerwuje na sesje wiec bedzie co robic ![]() Mojego Tz brat mial sesje slubna na motorowce i zaglowkach ( tak rodzinnie my tez zakochani w zeglowaniu :P ) w sumie to nie chce powtarzac tego motywu ale kilka zdjec chce miec , moze jakis wielki katamaran ? ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Bomba
![]() ![]() chodz widzialam zdjecia jak panna miala sesje uwaga ! ! ! - w warsztaciie samochodowym , a pozniej olej silnikowy taki czarny wylewali razem z TZ na sukienke ktora miala na sobie , zdjecia fajne ale szkoda by mi bylo sukni... Moze ktoras z was ma meza mechanika ? ![]()
Wielka milosc09.09.2002 ![]() Zareczeni 01.06.2011 ![]() ![]() ![]() Slubujemy 31.08.2013 ![]() ![]() ![]() Ślubne DIY- zrob to sama Pomysly na Plener Ślubny Suknie Ślubne Katalog Vs Real Edytowane przez Azuki Czas edycji: 2013-02-01 o 13:22 Powód: dodanie linku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Azuki ja bym sukni nie dała zniszczyć nawet dla takiego pomysłu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do takich eksperymentów jak z olejem to podejrzewam, że chodzi o ost popularny rodzaj sesji tzw trash the dress. jak w załączniku palenie sukni, ale to zdecydowanie nie dla mnie, ja schowam do szafy, sprzedam albo przefarbuje i skrócę ![]() Cytat:
![]()
Zaręczeni: 26.12.2011 Ślubujemy: 14.09.2013 Edytowane przez staffka Czas edycji: 2013-02-01 o 17:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Nom jeszcze do konca nie wiem jak to bedzie wygladac ale pomysl juz sie zrodzil i mam nadzieje ze jakos da sie go zrealizowac
![]() p.s . masz dzien slubu w moje urodziny xD ja tydzien pozniej w sobote biore slub ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.